| soru işaretli şapkalı adamlar???? | |
|
+5kalamar734 yigitçik 00naz00 41tanisenes41 nly1221 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
nly1221 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 39 Oyundaki Nicki : ((((((WeEkEnD)))))) Takıldığı Mekan : SuMmİt (((town))) Mesajı : AlEMiN KrAl((İÇE) sİ xD Xd Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: soru işaretli şapkalı adamlar???? Cuma Ocak 16 2009, 11:37 | |
| ya arkadaşlar nen bu soru işaretli adamlardan olmak istiyorum ama olamıyorum soru soruyolar cevapını yanlış veriyorum yardım eder misiniz lütfen şimdidien saolun :kovboy: :grr: | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Cuma Ocak 16 2009, 14:46 | |
| İlk olarak profiline bakılırsa siteye yeni geldin yani; HOŞGELDİN.Şimdi o soru işaretli şapkanın adı TOURS ŞAPKASI o şapkayı almak için haritadan SKİ VİLLAGE'ye gitcen orda bir stand var oraya gir ve sorular var.Buyur sorular ve cevaplar.Ama senin pengueninin 45 günlük olması lazım.Bunu öğrenmek için aşağıda verdiğim resimden yap. 1.RESİM: kırmızı yuvrlak içine aldığım yere tıkla 2.RESİM: orda kırmızı içine aldığım yer senin yaşındır(yani ordaki benim yaşım senin açtığın yerdeki senin yaşın)Mesela ben 557 günlüğüm sende 45 ve üstü yazıyorsa olabilirsin eğer 44 veya altıysa olmaz. 3.RESİM:sadece şapkayı giyip dans edersen 3.resimdeki gibi olur. 1.RESİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2.RESİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3.RESİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*VEEE SORULAR & CEVAPLAR NOT: S:SORU C:CEVAP
S: How do you get a pin? C: Walk on top of it
S: What is the name of Captain Rockhopper's ship? C: The Migrator
S: What is name of the big fish in Ice Fishing? C: Mullet
S: What item is always hidden in a different place in clothing catalog every month? C: The Viking Helmet
S: What item is twrown out of the truck in Level 4 of Bean Counters? C: A flower pot
S: Which of these games has a shark int it? C: Jet Pack
S: Which room has a cuckoo clock? C: Ski Lodge
S: How does the pink puffle play? C: Skips with a skipping rope
S: Which of these rooms doesn't have music playing in the background? C: Pet Shop
S: Whic color of puffle can catch on fire? C: Black
S: In what room can you find old copies of the Penguin Times? C: Boiler Room
S: How many coins does it cost to buy a player card background? C: 60
S: What day does the newspaper come out? C: Thursday
S: Which of these rooms does not have a game in it? C: Beach
S: How many Sled Racing tracks are there? C: 4 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] NOT:sorular herseferinde karısık olarak sorulmaktadır.
| |
|
| |
00naz00 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3451 Oyundaki Nicki : 00naz00 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Takıl Bana Hayatın Kararsın! Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Cuma Ocak 16 2009, 15:26 | |
| O herşeyi açıkladı zaten xD | |
|
| |
yigitçik Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Paz Ocak 18 2009, 13:44 | |
| valla ben soru işarertli şapkalılardanbiriyim ama benide kozenim yaptı | |
|
| |
nly1221 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 39 Oyundaki Nicki : ((((((WeEkEnD)))))) Takıldığı Mekan : SuMmİt (((town))) Mesajı : AlEMiN KrAl((İÇE) sİ xD Xd Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Ptsi Ocak 19 2009, 13:02 | |
| haha çok saol çoookok teşekkr ederim gerçekten çok saol yani çok yardmcı oldn bna bu arada şu soruyada cwp werrsen iyi olur rockhopper kim ewine nasıl girçem anhtar bnde ama??? saolun | |
|
| |
kalamar734 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Ptsi Ocak 19 2009, 14:55 | |
| 1.sici Saygılı Ol 2.si Rockhopperin Odasına Giremessin Çünkü O Gelmiyor Ancak 1 Yöntemle Girebilirsin Oda Trainer İle 3.Trainer Vermek Yasak! | |
|
| |
nly1221 Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Ptsi Ocak 19 2009, 16:38 | |
| | |
|
| |
superemre3 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 322 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : migrator Mesajı : korsanlarla savaşalım Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: yanış Paz Şub. 15 2009, 08:40 | |
| - 41tanisenes41 demiş ki:
3.RESİM:sadece şapkayı giyip dans edersen 3.resimdeki gibi olur
yanlış el sallarsan olucak :ff: | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Paz Şub. 15 2009, 08:48 | |
| Evet El Sallayınca Oluyor .. | |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Paz Şub. 15 2009, 10:55 | |
| | |
|
| |
uunnaall Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 856 Oyundaki Nicki : turk unal uunnaall exlenen uuunnnaalll unal cokunlu eminem22tr Takıldığı Mekan : summit:town Mesajı : naber arkadaşlar Kayıt tarihi : 01/05/08
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? C.tesi Şub. 21 2009, 14:23 | |
| 45 günlük üye ve şapkanın gizli sorularını bilmen gerek | |
|
| |
Agubu Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 73 Oyundaki Nicki : agubu Takıldığı Mekan : dojo Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Paz Şub. 22 2009, 18:54 | |
| sapkayı alıyon, tur yaptıyamıyon kimseye,o yüzden sadece süs ve el sallamaya basınca tur kartı cıkartıyon | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: soru işaretli şapkalı adamlar???? Paz Şub. 22 2009, 19:27 | |
| Konuya bak! :LoL: :LoL: Cevaplanmis. Kilit! :SR: |
|
| |
| soru işaretli şapkalı adamlar???? | |
|