| Club Penguin Klavye Kısa Yolları | |
|
+6bat-sling lovelycute Redangel98 kalamar734 slayermemo Silawitch 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Silawitch Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 61 Oyundaki Nicki : silawitch Takıldığı Mekan : Vanilla Mesajı : Bilgisayar ortaminda degilim.Bu yüzden bazi karakterler çikmiyor.Özür dilerim. Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Ptsi Ara. 08 2008, 20:39 | |
| CLUB PENGUIN KLAVYE KISA YOLLARI e + q = pembe dondurma, e + w = kahverengi dondurma, e + t = yeşil nota, e + u = kaygılı çapraz ağız surat, e + ı = igloo, e + o = patlamış mısır, e + d = güneş, e + f = çiçek, e + g = oyun kumandası, e + h = kalp, e + k = doğum günü pastası, e + z = pizza, e + c = kahve, e + b = ampul, e + n = ay, e + m = para, e + 1 = ağzı kulaklarına varan gülen surat, e + 2 = gülen surat, e + 3 = ağzı gözlerinde kararsız surat, e + 4 = mutsuz surat, e + 5 = şaşkın surat, e + 6 = dil çıkaran surat, e + 7 = göz kırpan surat, e + 8 = kusacak surat, e + 9 = kızgın surat, Ayrıca: w = el sallama, t = kartopu hedefi ortaya çıkarma, y = yes deme, o = ok deme, d = dans etmeye başlamak, h = hello deme, j = şaka yapma, b = good-bye deme, n = no deme, 1 = ünlem, ö = soru işareti. NOT: Lütfen bunları başka yere yazarkrn alıntı olduğunu bildirin. | |
|
| |
slayermemo Gelişmiş Penguen s3
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Ptsi Ara. 08 2008, 21:20 | |
| daha önce verilmişti galiba ama bukadar fazla değildi | |
|
| |
kalamar734 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Ptsi Ara. 08 2008, 21:33 | |
| | |
|
| |
Redangel98 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 140 Oyundaki Nicki : Redangels98 Takıldığı Mekan : Dojo Mesajı : Yaşasın Penguin'ler XD Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Ptsi Ara. 08 2008, 21:38 | |
| | |
|
| |
kalamar734 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 241 Oyundaki Nicki : Alpha734 Takıldığı Mekan : Serbest Style Mesajı : Clubpenguinde free item aranıyor!!!!!! Kayıt tarihi : 01/12/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Ptsi Ara. 08 2008, 21:42 | |
| ben birde puffle işareti gördüm o nasıl ? | |
|
| |
lovelycute Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 297 Oyundaki Nicki : lovelycute Takıldığı Mekan : heryer Mesajı : Facebookta beni bulan eklesin ve cptr yazsın Zeren GÜLEREN diye arayınca tek ben çıkıyorum Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Ptsi Ara. 08 2008, 21:53 | |
| | |
|
| |
bat-sling Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 71 Oyundaki Nicki : reymysterio Takıldığı Mekan : summit/town/disco Mesajı : ~~~BAGIMLILIK:Silkroad online-Club penguin~~~ Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Salı Ara. 09 2008, 06:19 | |
| | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Salı Ara. 09 2008, 07:11 | |
| :ff: verilen şeyleri açmqak çok marifet sanki dimi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 61 Oyundaki Nicki : silawitch Takıldığı Mekan : Vanilla Mesajı : Bilgisayar ortaminda degilim.Bu yüzden bazi karakterler çikmiyor.Özür dilerim. Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Salı Ara. 09 2008, 11:27 | |
| Bu baslik daha önce açildiysa özür dilerim. Ama baskasindan kopya çekmedigimi de belirtmek isterim. Bu arada kalamar734'e de cevap vermek istiyorum. e + p = mavi puffle oluyor. Yazmadigim için özür dilerim.
NOT:Bilgisayar ortaminda yazmadigim için bazi karakterler çikmiyor. Bu konuda da sizden özür dilerim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Salı Ara. 09 2008, 11:39 | |
| Emeğine+Klavyene+Farene=Sağlık xD |
|
| |
Kasyoz Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Salı Ara. 09 2008, 20:04 | |
| arkilerim ben elbise alamıorum opps die bir yazı çıkıo soleyene 10 puflu (fecide parası var en az en son 98000)di char verecem | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Salı Ara. 09 2008, 20:34 | |
| Kastoz,sorunlarini ilgili basliklara yazarsan sevinirim.
NOT:Sizden yine özür diliyorum.Bilgisayar ortaminda olmadigim için bazi karakterler çikmiyor. | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Çarş. Ara. 10 2008, 08:06 | |
| :ff: bi yerde toplayıp resim olarak koyamıyomusun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Çarş. Ara. 10 2008, 08:09 | |
| |
|
| |
umut_penguin Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 121 Oyundaki Nicki : Darkumut Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : ClubPenguinTr Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Çarş. Ara. 10 2008, 16:14 | |
| ben daha önce açmıştım bu konuyu konu adı: Klavyeden Yapılan Bazı Hareketler(Resimli..!) | |
|
| |
Ryders Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 371 Oyundaki Nicki : zex Takıldığı Mekan : Değişiyor=) Mesajı : Beni Yanlış Anladınız :(( Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Çarş. Ara. 10 2008, 17:02 | |
| ben bunları biliyordum ama yenede sağol | |
|
| |
| Konu: Geri: Club Penguin Klavye Kısa Yolları Çarş. Ara. 10 2008, 21:53 | |
| umut_penguin sen bu basligi daha önce açmis olabilirsin ama ben zaten bunun için özür diledim. Burada sadece paylasim yapiyoruz.Bir bilginin birden fazla kez paylasilmasi kimseye zarar vermez. Aksine akillarda kalmasini saglar. Özürümü hiçe sayman bence biraz kabalik... :ff: | |
|
| |
| Club Penguin Klavye Kısa Yolları | |
|