RedWhite Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1127 Oyundaki Nicki : Aciyo0o Takıldığı Mekan : Summit/Heryer Mesajı : Harikayım Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Club Penguin Detaylı Tanıtım... Perş. Eyl. 18 2008, 16:27 | |
| Club Penguin Disney'in yaptığı multiplayer oyundur. Bu oyunda kendi penguenini yönetiyorsun.Yarışmalar ve oyunlar kazandıkça paran artıyor , bu paralarıda eşya almak için kullanılabiliyorsun.Bu oyunu oynayabilmek için ya ücretsiz ya da premium(ücretli) üyelik olması gerekmektedir.Üye olduktan s.oyunda "Coins for Change" adlı bir yardım kampanyası başlatılmıştır.Sanal paralar gerçek paraya dönüştürülerek yardıma muhtaç insanlara bağışlanmıştır. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Penguininiz Pengueninizi yazıp, tekrar ediyoruz.Altıncı sayfa da standart safe-chat parasız ultimate safe-chat ise parasız anlamına geliyor,istediğimizi tıklıyoruz.Yedinci sayfada e-mailimizi yazıp (yahoo veya hotmail) tekrar ediyoruz.Sekizinci sayfada yaptığımız işlemlerin onayı çıkıyor.E-maila gelen aktivasyon kodunu [[1]] da start butonuna bastıktan sonra üye olduğumuz bilgileri yazıyoruz.Bir site çıkıyor ve sarı boşluğa aktivasyonu yazıyoruz.Aktivasyom e-mailınıza gelmemişe yukarıda olan"E-mail" yazan kutuya e-mailımızı yazıyoruz.Bundan sonra oyun başlıyor. Pin : Oyundaki penguen resminin sol üst köşesine koyabildiğin küçük simge veya eşyalardır. Puffle: Club Penguen'e özgü tüylü küçük bir hayvandır. Ajanlık: Bu oyunda oyuna gireli 30 gün olmuşsa ajan olma şansın vardır.Ajan olmak için önce soruları cevaplandırırsın sonra görevleri yaparsın. Ajanlar oyundaki insanları koruma görevindedir.Ajanlıkta sana verilen görevleri yaparsın. Ajanlık sorularını şu şekilde cevaplayın: AJAN OLMAK: Kaç Günlük Olduğunuzu Öğrenmek İçin Oyuna Giriş Yapın. --- Sağ Alt Bölümde Soru İşaretine Basın "(xx) Days Old Diyecek". 30'u Geçtiyse Sağ Üst Köşedeki M Butonuna Basın. --- Become A Secret Agent Butonuna Basın. --- Sorulara Şu Şekilde Cevap Verin: The Honest --- Being mean or rude --- Report them --- Saying their address --- I want to keep Club Penguin Safe --- I want to help other penguins Tur görevlisi: Oyuna gireli 45 gün olmuşsa tur görevlisi olursunuz. Bunun için soruları cevaplandırman lazım.Soruları doğru cevaplandırdıktan sonra insanları tura davet edebilirsiniz. Kaptan Rockhopper: Oyundaki şehrine gemisiyle beraber sık sık uğrar ve bedava eşyalar dağıtır.Uğradığı zaman gemisini The Beach'te görebilirsiniz.Kitapları Book Room'da bulunur. Club Penguin Marathonu: Ağustos 2008'in sonunda görülen bir olaydır. Kazanırsanız "Altın Madalya" veriyorlar. ClubPenguin'deki Mekanlar [değiştir]Odalar ve orjinal isimleriOyunlarDiğer Odalar Şehir merkezi (The Town) | Beans (Coffee Shop), Mancala (Book Room), DJ3K (Night Club), Thin Ice (Dance Lounge), Astro Barrier (Dance Lounge) | Coffee Shop (Book Room), Night Club (Lounge), Gift Shop | Plaza (The Plaza) | Puffle Round-Up (Pet Shop), Pizzatron 3000 (Pizza Parlor) | Pet Shop, The Stage, Pizza Parlor | Koy (The Cove) | Catchin' Waves | yok | Orman (Forest) | yok | Ağaçev (Mayıs 2008 Ortaçağ partisi süresince) | Kar Kalesi (The Snow Forts) | yok | Soccer Pitch | The Dock | Hydro-Hopper | yok | Kumsal (The Beach) | Hazine Avı (Captains Quarters) (yalnızca Rockhopper ziyarete geldiğinde), Jet Pack Adventure (Beacon) | Migrator (Rockhopper'ın gemisi)(Ship's Hold, Crow's Nest and Captain's Quarters), Lighthouse (Beacon) | Ski Village | Ice Fishing (Ski Lodge) | Ski Lodge, Sport Shop | Mountain | Sled Racing | yok | The Dojo | yok | yok | Maden (Mine) | Cart Surfer | Mağara | Buzdağı (Iceberg) | Aqua Grabber | yok | Rockhopper'ın gemisi (yalnızca Rockhopper'ın ziyaretlerinde) | Hazine Avı (kaptanın kamarasında) | Captain's Quarters, Ship Hold, Main Deck, Crow's Nest | Ağaçevi (Mayıs 2008 Ortaçağ partisi süresince) | yok | yok | Oyunda parti olursa bu mekanların görünüşü değişebilir, hatta yeni mekanlar eklenebilir. | |
|
Feyza İrem Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: Club Penguin Detaylı Tanıtım... Perş. Eyl. 18 2008, 16:32 | |
| Daha önce okumuştum bu yazıyı ama emeğe saydı saol :ys: | |
|
Unexpected* Süper Penguen s1
Mesaj Sayısı : 530 Oyundaki Nicki : Ozgur996 Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Club Penguin Detaylı Tanıtım... Perş. Eyl. 18 2008, 17:37 | |
| Alta kaynağı yazmayı unutmuşsun. :Srtn: | |
|
# Falling Down Ninja
Mesaj Sayısı : 5996 Oyundaki Nicki : redcindirell Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Club Penguin Detaylı Tanıtım... Perş. Eyl. 18 2008, 17:38 | |
| Okudum, sağol.. Vikipedi den mi? :hh: | |
|
GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Club Penguin Detaylı Tanıtım... Perş. Eyl. 18 2008, 17:40 | |
| süper yapmışsın eline sağlık | |
|
RedWhite Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1127 Oyundaki Nicki : Aciyo0o Takıldığı Mekan : Summit/Heryer Mesajı : Harikayım Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: Club Penguin Detaylı Tanıtım... Cuma Eyl. 19 2008, 10:57 | |
| Evet vikipediden çok iyi tanıtıyor... | |
|