| bedava member ile ilgili açıklamalar! | |
|
+8Bufata 00incik00 marv 678 'Quest WiLd_DaRkNeSs pastirma kalamar734 DreamwoRld 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
DreamwoRld Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : Boby03 Takıldığı Mekan : Fark Yapmas Mesajı : m Yok Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: bedava member ile ilgili açıklamalar! Ptsi Ara. 22 2008, 20:18 | |
| Arkadaşlar şu sıralar forumumuzda bedava member'lık ile ilgili yazılar ve metinler aokuyorum ve bunlar forum kirliliğine neden oluyor.bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum. ilk öncelikle bedava member'lık diye birşey yoktur.bazı arkadaşlar bir site veriyolar orda reklamlara tıklayın paypala üye olun para kazanın sonra paypala aktarın ve CP de member olun.hadi paraları topladınız diyelim.clubpenguinde şöyle bir uygulama var ne yaparsan yap illaki kredi kartı vereceksin arkadaşım.çünkü diyelim paypal hesabınızda 10 dolar var.CP ye girdiniz member olmak için.orda paypal ile ödemeye bastınız.member'lık süresini falanda seçtiniz.buraya kadar süper herşey.sonra CP sizden paypal üyeliğinizde bulunan kredi kartını ister.bu yüzden bedava memberlık diye bir şey yoktur.anca birisi size bedava member verirse veya çekiliş falan o da milyonda bir. Bu yüzden bedava member ile ilgili konular açmayalım forum kirliliği yaratmayalım lütfen...! | |
|
| |
kalamar734 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Ptsi Ara. 22 2008, 20:27 | |
| hiç birşey bilmediğin ap açık ortada bux.to dan 13 kere ödeme aldım clixncash dan 2 kere ödeme aldım ve harcadım ben bunları paypalda istersen sana sanal kart da yaratabilir ama eğer istemiyosan kredi kartını ver al parayı ben öyle yapıyorum zaten para çalma durumu olsa mahkemeye verilirler.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 285 Oyundaki Nicki : Boby03 Takıldığı Mekan : Fark Yapmas Mesajı : m Yok Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Salı Ara. 23 2008, 10:20 | |
| arkadaşım sen beni yanlış anladın paypaldaki parayla birşeyler satın alabiliyorsun internetten ona bir şey demedim zaten clubpenguinde alınmıyor diyorum? | |
|
| |
pastirma Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 45 Oyundaki Nicki : pastirma Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Salı Ara. 23 2008, 15:16 | |
| ALINIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO | |
|
| |
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Salı Ara. 23 2008, 15:20 | |
| al bana bi bakalımda görelim herkez bilio onu yapmasını o zaman niye herkez member diğil BAN atın şuna ya forum kirliliği! | |
|
| |
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Salı Ara. 23 2008, 15:26 | |
| Evet bedava member diye bişey yoktur | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Salı Ara. 30 2008, 17:04 | |
| | |
|
| |
marv 678 Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Salı Ara. 30 2008, 17:33 | |
| öyle olsaydı senin dediğin gibi herkes member olurdu | |
|
| |
00incik00 Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! C.tesi Ocak 31 2009, 23:54 | |
| arkadaşlar post kasmayalım ve kirlilik yapmayalım...
Asıl konuya geldiğimizde bazı kısımla evet bedava member olmak yok ama zaten biz bunları 5 dk olmuyor hesabı aç haftalar linklere basarak para kas.Bunlar bedavaya girmiyor.
2.olarak k.kartı numarası istiyor arkadaş yukarıda belirtmiş ama ben gene belirtiyim;
sanal kartlar sizin sanal ortamda alışverişinizi kolaylaştırmak ve bu oyun amaçlı sitelerde sanal kartınızı kullanmaya yarıyor.Bu kartı aldığınızda bir numarası var bu hesabı paypal da gösteerip aktardığınız parayı sanal karta aktarılıyor mu şuan bilmiyorum ama bölece clubpenguin de sanal kartla 5 dolara 1 aylık member olabiliyorsunuz.
İşte bu kadar ama bu dediklerim öle yazıldığı gibi olmuyor en fazla 5 haftanızı feda ediceksiniz...Ama yanlış anlamayın en fazla dedim en fazla 5 hafta veya daha kısa.
Lütfen yazdıklarımı doğru düzgün yuvarlamadan ve atlamadan okuyun sora tekrar ve tekrar anlatıp forum kavga ortamına dönmesin...
Anlayışınız için tşk ederim... :ops: | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Paz Şub. 01 2009, 00:06 | |
| Çok Güzel Anlatmışsın Incik :yourock:
Ayrıca Forum Kirliliği Sizi Ilgilendirmez . Bunla Ilgili Kararları Görevleri Arkadaşlar Verir .. Bize Sadece Uyguluması Ve Uyması Kalır ;) | |
|
| |
# Falling Down Ninja
Mesaj Sayısı : 5996 Oyundaki Nicki : redcindirell Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Paz Şub. 01 2009, 06:06 | |
| Arkadaşım senin bu dediğin kredi kartı vermek istemeyenler için Ben babama diyorum baba senin paypalına para yatırabilir miyim diye babam da izin veriyor sonra babamın kredi kartlı paypalından memberi alıyorum bu kadar basit yani... | |
|
| |
cenk1999 Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Perş. Şub. 05 2009, 21:39 | |
| evet öyle bir şey yok ama hayalim member olmak. para gelsede member olsam | |
|
| |
[LeGoLaS] Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1400 Oyundaki Nicki : Fbiy Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Cuma Şub. 06 2009, 00:18 | |
| Bazı oyunlarda bedava memberlik var ama CP de böyle bir şey yok ve olmayacaktırda..! | |
|
| |
mert216 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 71 Oyundaki Nicki : Nely6 Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Nely6 Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: bedava member ile ilgili açıklamalar! Cuma Şub. 06 2009, 06:54 | |
| Arkadaşlar hem post kasıp hem laf yetiştirmeye çalışmayın Lütfen !! 1-Bedava memberlık olsaydı şuan bende memberdım. 2-PayPal üyeliklerinin çoğu gerçek kredi kartı ile gerçekleştiriliyor. 3-Oyunda memberdan başka free ler kalmadığını düşünsek oyunun zevki kalmaz. 4-Lütfen bize bedava memberlık var demeyin olsaydı bütün forum memberdı. Saygılarımla mert216 | |
|
| |
| bedava member ile ilgili açıklamalar! | |
|