Misafir Misafir
| Konu: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 16:49 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Member ol oyun para kazanıp gelişsin Yenilikler olması için Oyuna para gerek |
|
heroarda Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 34 Oyundaki Nicki : firigo Takıldığı Mekan : heryer Mesajı : club penguin oynamak güzelleştirir Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 16:51 | |
| ing olduğu için yapamıyom sonlarını | |
|
GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 16:59 | |
| zaten herkzin hayalinde member olmak var | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 17:03 | |
| Evet işte bende onu diyorum herkes olsun kurtulsun büyük bir para değil |
|
# Falling Down Ninja
Mesaj Sayısı : 5996 Oyundaki Nicki : redcindirell Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 17:08 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 17:15 | |
| Hadi bakalım Biz Türkler Öbür ülkeleri geçelim
Desteğe katılmak isteyenler ''Katılmak İstiyorum''demeleri yeterli |
|
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: ClubPenguine destek olmak Senin ellerinde C.tesi Kas. 01 2008, 18:33 | |
| Saçma Bir Konu... Zaten Member Olmak İsteyenler Olurlar.. Milyar Dolarları Çeviren Disneyin Oyununa Bide Ek Katkı Mı? Bu Çok Mantıksız Gelmeye Başladı Artık Bana.. Kilitlendi..(Eğer Oyun Batma Olayında Olsaydı Böyle Bir Konu Açabilirdin..)
| |
|