| PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin | |
|
+20'Quest kaldeyz Aglot Mertcan ultr[A]slan 'Jeff WiLd_DaRkNeSs Kirmisi 00incik00 'yuSuf... slayermemo Rio_Tokagero carbondioksit mirac kocamurat Pyloge Unexpected* agy2000 Tutankhamun kalamar734 24 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
kalamar734 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Cuma Ara. 12 2008, 22:54 | |
| Sizlere Çok Kazanabileceğiniz Bir Sistem Tanıtmak İstiyorum ve Verdiğim Rahatsızlık İçin Özür Diliyorum...
Bu sistem ile evde oturarak ve sadece reklam tıklayarak yüzlerce dolar kazanabilirsiniz...
Günde Sadece yarım saat ayırarak, internet bilgisine ve programlama bilgisine gerek kalmadan, ortaya sermaye koymadan sadece kendi başınıza bile yüzlerce dolar kazanabileceğiniz ikinci bir iş arıyorsanız (Malum Hayat Şartları Zor), öğrenciyseniz veya evde oturmaktan sıkılan bir evhanımıysanız işte size göre bir iş imkanı...
Peki nasıl olacak bu iş diyorsanız buyurun okuyun...
PayDayPtc Sisteminde Her Tıklamanız Diğer Sistemler Gibi 1 Cent Değil, 2 Cent Değil, Tam 5 Cent Yani 0,05 $. Bu Avantajlarından sadece birisi...
İkinci ve En Önemli Avantajı ise Günde 100'den Fazla Reklam Yayınlaması... Yani Günlük Kazancınızın 5 Katını Tıklama Başına Kazandığınız Gibi, 3-4 Kat da Buradan Kazanıyorsunuz...
Örneğin; Arkadaşlarınızdan Henüz Davet Etmediniz ve Tek Başınıza Tıklıyorsunuz...
Tık Başına 0,05 USD Günde 100 Link = 5 USD Ayda 30 Gün Olduğunu Varsayarsak Ayda 150 USD Sadece Kendi Kazancınız Yapar.
Ya Arkadaşlarımızı Davet Edersek Derseniz Ki Hem Arkadaşlarınıza Hem de Kendinize En Büyük İyiliği Burada Yapmış Olursunuz;
Arkadaşlarınızın Tıklarından Eğer Basic Member Yani Normal Üye İseniz; 0,03 USD Kazanacaksınız...
Bu da Demek Oluyor Ki; 90 USD Her Bir Arkadaşınızdan Gelir Elde Edeceksiniz..
Sistemin Bir Güzel Tarafı da, Arkadaşlarınızın Arkadaşlarından Bile Kazanabiliyor Olmanız.
Peki Bu Nasıl Oluyor?
Sistem Direct Referrer ve Sub Referrer Olmak Üzere Ayrılıyor. Direct Referrer Sizin Arkadaşlarınız, Sub Referrer ise Arkadaşlarınızın Arkadaşlarından Oluşuyor. Bu Şekilde 8 Basamak Referansınız Oluşuyor ve Bunlardan da Kazanıyorsunuz...
Sakın Yanlış Anlaşılmasın, Arkadaşlarınızın veya Onların Arkadaşlarının Kazançlarından Eksilmiyor Bu Şekilde, Sadece Tavsiye Eden Siz Olduğunuz İçin Sistem Tarafından Size Veriliyor Bu Referrer Ücreti. Bir Nev'i Hediye Gibi Yani...
Ha Unutmadan: 10 $ Karşılığında 1 Yıllığına 10 Referans Kiralayabiliyorsunuz... Ama Kiraladığın Kişi Çalışır Mı Çalışmaz Mı O Allah'a Kalmış (Kendimden Biliyorum 50 Üye Kiraladım, 30'u Horul Horul Maşallah)
Yanlız 29 $ Verip Premium Üyelik Almanızı Önemle Tavsiye Ederim, Çünkü Alt Üyelerinizden Onların Kazancının Yarısı Kadar Kazanırken, Tamamı Kadar Kazanmaya Başlıyorsunuz... Yani Alt Üyeniz 100 $ Alırken, Onun Referansı Olduğunuz İçin Siz de Bir O Kadar Alıyorsunuz...
Tavsiyem; Referrer Linkinizden Ne Kadar Fazla Üye Toplarsanız Kârınızdır...
Düzenli Tıklayan 10 Arkadaşınız Olsa İşten İstifa Edin
Şimdi Birazda Güvenilirliğinden Bahsedelim...
Kazancınız 20$ ı Geçtiğinde Ödemenizi Withdraw Menüsü Altından Paypal veya AlertPay Hesabınıza geçiriyorsunuz. Ödeme İşlemi Sizin Emrinizde ve Anında Gerçekleşiyor (Kendim Bu Gece 3. Ödememi Aldım)... Oradan da İstediğiniz Zaman Banka Hesabına veya Kredi Kartı Hesabına Geçirebilirsiniz...
Peki Sistemi Nasıl Kullanabilirim, İngilizcem Yok Diyorsanız, İşte Size Bazı Kavramlar :
Girdiğiniz Sayfada Sağ Üst Köşede "Join" Vardır, Oraya Tıklayarak Kayıt Formuna Gelebilirsiniz...
Username : Kullanıcı Adı Password : Şifre Verify Password : Şifreyi Tekrarla Referrer : Sizi Davet Eden Yani Referansınız Your Name : İsim ve Soyisminiz Your Email Address : E-Mail Adresiniz (İletişim İçin) I Accept The Terms Of Service : Kuralları Kabul Ediyor Musunuz? ( Yes, I Accept Seçilmelidir. )
KULLANIM :
Kazancınızı "My Account" Bölümünden Görebilir ve İşlemlerinizi Buradan Gerçekleştirebilirsiniz... "PayDayBux Balance" Sizin Bakiyenizdir...
İzleyeceğiniz Reklamları ise; "Members" Alanında "Earning Area" Seçeneği ile açılan pencerede;
Click Links (Tıklama Linkleri) Read Ads (Okuyarak Kazanma) Paid To SignUp (Üye Olarak Kazanma)
Seçeneklerini Kullanarak Kazanmaya Başlayabilirsiniz...
Sizin Referans Kodunuzu Yani Arkadaşlarınızı Davet Etme Linkinizi ise Yine "Members" Alanında Your Downline Linkine Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...
Referansımla Üye Olmak İçin : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lütfen Referansımı Silmeyiniz Yazı El Emeğidir.
En son kalamar734 tarafından Çarş. Şub. 04 2009, 10:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 06:49 | |
| | |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 695 Oyundaki Nicki : Ahmetgiray Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : CP Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 07:33 | |
| eline sağlık da bu yollar hiç güvenilir değil | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 08:42 | |
| arkadaşlar kardeşim gösterdi bu yoluda bana adam gitti memberlik aldı 6 aylık :D | |
|
| |
Unexpected* Süper Penguen s1
Mesaj Sayısı : 530 Oyundaki Nicki : Ozgur996 Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 10:19 | |
| Teşekkürler.Bakalım işe yarayacak mı...
| |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 10:29 | |
| Sen Kendini Böle Şeylere Adadın Heralde.. Bilmiyorum Bana Hesabının Kaç Dolar Kazandığının Bir Resmini Gönderirmisin?
| |
|
| |
kocamurat Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Juy ll Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Lütfen Cp'mizi Koruyalım Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 10:37 | |
| ya böle saçma şeylere girmeyin çok güvensiz | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 10:42 | |
| - Chuck Bartowski demiş ki:
- Sen Kendini Böle Şeylere Adadın Heralde..
Bilmiyorum Bana Hesabının Kaç Dolar Kazandığının Bir Resmini Gönderirmisin?
keşke daha önce söyleseydin alırken çekebilirdim.. | |
|
| |
mirac Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1288 Oyundaki Nicki : gizli... Takıldığı Mekan : HAUNTED HAUSE Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 11:37 | |
| Bunlar çok güvensiz işler.Çünkü kredi katı numarası ile daha çok para çekebilme tehlikesi var. | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 12:07 | |
| - mirac demiş ki:
- Bunlar çok güvensiz işler.Çünkü kredi katı numarası ile daha çok para çekebilme tehlikesi var.
Kredi Kartını Vermiyoruz Arkadaşım.. Bilmeden Konuşma.. | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 14:48 | |
| - Chuck Bartowski demiş ki:
- mirac demiş ki:
- Bunlar çok güvensiz işler.Çünkü kredi katı numarası ile daha çok para çekebilme tehlikesi var.
Kredi Kartını Vermiyoruz Arkadaşım.. Bilmeden Konuşma.. Katılıyorum Asla Kredi Kartı Verilmiyor! | |
|
| |
carbondioksit Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 139 Oyundaki Nicki : co2xx Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 15:30 | |
| çok teşekkür ederim paylaşım için bence çok işe yarar. | |
|
| |
Rio_Tokagero Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1700 Oyundaki Nicki : Ahmet Veysel Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Ara. 13 2008, 21:26 | |
| Güzel paylaşım ama çok zor gibi gözüküyo. | |
|
| |
slayermemo Gelişmiş Penguen s3
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Ptsi Ara. 15 2008, 15:44 | |
| Benim Şimdiden 5 USD OLDU :hh: | |
|
| |
'yuSuf... Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2220 Oyundaki Nicki : Yusuf1234 Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Ara. 18 2008, 12:19 | |
| çok karışık ama yaparim heralde xD | |
|
| |
00incik00 Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Paz Şub. 01 2009, 11:29 | |
| ben bux.to ya üyeyim ama kazancım çok az...
peki bişi daha sorucam bize member olmak için kredi no su istiyorlar şu sanal kart var oyunlarda member vs olmak için o sanal kartı ücretsiz nerden temin ederiz..?? | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Paz Şub. 01 2009, 11:32 | |
| O bölümü Atlayabilirsiniz Sorun Olmaz. | |
|
| |
Kirmisi Ninja
Mesaj Sayısı : 5145 Oyundaki Nicki : Kirmisi Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Bağımlılık YapabiliR! Kayıt tarihi : 10/11/07
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Paz Şub. 01 2009, 11:55 | |
| Arkadaşım beni ekler misin ? n.piyasa @ ....... .Bakın msn vermiorm.sonunu tahmin edebilirsin heralde kalamar. | |
|
| |
WiLd_DaRkNeSs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4335 Oyundaki Nicki : Darkbird87 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Ptsi Şub. 02 2009, 21:36 | |
| Arkadaşlar bu gerçekten doğru.Bende bu tür şeylere hiç inanmazdım ama doğruyu söylüyorum ki bu doğru...Bencede freeler bu fırsatı kaçırmasın derim | |
|
| |
'Jeff Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1167 Oyundaki Nicki : Atal222 Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : Merhaba Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Ptsi Şub. 02 2009, 21:59 | |
| | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Salı Şub. 03 2009, 06:32 | |
| Ya 100 Link Az Değil.. Virüslüsü Var,Virüssüzü Var.
| |
|
| |
ultr[A]slan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2201 Oyundaki Nicki : Emre Palaz Takıldığı Mekan : Frozen/Dock Mesajı : 123456789 Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Salı Şub. 03 2009, 06:46 | |
| | |
|
| |
Mertcan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2536 Oyundaki Nicki : mertcancan Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Salı Şub. 03 2009, 07:14 | |
| Ben yapmıycam Pasaport istiyor.
Ama sağol paylaşım için. | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Salı Şub. 03 2009, 08:30 | |
| | |
|
| |
Aglot Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 116 Oyundaki Nicki : swat6666 Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Salı Şub. 03 2009, 08:58 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Salı Şub. 03 2009, 09:34 | |
| Kardeşim anlamıyorum isteyen yapar isteyen yapmaz risk deyince neresi risk ne kredi kartı istiyo ne bişi | |
|
| |
kaldeyz Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Çarş. Şub. 04 2009, 09:49 | |
| ya memberlik ajanlıkmı :hh: | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Çarş. Şub. 04 2009, 09:49 | |
| Ya bu tamamda şimdi bu siteye üye olduk reklamlara tıkladık para kazandık bu paraları yatırdık (paypal) sonra club penguınde paypalı seçince illa kredi kartı istiyor peki bu nasıl olcak ? | |
|
| |
Silawitch Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 61 Oyundaki Nicki : silawitch Takıldığı Mekan : Vanilla Mesajı : Bilgisayar ortaminda degilim.Bu yüzden bazi karakterler çikmiyor.Özür dilerim. Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Çarş. Şub. 04 2009, 10:55 | |
| Güzel çözüm ama pek de güvenilir değil gibime geldi. Yani biz iyi düşünüyoruz diye herkes iyi düşünecek değil ya! Bence adam akıllı gidi üye olun,sağlıklı yollardan. Ayrıca o kadar da pahalı değil. Ödenemeyecek kadar. Ne demişler? Parayı veren düdüğü çalar. | |
|
| |
Bufata Club Penguin-TR s1
| |
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Çarş. Şub. 04 2009, 12:06 | |
| Limit elbette var 20$ zaten 20$ e ulaşınca 3-4 kişiye member vericem | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1489 Oyundaki Nicki : ahomatt 0ahmet0 ve member penguenim Takıldığı Mekan : Gizli bir yerde. Kayıt tarihi : 23/12/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 10:28 | |
| Yaw paypal illa kredi kartı istiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 10:47 | |
| Kardeş sen bi 20$ biriktir ondan sonra aktar sen şimdi aktarabilceğini zannediyorsan yanılıyorsun en az 20$ | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 10:54 | |
| Ya tamam ben 20$ olunca aktarıcam ama kredi kartı istiyor diyom onu nasıl atlıcaz ?Yani paypalı seçince. | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 11:26 | |
| Paypalda Kredi Kartı Kısmını Atlayabilirsiniz Atla Kısmı Var | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 11:31 | |
| Bende Başlamayı Düşünüyorum Ama 100 Link Çok Fazla Ya.. | |
|
| |
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 11:43 | |
| genellikle 10-20 arası geliyor hergün aslında 100 memberler için :D | |
|
| |
altuncem Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 554 Oyundaki Nicki : Turkeycem Takıldığı Mekan : summit town Mesajı : |||||||||||||||||||||||||||| Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 11:47 | |
| site neden kapalı yaws :S 42 tane reklam vardı link tıklama onun haricinde dierlerinden de toplam 12 tane vardı site kapandı birden şansa bak inş. gitmez o reklamlar :8-): | |
|
| |
'Quest Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin Perş. Şub. 05 2009, 14:12 | |
| Peki paramız 20$ olunca paypala gönderip member oluyoruz değilmi ? | |
|
| |
Ayshin Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin C.tesi Şub. 07 2009, 10:13 | |
| Güzel birşeye benziyor, teşekkür ederiz.
Referansınla üye oldum :LoL: | |
|
| |
| PaypalPtc Artık Az Kazanmayacaksınız Bedava Memberler Gelsin | |
|