| halloween partisinde aymı tutulucak | |
|
+5Pyloge Tutankhamun Rio_Tokagero washburn muyittin usta 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
muyittin usta Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 106 Oyundaki Nicki : yakışıklıçocuk Takıldığı Mekan : iglom Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:03 | |
| club penguinde halloween adlı partide aymı tutulucak ve gecemi olucak sabahmı olucak arkadaşlar bide sneak peak halloween party adlı yazıyı çevirir misiniz arkadaşlar ingilizcem çok kötü ve barbat | |
|
| |
washburn Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1360 Oyundaki Nicki : bepanthene Takıldığı Mekan : Anubis xD Mesajı : Metin2 Forever Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:06 | |
| biraz da açık konuşur musun anlıyamadım seni | |
|
| |
Rio_Tokagero Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 1700 Oyundaki Nicki : Ahmet Veysel Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:22 | |
| bunları nerden öğreniyosun yaw | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 106 Oyundaki Nicki : yakışıklıçocuk Takıldığı Mekan : iglom Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:25 | |
| soruyomki halloween partisinde club penguinde aymı tutulucak ve club penguindeki sneak peak halloween party adlı yazıya tıkladım ingilizce yazılar çıktı anlamıyorum bi çevirir misiniz o yazıyı bana eski halloween partisinde neler olmuştu neler yapıyorlardı neler vardı hangi oyunlar vardı | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:37 | |
| :666: anladım birincisi halloween partide hava fırtınalı yani karanlık ve bulutlu olacak ikincisi sneak peek halloween halloween gelecek demek | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:40 | |
| Arkadaş Şundan Bahsediyor Heralde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tabii Ki De Partinin Havasından Dolayı Karanlık Olucak.. | |
|
| |
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:41 | |
| bende o resimden bahsediyorum o resmin altındaki yazıyı türkçeye çevirebilir misiniz | |
|
| |
*Rainbow Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Salı Ekim 28 2008, 18:49 | |
| Orada, keşfetmesi için serin dekorasyonlar, bir çöpçü avı, ve sen ve senin penguen arkadaşların için bir sürü hortlak gibi sürprizler olacak!! Senin düşüncede kalarak yaratıcı planlarını bilmemiz için bize izin ver. Onlar için şimdiden internet üzerinde maddeler için kurtarması için bir oyuncak ve bir koda sahip olan senden, ben, balkabağı sepet maddesinin, Halloween partisinde herkes için müsait olacak olduğunu bilmek için sana izin vermeyi istedim. Eğer sen, partide onu almak için bir kod ve sana Bayan sahipsen, hatta, parti, bitmiş olduktan sonra, sen, bu hazine kitabından onu açabileceksin. Diğer haberlerde: Perşembe günü, eskimo evi dekore etme müsabakasının son 20 galibi, gazetede ilan edilecek! Galipler, penguen postası ile teslim edilen çok özel sınırlı bir baskı kartpostalını alacak! Sonra kadar... Üzerinde badi badi yürü!
hemen çevirden yaptım biraz saçmaa | |
|
| |
00naz00 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3451 Oyundaki Nicki : 00naz00 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Takıl Bana Hayatın Kararsın! Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Çarş. Ekim 29 2008, 08:55 | |
| hemen çevir çok şaçma şeyler söylüyor... :LoL: | |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 695 Oyundaki Nicki : Ahmetgiray Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : CP Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Çarş. Ekim 29 2008, 09:17 | |
| hemen çevir yanlış bilgi veriyor | |
|
| |
GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Çarş. Ekim 29 2008, 11:27 | |
| - 00naz00 demiş ki:
- hemen çevir çok şaçma şeyler söylüyor... :LoL:
| |
|
| |
*Rainbow Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: halloween partisinde aymı tutulucak Çarş. Ekim 29 2008, 11:36 | |
| saçma şeyler söylemiyor.. Sadece kelimelerin anlamlarını veriyor.. Ama trükçeye çevirince belli bir sıraya koymanız lazım... | |
|
| |
| halloween partisinde aymı tutulucak | |
|