| Korku&Gerilim Fun Club | |
|
+3askaban23 neonalfax zeynep16 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zeynep16 Süper Penguen s1
Mesaj Sayısı : 473 Takıldığı Mekan : summit-town Mesajı : ZynP <3 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Korku&Gerilim Fun Club C.tesi Kas. 15 2008, 20:39 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Korku ve gerilim severler
Bu club bence size göre korku hikayeleri korku filmleri hakkında herşeyi
birlikte paylaşıcaz.
Üyeler: neonalfax askaban23 murat1260 FriedeN emre26
En son zeynep16 tarafından Paz Kas. 16 2008, 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
neonalfax Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3909 Oyundaki Nicki : Eldarion Takıldığı Mekan : Orta Dünya Mesajı : A Elbereth Gilthoniel Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club C.tesi Kas. 15 2008, 20:41 | |
| beni al bayılırım korkuya | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 473 Takıldığı Mekan : summit-town Mesajı : ZynP <3 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club C.tesi Kas. 15 2008, 20:55 | |
| MİSAFİR CİNLER
" Size anlatmak istiyorum. Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım. Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm. Beklemeye başladım. Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor günün keyfini çıkarıyordum. Olacaklardan habersizdim her zamanki ki gibi fondaki müzik her ne kadar hareketlide olsa içimde birşeyler oluyordu. Gündüzdü ama karanlıklar hissediyordum. Kapı çalındığında korkmadım desem yalan olur. Gelenler onlardı arkadaşlarım en sonunda geldiniz diyip eve konuk ettim onları bir kenara oturdular gülüp eğleniriz diye gelmişlerdi ama suskunlardı. Konuşturmak için çok çalıştım ama çabasızdı. İçeceğimiz bir bardak çayın bizi neşelendirebileceğini düşünüp oradan çay getirmek üzere ayrıldım. Garipti çünkü birbirleriyle bile konuşmuyordu. İçimi tarifsiz duygular kapladı neler oluyordu acaba. Yanlarına çaylarla geldiğimde ikisi birden bana öyle bir baktılar ki gözlerinde nefret vardı. Havayı dağıtmak istedim yine sustular. Tam o esnada arkadaşım çayını upuzun tırnaklarıyla karıştırmaya başladı. Tırnaklar gördüğüm an kaynar sular boşandı. Korkuyordum nasıl uzaklaşabilirdim... (Cinler insan kılığına girdiklerinde ya tırnakları uzun olur yada vücutlarının bir bölümü farklı olur) Son çırpınışlarımdı. Kaçmalıydım tam o esnada bugüne kadar sesine sinir olduğum kapı zili bana en güzel şarkılar gibi gelerek çaldı. Müsadenizle diyip kapıya yöneldim sessiz durmaları beni korkutmuştu ama kapıyı açmak son çaremdi. Kapıya yöneldim kapıda abim vardı. Hızla olayı anlattım hadi gidelim çabuk olmalıyız kaçmalıyız dedim içerde cinler var. Nerden anladın dedi. Kısaca önemsemeyerek uzun tırnakları vardı dedim. Abim hızla yüksek sesle tırnaklarını gösterip böylemi dedi. Ve o anda bayılmışım sonra geciken arkadaşlarım geldiğinde beni ayıltılar.
(Alıntıdır)
| |
|
| |
neonalfax Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3909 Oyundaki Nicki : Eldarion Takıldığı Mekan : Orta Dünya Mesajı : A Elbereth Gilthoniel Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club C.tesi Kas. 15 2008, 21:01 | |
| güzel özellikle abisinin olduğu yer | |
|
| |
askaban23 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 221 Oyundaki Nicki : Askaban23 Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Clubpenguintr Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club C.tesi Kas. 15 2008, 22:00 | |
| | |
|
| |
murat1260 Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1008 Oyundaki Nicki : RaptoR01 Takıldığı Mekan : summit-town Mesajı : METİ2 xD Knight Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 07:17 | |
| | |
|
| |
' StoneCoLd Ninja
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 07:47 | |
| | |
|
| |
askaban23 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 221 Oyundaki Nicki : Askaban23 Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Clubpenguintr Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 17:41 | |
| BİR GÜN BİR EVİN BODRUM KATINDA BİR HAYALET YAŞARMIŞ.EV SAHİPLERİ HAYALETİN ORDA OLDUĞUNU BİLMİYORLARMIŞ AİLENİN İKİ OĞLU BODRUM KATINDA TOP OYNUYORMUŞ VE TOP BİR ODANIN İÇİNE GİRMİŞ ÇOCUK O ODANIN İÇİNE GİRMİŞ VE BİRDEN CAMDA HAYALETT YÜZÜ GÖRMÜŞ KORKUP KARDEŞİM HADİ ÇABUK OL YUKARI ÇIKIYORUZ DEMİŞ.TAMAM DA NOLDU DEMİŞ ÇOCUK BEN CAMDA HAYALET YÜZÜ GÖRDÜM KARDEŞİ NEEEEEE DİYE BAĞIRMIŞ ANNESİ AŞAĞI GELMİŞ NOLDU ÇOCUKLAR DEMİŞ ANNE CAMDA HAYALET YÜZÜ GÖRDÜM DEMİŞ VE YARIN OLMUŞ ÇOCUK LANETLENMİŞ VE BİRDAHA HİÇ KİMSE O EVE GİRMEMİŞ | |
|
| |
ultr[A]slan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2201 Oyundaki Nicki : Emre Palaz Takıldığı Mekan : Frozen/Dock Mesajı : 123456789 Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 17:52 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 19:47 | |
| HALKA
O gun halkayi izleyeli 7 gun olmustu.Ve arkadaslarla bulusp,bizim eve gittik.Evde yalnizdik.Hic korkmuyordum.cunku;yasadigim olay hic basima gelmemisti ve bu tur seylere inanmiyordum.Taki o gune kadar.Anlattiktan sonra tuvalete gittim.Isik yanmiyordu.Ama havalandirma calisiyordu.Tuvaletten kosarak ciktim.Hala anlattigimin etkisindeydim.Kosarak odaya gittim.Arkadaslarima,cok etkilendigimi söyledim.O anda birden kapi carpti.Iceride kitli kaldik.herkes kilitlemedigine yemn etti.O gun ar kadisima elektirik carpti.Arkadasimiz halkadaki samarayi gördugunu idda etti.
BANA LTFEN INANIN
(Bu hikaye bana ait değil ALINTIDIR!)
| |
|
| |
neonalfax Özel Penguen
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 19:58 | |
| bunu diyen yazan kişi mi yani | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Paz Kas. 16 2008, 20:00 | |
| :ff: O günleri bıraktım psikolojim bozulduğundan beri evde tek kalamaz oldum arkadaşlarla manyağı olmuştuk artık ben böle şeylerin ustasıydım
Lütfen Böyle Şeyler Okumayın + Resimlere Bakmayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Ptsi Kas. 17 2008, 11:19 | |
| - neonalfax demiş ki:
- bunu diyen yazan kişi mi yani
eevet | |
|
| |
ultr[A]slan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2201 Oyundaki Nicki : Emre Palaz Takıldığı Mekan : Frozen/Dock Mesajı : 123456789 Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Korku&Gerilim Fun Club Ptsi Kas. 17 2008, 13:20 | |
| | |
|
| |
| Korku&Gerilim Fun Club | |
|