| İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ASK1Mx Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 72 Oyundaki Nicki : Ask1mx Takıldığı Mekan : mammat summit Mesajı : paralı üye olmak istiyorum Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 15:08 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Treasure Book görmek için linke tıklamanız yeterlidir. Bildiginiz gibi unlock item die birşey çıktı.Clup Penguin oyuncağı ondaki kodu oraya değişik değişik itemler geliyordu.Şimdide o yenilendi iştesizlerle | |
|
| |
irem__02 Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 860 Oyundaki Nicki : İrem 02 Takıldığı Mekan : summit Mesajı : Rock Dinlemeli Kayıt tarihi : 24/11/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 15:23 | |
| bu itemler nasıl alınır kitaptaki | |
|
| |
ASK1Mx Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 72 Oyundaki Nicki : Ask1mx Takıldığı Mekan : mammat summit Mesajı : paralı üye olmak istiyorum Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 15:27 | |
| anlattıgım gibi oyuncak alman gerek ordaki kodu girceksin gerisi bnde tam olarak bilimyorum ama tamer abi biliyor | |
|
| |
bat-sling Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 71 Oyundaki Nicki : reymysterio Takıldığı Mekan : summit/town/disco Mesajı : ~~~BAGIMLILIK:Silkroad online-Club penguin~~~ Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 15:30 | |
| çeşke alsak ama para yok pul yok | |
|
| |
ASK1Mx Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 15:49 | |
| şuan detaylı biligi araştırıorum 1-2 saat sonra treasure book nasıl kullanıldınız nereye kod yazılcanı oyuncakların nerde oldunugunu resim anlatım olarak göstericem | |
|
| |
Jackass Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2213 Oyundaki Nicki : Ghost Takıldığı Mekan : Battlefield! Mesajı : Do Not Engage! I Repeat Do Not Engage! Oscar Mike Out... Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:07 | |
| Kodları Yazmak İçin: 1-Unlock İtem Online'a Girin. 2-I Hve A Code Diyin Oraya Oyuncak Kodunu Girin İtemleri Açın Ama Unlock İtem Book'unuz Olması Gerekir ;) | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:10 | |
| :ys: hmm güncellenen versiyon galiba göremedim ama paylaşım için sağol | |
|
| |
Jackass Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2213 Oyundaki Nicki : Ghost Takıldığı Mekan : Battlefield! Mesajı : Do Not Engage! I Repeat Do Not Engage! Oscar Mike Out... Kayıt tarihi : 13/11/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:16 | |
| | |
|
| |
ASK1Mx Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:17 | |
| herşeyi ayarladım yapmak içni resim anlatım yapıcam yeni konu mu açsam acaba | |
|
| |
Pro Penguin Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 864 Oyundaki Nicki : Liverpooly10 Alperen krc Takıldığı Mekan : Dedemin yanındaki kahvecide aralarında oturduğum paris hilton ve yanındaki kişilerin arada çay içiom Mesajı : Hooop hoop özel işlere burnununu sokma Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:21 | |
| Member olmak gereklimi??? | |
|
| |
ASK1Mx Yeni Penguen s3
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:24 | |
| bekleyin arkadaşlar yeni konu açıyorum | |
|
| |
Pro Penguin Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 864 Oyundaki Nicki : Liverpooly10 Alperen krc Takıldığı Mekan : Dedemin yanındaki kahvecide aralarında oturduğum paris hilton ve yanındaki kişilerin arada çay içiom Mesajı : Hooop hoop özel işlere burnununu sokma Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi Cuma Ara. 05 2008, 16:32 | |
| | |
|
| |
| İşte Beklenen An Geldi Treasure Book Geldi | |
|