| Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) | |
|
+30doq@nc@n @km@n DarkStore Efet clubpenguin99 Mertcan Teqno Maniaq Sergüzeşt murat_9 cLåUdÏñ€ karakartal.` android Cyndrus Camuni 'Rasengan banujuk laklak mojococo yigitkamilfidan scorpionn Straf yuyike DgSh]xD washburn rainbow Diffeяent* irem__02 A Y K A N WiLd_DaRkNeSs iPenq* Homer 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ocak 05 2009, 12:18 | |
| İlk Benden...(Ben yarışmaya dahil değilim) ClubPenguinciyiz biz onu çok severiz Rockhopper dedemiz gelir ziyarete Gelir bizi görmeye ellerinden öperiz İtemler isteriz.Rockhopper seni severiz :hh: BilyBoba gelince Turkish dil isteriz Ellerinden öperiz moderatörlük isteriz(Cpde) Gary amca Gary amca sen nerdeydin ya İcatlarına bayıldım İki imam bayıldı fırına attım :ll: Cuma çıkar gazetemiz çok sevinçliyiz hepimiz Canım çekti bir balık direk ski villageye gideriz :wk: (Şiir limiti 100 kişidir.100 kişiden sonra mesaj atmayınız) 100 kişiden sonra anket açılıcaktır(Ödül200Altın) Bir şiir yazan kişi 2.şiiri yazamaz
En son Berkxavi tarafından Cuma Ocak 09 2009, 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ocak 05 2009, 12:51 | |
| Billybob,
Yarattın Club Penguen'i Yasattın Penguenlerı. Onlar orda usur ıken, Sen bır kucak actın bızlerle Onlara, Sendın Bıllybob sendın, Evet sendın bu oyunu kuran Penguenlerı yaşatan, Öğrrendik seni bu club penguenı, Penguenlerı yasatmayı onları gıydırmeyı. Cok ıstedık oldu Bu Buyuk Fun sıte kuruldu. Yardım emek bırden Hep beraber sevınce boğdu.
En son -HarryPotter- tarafından Ptsi Ocak 05 2009, 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
iPenq* Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ocak 05 2009, 13:02 | |
| CLUB PENGUİN VE YAŞAM
Clubpenguin,nedir bu kehanetliğin? Gerçeğe dönüşemeyen bir rüyalar aLemi Orada oynamayı severUz her zaman Keşke Hep Penguen olsakta Bi yaşasak
Penguen kadar daha şirin bir hayvan yoktur dünyada Ey insan oğlu!Bu ayvanlara acı!Oyunda acıyorsan,gerçekte acıtma! PeNguenleri öldürmeyelim!Doğa bozulmasın!Hayat uzasın! Gelip bilgisyara alırız itemleri,pinleri,coinleri...Bu arada yılbaşında bağış verelim Oyunda hiç şiddet olmaz(olUrsa ban yer)...Bi de hile olmasa,tam da rekorlar kıracak... Wow,Metin2,Toontown,İkariam inat,Clubpenguin sana iyi olur al! Ve son olrark:Hep oynayın,hep kazanın,arkadaşınıza Alt+F4 sormayın,Neşeli neşeli yaşayın:D
En son Cihoanktr tarafından Salı Ocak 06 2009, 12:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ocak 05 2009, 16:08 | |
| DAİMA Başladı Bir Sabah Onunla Hayatım İlk Görünce Aşk Budur Sandım ClubPenguin dedim ilk Anne-Baba demeden Ona koştum ilk Hiçbirşey düşünmeden Oyun istersen budur derim Daima Clubpenguine girerim İlk Başlarda Hep Benimdin Şimdi sensin Benim Sevgilim...! | |
|
| |
A Y K A N Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 667 Oyundaki Nicki : Jonjon12345 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ne yapıyorsun bu mesajımı okuyorsun Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ocak 05 2009, 16:16 | |
| Berkxavi sen en iyisisin En fazla altını bana verirsin Renk getirdin siteye Kim demiş saçma olduğunu X(bişi bulamadım) Aklını bu şiire ver Vermezsen bari altın ver İnme aşağıya yoksa yazılı şeyi göreceğiz Yalakalığın da bu kadarı :ll: Not:Sakın yanlış anlama... | |
|
| |
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ocak 05 2009, 18:13 | |
| | |
|
| |
irem__02 Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 860 Oyundaki Nicki : İrem 02 Takıldığı Mekan : summit Mesajı : Rock Dinlemeli Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Salı Ocak 06 2009, 12:21 | |
| uzun zaman oldu yazdığım CLUB PENGUİN
Alamasak da itemleri Heyecanla bekleriz freeleri Ninjalıkta gözlük yeter Ne yapacaksın kıyafeti
Evlerimiz boşta güzel Doldursak neye yarar İki pufflesimizle Yaşar gideriz evimizde
Rockhopper gelir gider İtemleri verir gider Bezen eski getirsede Olsun onun gemisi yeter
Sensei ezer geçer Kuşaksızı yener geçer Kara kuşak onu yener Oda bizden özür diler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Salı Ocak 06 2009, 18:22 | |
| - A Y K A N demiş ki:
- Berkxavi sen en iyisisin
En fazla altını bana verirsin Renk getirdin siteye Kim demiş saçma olduğunu X(bişi bulamadım) Aklını bu şiire ver Vermezsen bari altın ver İnme aşağıya yoksa yazılı şeyi göreceğiz Yalakalığın da bu kadarı :ll: Not:Sakın yanlış anlama... Çok beklersin altını :ll: Sen ilk önce CP şiiri yaz :ll: |
|
| |
Diffeяent* Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1844 Oyundaki Nicki : Starjet123© Takıldığı Mekan : Freezer Mesajı : i want unleashed my powers , watch out ! Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Ocak 09 2009, 18:09 | |
| CP'CİYİZ HEPİMİZ.... Cp'ciyiz hepimiz mutlu mesut pengueniz. Cp'ciyiz hepimiz mutsuz olmaz sevinçliyiz.. 1 2 3 1 2 3 (napam bişi bulamadım) HAYDİ HAYDİ 123!(yüz yirmi üç olarak okuyun) cp olmazsa eğer pinsiz itemsiz kalırız... billybob kurdu bu itemi pini.... Bizi mesut bahtiyar etti... canım cıktıı! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Ocak 09 2009, 18:49 | |
| |
|
| |
Diffeяent* Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1844 Oyundaki Nicki : Starjet123© Takıldığı Mekan : Freezer Mesajı : i want unleashed my powers , watch out ! Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Ocak 09 2009, 19:44 | |
| Rapci Penguen Rap rap rap rap rap rap rap !!!!!!!!! Başka bişiy tanımam rap! ceza ceza ceza ceza! Başka bişi TAnımam ceza! Pengu pepe engu pengu! Yoo yooo.....! Cp cp-tr -tr cp cp-tr -tr Cok kıskanma cok üzülme Korkma korkma arkanda! Korkma korkma arkanda! 1pe 2en3 gu hoopppaaa! 1 pe2en 3gu hoppaaaa!!! Pengu pengu uuu uu pengu peeeee-enguu!!! Nasıl??? | |
|
| |
rainbow Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 314 Oyundaki Nicki : eda gok Takıldığı Mekan : summit Mesajı : eda nil>> rainbow Kayıt tarihi : 11/12/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Ocak 09 2009, 19:47 | |
| Clup Penguin Clup penguin Clup penguin Hayatıma girdin sen benim Birgün abim açtı oyunu Üye yaptı oyuna Penguenimi çok sevdim
İlk önce anlamadım rockhopperi Sonra baktım party Kaçırmadım itemleri Topladım pinleri
Bir süre sonra sıkıldım Bıraktım oyunu (1yıl) :SR: Anladımki hata yapmışım Açtım oyunu Sonra inceledim siteleri Öğrendim daha çok şey Anladım ki ustası oldum oyunun
Member olmak istedim Member yaptı benim babam Kıyafet aldım Evimi süsledim Partyleri kaçırmadım
Çok uzun süre sonra ajan oldum(800 gün küsür :hh:) Bağımlı oldum clup penguene Hayatım seninle geçti clup penguin clup penguin Eda GÖKPINAR Biraz uzun oldu galiba :LoL:
En son eda nil tarafından C.tesi Mart 07 2009, 07:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Ocak 16 2009, 20:30 | |
| |
|
| |
washburn Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1360 Oyundaki Nicki : bepanthene Takıldığı Mekan : Anubis xD Mesajı : Metin2 Forever Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Çarş. Ocak 28 2009, 19:02 | |
| 100 kişi şiir yazınca mı başlıyacak?
Clubpenguin'i pek severiz, Memberlık için para bile veririz. Cp-tr'de çok yardım eder bize, Parti zamanı gelince.
Member olamasak bile, Çok severiz yine de. Free olmak bir erdemdir. Partiden partiye gitmektir.
Ninja ve ajan, Olmayan pişman. Tur rehberini unutma, Şapkayı da kaçırma. Gift Shop'a girsem bile, Kıyafet alamamam üzer beni de. Ben de free takılırım, Kendi modamı kendim yaratırım. Mavi ile kırmızı puffle Serbesttir freelere Member olsaydım Siyah puffle alırdım. Evimi süsleyemem ama Kataloğu gezerim Gizli itemleri seçerim Bastığım zaman "Oppps" yazısı görürüm. Rockhopper, Sensei, Billybob, Aunt Artic, Bu oyun çok fantastik. (XD) Yeni DJ'imiz Cadence Sabahlara kadar müzik ve dans. | |
|
| |
DgSh]xD Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 155 Oyundaki Nicki : Starclarie Takıldığı Mekan : Bazen Summit Bazen Yeti! Gelin Townda oLucam hepinizi qöRmek isTerim! Mesajı : Aman be Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Çarş. Ocak 28 2009, 19:40 | |
| Club Penguin Clubpenguen sanki Hayat; Laf etmeyin ama memberlık da var Ulaşırsa penuenin 35 yaşına Bir bakmışsın ajansın oyunda. Penguenin 350 yaşındaysa Elinin altında ninjalık şansı var. Nasıl Tour Guide olurum dersen, Geldiysen 45 yaşına Uf işte zor sorularla olursun Tour Guide. İşte hayatta böyle Ne ki diğer oyunlar, burada club penguin var!! | |
|
| |
yuyike Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 31 Oyundaki Nicki : Yoyos2 Takıldığı Mekan : Değişken Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Ocak 29 2009, 08:51 | |
| Bende yazmaya başlıyorum bi dakka :D :hh: | |
|
| |
washburn Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1360 Oyundaki Nicki : bepanthene Takıldığı Mekan : Anubis xD Mesajı : Metin2 Forever Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Ocak 29 2009, 09:50 | |
| | |
|
| |
Straf Ninja
Mesaj Sayısı : 8495 Mesajı : There's always hope! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Ocak 30 2009, 12:51 | |
| @Rio_Tokegero ********** dediğin için rapor | |
|
| |
washburn Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Çarş. Şub. 04 2009, 22:15 | |
| 100 kişi çok onu azaltsan vede hadi arkadaşlar şiir yazın | |
|
| |
A Y K A N Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 667 Oyundaki Nicki : Jonjon12345 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ne yapıyorsun bu mesajımı okuyorsun Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) C.tesi Şub. 07 2009, 15:12 | |
| Bencede çok fazla [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Tebrikler kodu buldun) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 314 Oyundaki Nicki : eda gok Takıldığı Mekan : summit Mesajı : eda nil>> rainbow Kayıt tarihi : 11/12/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) C.tesi Şub. 07 2009, 21:21 | |
| evet 100 kişi çok fazla.birde bence şiirler tamamlandığında bir anket açılsın(benim karaarım) | |
|
| |
washburn Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Salı Şub. 10 2009, 17:12 | |
| anket iyi olabilir ama 100 kişi 30'a 20Ye falan insin | |
|
| |
scorpionn Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 14 Oyundaki Nicki : ScOrPiOnN Takıldığı Mekan : evim(oyun,ödev) Mesajı : Sussss kes sesini oyun oynuyorum Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) C.tesi Şub. 21 2009, 11:12 | |
| AŞKIMA
Belki hüzündü sevdam seninle Geçmişe yadigar kaldı bir tek benimle
Kalbimi söküp atmak istercesine Seviyorum seni sevgilim Kıyametler kopuyor ruhumda Can çekişmelerim son bulmuyor Yeniden başlamak diyorum bazen Oysa sen başlangıcım ve son nefesimsin Yetmiyor bana hiçbir şey inan ki Sevmek ağır bana sensizlikteyken Çekerim her şeyi senin yolunda Öl de öleyim kalbimi söküp vereyim Bir tek senin ellerinden aşk dileneyim Sadece sana aşkım diyeyim.. YAZAN:SCORPİONN(T.AYDIN) | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) C.tesi Mart 07 2009, 07:21 | |
| ben 2. yazıyorum ama bu kabul edilmiyor olsun canım koymak istedi BEYAZ PUFFLE Beyaz puffle geldi Neşe getirdi Sarı puffle sevmedi Oyun oynarken bir baktıki Beyaz puffle Aramızda yabancı var dedi Anladaki yeni puffle geldi Neşe getirdi Arkadaşlık kurdular Oyun oynadılar Kırmızı ve siyah puffle şikayetçi Evleri buz gibi Beyaz puffle , Siyah ve kırmızı ile kalıyor Eşyaları gelmedi Beyaz puffle soğukluk getirdi Evet beyaz puffle soğuk Ama kendisi sıcak Arkadaşlarıyla anlaşıyor Herkez onu çok seviyor Beyaz pufflede şikayetçi Freeler almak istiyor Beyaz pufflede,freelere gitmek istiyor Neden mi? Memberler kıymetini bilmiyor(memberler üstünüze alınmayın bi ara bende memberdim ) Hem öldürüyor Hem de yenisini alıyor Ama freeler kıymetini biliyor Ama member free fark etmez Herkez onu çok seviyor Eda GÖKPINAR | |
|
| |
yigitkamilfidan Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 289 Oyundaki Nicki : yigit4545 Takıldığı Mekan : town coffe shop Mesajı : cp tr seviyorum seni Kayıt tarihi : 19/01/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Paz Mart 08 2009, 15:15 | |
| cptr club club penguin
free ler mutsuz memberler mutlu ama bizim artık cok itemimiz var blliybob sen bize 1 item getir istersen pin getir veya item, arkaplan olmasın yeter! ninja değilken mutsuzduk club penguinde şimdi ninja var cp clubpenguin
iyiki varsın cp
yazan: yiğitkamilfidan
| |
|
| |
mojococo Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 225 Oyundaki Nicki : Süper Penguen Takıldığı Mekan : Town / Coffee Shop Mesajı : !!!*** Nice İtemlere ***!!! Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Çarş. Mart 25 2009, 18:08 | |
| MEMBERSHİP Membership li olsan ne gezer Hayat membershipsiz de geçer Belki alamassın kıyafet Ama senin yüreğin yeter Puffle party geldi Bir sürü itemler getirdi Freeler sevindi Gönülleri bayram etti Rockhopper geldi Ne getirecek die herkez merak etti Belki aynı itemler ama Alamayanlar koptu gitti Hileler ne yazar Belki yeteğin var Bunu bilesin ki Herkezin bir tarzı var CP çok cimri Bütün kıyafetler Membershipli Freeler çok üzülüyor Ama üzülmekle bu işler olmuyor Membershipliler kıyafetli Freeler friendshipli Belki hile peşindeler ama Onların bir yüreği var Bazen korkarsın hile yapınca Banlanırsam diye Rockhopper bize acı Yeter bitsin artık bu acı Yeni kataloglar gelince Membershipliler uçar sevinçle Hep birlikte uçsak Bir CP yerinde Kimi zaman The Dock' ta Kimi zaman Ski Hill' de Herkez para peşinde Herkez cimri şunlara bak be Memberlershipliler acayip Eziyorlar freeleri Mağlup oldu Freeler Bitsin artık bu keder Ezdi Membershipliler Rahatına bakıyorlar artık Sanki herkez zengin Hiç kimse bilmez başkasını İndik bakalım kapıdan aşağıya Pat die itemler geldi Freeler sevindi Bu şiirde burda bitti Umarım beyenirsiniz Gerçekten bn yazdım :aLKış: | |
|
| |
laklak Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 218 Oyundaki Nicki : laklak Takıldığı Mekan : EW Mesajı : CP GüZeLdİr Kayıt tarihi : 24/03/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Mart 26 2009, 11:27 | |
| Çok güzel mojococo bn laklak arkadaşın :ll: | |
|
| |
mojococo Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 225 Oyundaki Nicki : Süper Penguen Takıldığı Mekan : Town / Coffee Shop Mesajı : !!!*** Nice İtemlere ***!!! Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Salı Nis. 14 2009, 08:09 | |
| ya flood için özür dilerim ama bune ya kimse bişi yazmıyo 100 kişi olmadı daha bile
sunu harbi indirelim biraz millet şiir yazmıo | |
|
| |
banujuk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1948 Oyundaki Nicki : banujuk Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ne yazıcağımı daha düşünmedim :) Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Çarş. Nis. 15 2009, 14:17 | |
| gerçekten süper şiirler tebrik. | |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Mayıs 07 2009, 20:47 | |
| Club Penguin Ruhu Partyler olur her ay birer birer Parti biter item gider Hep isteriz daha çok item Bir tanecik daha desem Eklenir belki yeni karakter Yakalar hırsızları Agent X' ler Trainer kullanırsan banlanırsın Agent'lar tarafından yakalanırsın Partilerdeki o güzel eklentiler Zihnimizdeki kötü düşünceleri siler süpürürler Kötü söz söylersen Dayak yersin Aunt Artic'ten Card Jitsu oynayınca Ninjalar görünmez olur adeta Ya kafana vururlar ya bacağına Sakatlanırsın düelloda Night Club te dans ederler Pizza Parlor da tıka basa yerler Libary'ye gidip geçmişi öğrenirsin Keşke orada olsaydım dersin Snow Forst savaş mekanı Mountain'de yarışırken seçersin kayağını Profesör G yeni bir icat peşinde Ajanlar yardım eder ona görevlerinde Bütün penguenler Bir uyum içindedirler Christmas da verilen item bi atkı İşte budur Clubpenguin halkı... :syglrl: | |
|
| |
Camuni Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 186 Oyundaki Nicki : Camuni Takıldığı Mekan : Ajanlık bölümü. Mesajı : Selam. Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Salı Haz. 02 2009, 18:22 | |
| Club Penguin Club Penguin En İyi Oyun Sensin
Club Penguin Club Penguin En iyi oyun sensin Sen olmasaydın Billybob Oyun kalmazdı bilgisayarlarda
Sen yaptın en iyi oyunu En iyi Club Penguin'i Bize oyunu gösterdin Bize Club Penguin'i gösterdin
Club Penguin Club Penguin Sensin bize en iyi oyun Billybob Billybob Sensin bize en iyi oyun kurucu
Dostumuz Club Penguin Dostluğu öğrettin sen bize Sen hiç düşman olmadın Hiçbir zaman, hiçkimseye
Club Penguin Club Penguin Sen hep kalbimizdesin Billybob Billybob Sen hep yüreğimizdesin Berk ARSLAN
En son Camuni tarafından Salı Tem. 14 2009, 09:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cyndrus Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2291 Oyundaki Nicki : Ecelina Takıldığı Mekan : İce Rink Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Çarş. Haz. 03 2009, 21:33 | |
| Flood yapma Camuni! Mesajın silindi... | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 08:59 | |
| Yazmazsam olmaz. Bununla cok kafa patlattim takdir size kalms.. :D Paranoid Android
Beceriksiz penguenleriz biz. Ucamiorz bile nasi kusuz bilmiore. Smokinim kirismis du bi' utuliym. Tanrim, ben ne tur bi' androidm !
Ara sira ugra iglooma Ama unutma getir yannda bi' paket cikolata. O olmazsa, gelirm Halloween'de kapina, Seker yada saka !
Flash, flash, flash. Macromedia Flash ! Kellym resmen kel oldgunu kabul etti, Penguenler ininin dedi; ininin ininin ininin. ininin ininin inininiiiiinn!
Franky neden sahnede Nirvanasal hareketler yapmiyor? Bizim Billy ile Bob asosyal tipler mi? Petey K'nin egosu daglari geciyor. Yoksa Penguin Band mi dagiliyor?
Ve bi hamdik ve Sensei haci Mekke'den gelmis O ne, yoksa tine kart mi getirmis ?! Yakismiyo haciya kavga dovus. Oyuncak alip o desteyi genisletmekse bi' dus !
Yeter bu kadar isyan Aslinda ondan degil, sıkıldım yazmaktan. Acik sozlu, amele amele paytaklayan bi' penguenim, Tanrim ben ne tur bi' androidim ! | |
|
| |
Straf Ninja
Mesaj Sayısı : 8495 Mesajı : There's always hope! Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 09:04 | |
| | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 09:05 | |
| - Jeff¿Hardy demiş ki:
- Aslı'nın şiiri süper xD
Yaratici. :P | |
|
| |
karakartal.` Yasaklı
Mesaj Sayısı : 3532 Oyundaki Nicki : Meteetr, Djcoolboy Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum xD Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 09:22 | |
| - Videotype* demiş ki:
- Yazmazsam olmaz. Bununla cok kafa patlattim takdir size kalms.. :D
Paranoid Android
Beceriksiz penguenleriz biz. Ucamiorz bile nasi kusuz bilmiore. Smokinim kirismis du bi' utuliym. Tanrim, ben ne tur bi' androidm !
Franky neden sahnede Nirvanasal hareketler yapmiyor? Bizim Billy ile Bob asosyal tipler mi? Petey K'nin egosu daglari geciyor. Yoksa Penguin Band mi dagiliyor?
Ve bi hamdik ve Sensei haci Mekke'den gelmis O ne, yoksa tine kart mi getirmis ?! Yakismiyo haciya kavga dovus. Oyuncak alip o desteyi genisletmekse bi' dus !
Yeter bu kadar isyan Aslinda ondan degil, sıkıldım yazmaktan. Acik sozlu, amele amele paytaklayan bi' penguenim, Tanrim ben ne tur bi' androidim ! Bu 4ü Süper olmus hocam xD | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 09:49 | |
| - Skater_Boy demiş ki:
- Videotype* demiş ki:
Paranoid Android
Yeter bu kadar isyan Aslinda ondan degil, sıkıldım yazmaktan. Acik sozlu, amele amele paytaklayan bi' penguenim, Tanrim ben ne tur bi' androidim !
Bu 4ü Süper olmus hocam xD Eyv. ogrenci. :D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 11:02 | |
| Züe Olmuş :^^: İlk İki Kıtasını Dün Gece 2 Sularında Yazmıştı :d |
|
| |
cLåUdÏñ€ Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 341 Oyundaki Nicki : Hayatbayat Takıldığı Mekan : ıce rıng Mesajı : Sadece CP ve Popmundo Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 04 2009, 14:04 | |
| Club Penguin Aunt Arctic Derde deva Her hastaya şifa Her perşembe köşesi Cp'cilere sefa Rockhopper Cimridir. Ama yüreği temizdir. Eski itemleri Koşarak getirir. Sensei kartlara bakar. Yinede yenilmeye göz yumar. Cadence Ritmiktir. Dans etmenin delisidir. Billbob paracıdır. Memberlere ayrıcalık Tanır da tanır. Gary Bol deney yapar Bombalar yüzünde patlar En zor görevler Ajanların başına patlar. Petey K az gelir Müziği sevdirir Diğer arkadaşlarıyla Eğlenir de eğlenir. Biz Cp'ciyiz Herkesi severiz. Free'liğin zorluğuna Katlanmayız biliriz. Çünkü biz CP'CİYİZ! | |
|
| |
murat_9 Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 960 Oyundaki Nicki : Gnorga Takıldığı Mekan : Uzay. Mesajı : Ayran içiyorum... Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 11 2009, 15:24 | |
| Club Penguin Ve Ötesi Bir oyun var,uzakta. Tavan yapmış,oracıkta. Giren girene,o sisteme. Çıkamazmış,Penguenciğime ! Sinir edermiş,korsanı. Rockhopper'mış adı. Cimriliğini,herkes bilirmiş. Penguen, pataklamak istermiş ! Penguenin gazetisinde,köşesi. Çalışırmış,birisi. Adı, Aunt Arctic. Aman,ne karizmatik ! Gizlilikler,oyunu çerçeveler. Gary gelince,ajanlar geliverirler. Üstün bir göreve. Çağrılıverirler ! Tırmandık,oyunun ötesine. Sensei denen ustanın gölgesine. Geçince bir adım eşiğine. Öğretti bize,marifetiyle ! Coşuyorlar,o nedir öyle. Konser varmış,yakınlarda biryerlerde. Petey K Gelmiş,her bireye. Yeter sanırım,coşacağız çünkü heryere ! Bir adam,gelince ortama. Soğulur,dehşet saçar ayrıcalığı. Member denen,kişilere. Billybob,ne zevk verir öylesine ! Bir oyun mu,değil ! Bir zevk mi,değil ! Bambaşka bir ortam bu. Yürek atan,sıcaklık bu... | |
|
| |
Sergüzeşt Ninja
Mesaj Sayısı : 7940 Oyundaki Nicki : Kerem 25 Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Ne Mutlu Türk'üm Diyene... Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 11 2009, 17:44 | |
| - Skater_Boy demiş ki:
- Videotype* demiş ki:
Paranoid Android
Yeter bu kadar isyan Aslinda ondan degil, sıkıldım yazmaktan. Acik sozlu, amele amele paytaklayan bi' penguenim, Tanrim ben ne tur bi' androidim !
Bu 4ü Süper olmus hocam xD Tam puan :D Super ya :hh: | |
|
| |
Teqno Maniaq Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1262 Oyundaki Nicki : çok sayamadım (kongo99) Takıldığı Mekan : Rastgele:D Mesajı : Bu mesajı okuyan öldü!(Noldu öldün mü?) Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Haz. 18 2009, 12:27 | |
| CP Clubpenguindir bizim adımız Lütfen denemeyin ayrılamayız Ufuklara doğru oynarız Biz bir bütünüz ayrılamayız Plaza,Town,Ski Village Eğer ban yersek Niye banlandık diye sorarız Gary,Rockhopper ve Aunt Arctic Uykuda,evde,sporda İyiki varsın CP Niye ban yedim yinede | |
|
| |
Mertcan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2536 Oyundaki Nicki : mertcancan Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Paz Tem. 05 2009, 14:30 | |
| Size sergileyeceğim şiirim bu. xD Club Penguin Cp dir aşkımız. Diğeri Rockhopper babamız. Senseidir tek ninja hocamız. Aunt Artick gazeteci başımıız. Unutmayalım G. yi. Verir bize görevleri. Herbert i yenince. Verir pizza madalyon gibi. Cp de biiiz. Sevgi ateşiyiz. G,Rockhopper,Aunt ARtick, ile. Batırırız bu şiirideeeee!!!! xD Benden bu kadar arkadaşlar. | |
|
| |
clubpenguin99 Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : I-G.İ.Z.L.İ-I sana ne olm allaallaaa Takıldığı Mekan : Heryer nere gelirse rastgele Mesajı : +3 nescafe war ama +4 bardakla içilir :-) Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Perş. Tem. 09 2009, 11:59 | |
| | |
|
| |
Efet Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 223 Oyundaki Nicki : Efe Tanis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Size bu siteyi zehir ettim belami buldum. Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Cuma Tem. 24 2009, 21:11 | |
| CimriBABA
sen clubpenguin elleri dolu hep nedense memberlerin boşaldı eli yüzü hep free lerin aslında çok şeymi
bir free item istedik Rockhopper ama sen bize vermedin Hep dönüp dolaşıp para , member dedin Adın çıktı cimrihopper a
artık dinmez bu yara free olarak gitar versen gözlük versen yine olmaz! sen hep istersin para. nedense düştü freeler uçtu memberlar
memberlara kaldı cp deki tüm oyunlar Bize bir itemi bile hor göreni biz hiç görmeyiz tanımayız ama Seni çok seviyoruz Cimri baba!
Nasıl :hh: | |
|
| |
DarkStore Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 178 Oyundaki Nicki : DarkStore Takıldığı Mekan : Summit - Town Mesajı : Metin2 Kasıyor! Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Paz Tem. 26 2009, 13:44 | |
| Club Penguinciyiz, Yok ama memberimiz, Rockhopperden hediyemiz, Tek dayanak pinlerimiz. Bekleyelim biri verir member, Penguenim oldu asker. Teskere aldı geldi, İtem yok ne yapalım. Free item lazım bize, Memberler oldu bir dize, Bizde hor görürüz size, Member parasını. Kriz var diye, Tüm internet para oldu, Penguenim sararıp soldu, Memberim yok ne yapayım... | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Paz Tem. 26 2009, 13:48 | |
| Biri yarismayi sonuclandirsin amma. | |
|
| |
Efet Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 223 Oyundaki Nicki : Efe Tanis Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Size bu siteyi zehir ettim belami buldum. Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Tem. 27 2009, 09:17 | |
| Artık ankete sunulsun yaw | |
|
| |
doq@nc@n @km@n Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 85 Oyundaki Nicki : Bn dogacan Takıldığı Mekan : summit ıce berg (aqua grabber) Mesajı : mesaj vermek zorunlumu?? Kayıt tarihi : 18/01/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Salı Tem. 28 2009, 07:18 | |
| adam yarışmayı başlattı bitirmiyo :ghh: | |
|
| |
ClubPenguinFan Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1314 Oyundaki Nicki : Turkpenquin Takıldığı Mekan : Summit-Bublegum-Café(Gazete okuma mekanım (:) Mesajı : Turkpenquin heryerdeyim..!!! Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) Ptsi Ağus. 03 2009, 15:57 | |
| Item Ağıtı Club penguin oynarım Rockhopper ı kollarım Item verir Rockhopper Item alır Penguinler Member olsak neye yarar Gift shoptan entari alır Kutupta bu soğukta Nasıl kıyafetsiz kalınır By Handenur Karagöz | |
|
| |
| Ve Yılın Şiir Yarışması!!(Ödül200Altın!) | |
|