| Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti | |
|
+8anlarda agy2000 Tutankhamun slayermemo *Rainbow 'yuSuf... kalamar734 WiLd_DaRkNeSs 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 07:53 | |
| Bunu Türkçeye çevirebilecek olan var mı?Varsa lütfen söylesin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
kalamar734 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 11:12 | |
| metni buraya yapıştırırsan bende çeviri porgramına yapıştırırım ama elle yazmakla uğraşamam | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 11:14 | |
| Hello, I appreciate you taking the time to email us and am happy to assist you. The penguin \"Festim Can\" received bans for swearing while online. Each penguin is responsible for what it says to keep this a safe and friendly online place. I am able to discuss this penguin in more detail, but I\'ll need to be speaking with your parent. Please have your parent email us from the email address attached to \"Festim Can\". Sincerely, Kristen Club Penguin Support | |
|
| |
'yuSuf... Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2220 Oyundaki Nicki : Yusuf1234 Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 11:16 | |
| Merhaba, ben, bizi epostayla göndermek için zamanı alırken seni takdir ederim, ve sana yardım etmek için mutluyum. Penguen\ "Festim Can\", yemin etmek için yasakları aldı, internet üzerinde olurken. Her penguen, onun, bunu bir kasa ve arkadaşça internet üzerinde yere tutmayı dediği şey için sorumludur. Ben, daha çok ayrıntıda bu pengueni tartışabilirim, ama I\, senin ebeveyninle konuşmak olmaya ihtiyaç duyacak. Senin ebeveynin lütfen, "Festim Can\" \'e bağlanan eposta adresinden bizi epostayla gönderdi mi. İçtenlikle, Kristen kulüp penguen desteği | |
|
| |
*Rainbow Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 12:06 | |
| Hemen çevirden çeviriceksen herkes yapar :ff: | |
|
| |
slayermemo Gelişmiş Penguen s3
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 13:30 | |
| onu bunu bilmem ama epostana 1871 ileti gelmiş ne zaman okuyacaksın bunları? :Sırıtt: | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 16:08 | |
| - slayermemo demiş ki:
- onu bunu bilmem ama epostana 1871 ileti gelmiş ne zaman okuyacaksın bunları? :Sırıtt:
Bu eski msnim de uğraşmıyom artık bu msnle :ghh: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 16:30 | |
| Annen baban adınaa ingilizce bi özür mektubu yaz banın kalkar.. ;) |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 16:42 | |
| - Shummmy demiş ki:
- Annen baban adınaa ingilizce bi özür mektubu yaz banın kalkar.. ;)
Fikrin için sağol denerim :SR: | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 17:37 | |
| :666: bişeyler sölemişin oyunda kızmışlar anneni çağırıyolar | |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 695 Oyundaki Nicki : Ahmetgiray Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : CP Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 18:40 | |
| yazıyı özetleyeyim sen (ya da başkası) Penguienim sürekli yasaklandı lütfen açın. Hiçbir küfür bile elmedim yazmışsın. O da sana yardım etmekten mutluyum. Festim can adlı penguin küfür etmekten yasaklandı. Biz arkadaşça ve güvenli bir ortam yaratmak için bunu yapmak zorundayız. Bu konuyu daha detaylı tartışabilirim ama ebeveynlerinin e-posta adresini vermelisin yazmış | |
|
| |
anlarda Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 300 Oyundaki Nicki : anlarda Takıldığı Mekan : HQ Mesajı : яαρ ƒσяєνєя Kayıt tarihi : 20/07/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Cuma Ara. 26 2008, 19:19 | |
| |
|
| |
41tanisenes41 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti C.tesi Ara. 27 2008, 05:35 | |
| e sende soru sor sanada gelsin bu arada şu programın adı nedir?Hani şu çeviri programının | |
|
| |
disco_boy Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 105 Oyundaki Nicki : discoboy97 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Hayat Neşeli Olsaydı Doğarken Ağlamazdım... Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti C.tesi Ara. 27 2008, 07:38 | |
| - slayermemo demiş ki:
- onu bunu bilmem ama epostana 1871 ileti gelmiş ne zaman okuyacaksın bunları? :Sırıtt:
xD onun dışıında birsürü iletide var bence sen arada sırada o msnini aç derim bence önemli mesajlar olabilir ebeveyinin msni diye kendinin msninin birini ver ve öyle konuş bu işte çözülsüz xD en iyi yol xD :LoL: :hh: :SR: (dişim çıktı arkdaşlar xD neyse konuyu değiştirmeyelim) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti C.tesi Ara. 27 2008, 07:49 | |
| Çözmeye çalıştım çok karışık |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 695 Oyundaki Nicki : Ahmetgiray Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : CP Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti C.tesi Ara. 27 2008, 11:47 | |
| - disco_boy demiş ki:
- slayermemo demiş ki:
xD onun dışıında birsürü iletide var bence sen arada sırada o msnini aç derim bence önemli mesajlar olabilir
ebeveyinin msni diye kendinin msninin birini ver ve öyle konuş bu işte çözülsüz xD en iyi yol xD :LoL: :hh: :SR: (dişim çıktı arkdaşlar xD neyse konuyu değiştirmeyelim) annenin msn ini ve olsun bitsin hem o sen olduğunu anlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti C.tesi Ara. 27 2008, 18:04 | |
| - agy2000 demiş ki:
- yazıyı özetleyeyim sen (ya da başkası) Penguienim sürekli yasaklandı lütfen açın. Hiçbir küfür bile elmedim yazmışsın. O da
sana yardım etmekten mutluyum. Festim can adlı penguin küfür etmekten yasaklandı. Biz arkadaşça ve güvenli bir ortam yaratmak için bunu yapmak zorundayız. Bu konuyu daha detaylı tartışabilirim ama ebeveynlerinin e-posta adresini vermelisin yazmış Küfürü ben etmedim ki Arkadaşım etmiş :grr: :grr: | |
|
| |
goldenone Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1094 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : town Mesajı : yok Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Paz Ara. 28 2008, 12:21 | |
| bence şireni kimseye vermemelisin | |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Paz Ara. 28 2008, 16:07 | |
| - WiLd_DaRkNeSs demiş ki:
- agy2000 demiş ki:
- yazıyı özetleyeyim sen (ya da başkası) Penguienim sürekli yasaklandı lütfen açın. Hiçbir küfür bile elmedim yazmışsın. O da
sana yardım etmekten mutluyum. Festim can adlı penguin küfür etmekten yasaklandı. Biz arkadaşça ve güvenli bir ortam yaratmak için bunu yapmak zorundayız. Bu konuyu daha detaylı tartışabilirim ama ebeveynlerinin e-posta adresini vermelisin yazmış Küfürü ben etmedim ki Arkadaşım etmiş :grr: :grr: yazdığımı oku önce sen yada başkası yazdım ya ne kızıyorsun | |
|
| |
| |
| |
Rio_Tokagero Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1700 Oyundaki Nicki : Ahmet Veysel Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti C.tesi Ocak 17 2009, 19:57 | |
| Birşey yapmamışşın ama böyle birşey gelmiş. :ff: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti Paz Ocak 18 2009, 13:15 | |
| |
|
| |
| Club Penguin yetkililerinden gelen bir ileti | |
|