muyittin usta Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 106 Oyundaki Nicki : yakışıklıçocuk Takıldığı Mekan : iglom Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Çarş. Kas. 12 2008, 20:25 | |
| heyy arkadaşlar ben ajan olmak istiyorum ama soruları yanıtladım ve şimdi ne yapıcam görevler nerede ve nerede bulucam ajan cep telefonunu nasıl alıcam hiç bilmiyorum bana yardım eder misiniz arkiler | |
|
Strawberry PiE* Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1259 Oyundaki Nicki : Jellynoes Takıldığı Mekan : Gezgin Geveze xD Mesajı : Avatarım--> 3nes İmzaMm-->Dud3'um :) Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Çarş. Kas. 12 2008, 21:19 | |
| bak senin oynadığın pencerenin solunda lacivert bir cep telefonu var ona tıkla ve hq ya bas oradan ajan odasına geçersin odaya geçince sağ köşede the fish kitabı varona tıkla görevlerden birine bas ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] den görevleri bul ve yap bu kadar:D | |
|
Mesaj Sayısı : 106 Oyundaki Nicki : yakışıklıçocuk Takıldığı Mekan : iglom Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Çarş. Kas. 12 2008, 23:42 | |
| ama alamıyorum nasıl alıcam sadece kutu gibi beyaz bişi var ajan cep telefonunun yanında nasıl alıcam merak ediyorum yardım edin bana | |
|
ahmetamo Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 107 Oyundaki Nicki : ahmetamo Takıldığı Mekan : summıt Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Perş. Kas. 13 2008, 13:57 | |
| formu araştir :666: ________________ ahmetamo | |
|
| Konu: Geri: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Perş. Kas. 13 2008, 14:27 | |
| ama nasııl alıcam ajan cep telefonu nolrusunuz cevap verin ya ajan olmak istiyorum ama soruları yanıtladım ama ajan cep telefonunu alamıyorum yardım edin ya allah rızası için söyleyin | |
|
neonalfax Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3909 Oyundaki Nicki : Eldarion Takıldığı Mekan : Orta Dünya Mesajı : A Elbereth Gilthoniel Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Perş. Kas. 13 2008, 16:43 | |
| belki soruları yanlış cevaplamışındır kafana göre atmıcan :LoL: | |
|
| Konu: Geri: ben ajan sorularını yanıtladım şimdi ne yapıcam Perş. Kas. 13 2008, 16:54 | |
| doğru yanıtladım ajan cep telefonu nerede nasıl alıcam onu sitenin neresinde | |
|