| Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee | |
|
+23Mertcan ClubPenguinFan Rasengan&Chidori lmagex40 banujuk 'Rasengan superemre3 alioguz mojococo DoodLez alperen xl Pyloge 00naz00 patlaktop sinanonukar Tussor Pro Penguin Feyza İrem zeqiqral f_zkn98 washburn SHaDoW Alparslan 66 27 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alparslan 66 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1676 Oyundaki Nicki : Alparslan 66 Takıldığı Mekan : iTeM kOKuSu OLaN yEr Mesajı : Size bir sırrımı açıklayayım ben aslında süper penguin değilim xDkimseye söylemeyin haa Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Eyl. 11 2008, 13:31 | |
| Mesela 2 soru bildiniz on altın aldınız gibi param fazla olmadığı için 8 soru yani toplam 40 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda | |
|
| |
SHaDoW Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3594 Oyundaki Nicki : Puffler4 ve Star Life Takıldığı Mekan : Town Mesajı : mutluluk budur Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Eyl. 11 2008, 13:43 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu?ormanın içinde 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu?böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri?vahşi asma(sanırım adı bu),yıldırım topu,diğeri varmıydı 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı?emme gücü vardı enerji emiyordu 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden?çünkü gemi yok olucaktı 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi?portal geçersiz boş gösterici gibi bir yere gittiler kimler vardı max,gwen,ben,vilgax,kevin portala girenler ben,vilgax,kevin 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi?yaban köpeğinin hissetme duygusunu kaybetmişti dört kol ise koltuk altları kokuyordu ve hapşırıyordu 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda?bir kitap sayesinde | |
|
| |
washburn Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1360 Oyundaki Nicki : bepanthene Takıldığı Mekan : Anubis xD Mesajı : Metin2 Forever Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Çarş. Eyl. 17 2008, 18:53 | |
| konuya bak yeni soru bekliyorum | |
|
| |
Alparslan 66 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1676 Oyundaki Nicki : Alparslan 66 Takıldığı Mekan : iTeM kOKuSu OLaN yEr Mesajı : Size bir sırrımı açıklayayım ben aslında süper penguin değilim xDkimseye söylemeyin haa Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Cuma Eyl. 19 2008, 16:31 | |
| | |
|
| |
f_zkn98 Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Eyl. 20 2008, 19:20 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu?ormanın içinde 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu?böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri?vahşi asma(sanırım adı bu),yıldırım topu,diğeri varmıydı 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı?emme gücü vardı enerji emiyordu 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden?çünkü gemi yok olucaktı 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi?portal geçersiz boş gösterici gibi bir yere gittiler kimler vardı max,gwen,ben,vilgax,kevin portala girenler ben,vilgax,kevin 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi?yaban köpeğinin hissetme duygusunu kaybetmişti dört kol ise koltuk altları kokuyordu ve hapşırıyordu 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda?bir kitap sayesinde | |
|
| |
zeqiqral Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 223 Oyundaki Nicki : Civanpenguin Takıldığı Mekan : Deep Freeze Mesajı : Turkish Rap Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Eyl. 27 2008, 17:27 | |
| - f_zkn98 demiş ki:
- 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu?ormanın içinde
2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu?böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri?vahşi asma(sanırım adı bu),yıldırım topu,diğeri varmıydı 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı?emme gücü vardı enerji emiyordu 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden?çünkü gemi yok olucaktı 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi?portal geçersiz boş gösterici gibi bir yere gittiler kimler vardı max,gwen,ben,vilgax,kevin portala girenler ben,vilgax,kevin 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi?yaban köpeğinin hissetme duygusunu kaybetmişti dört kol ise koltuk altları kokuyordu ve hapşırıyordu 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda?bir kitap sayesinde Arkadaş sharky nin kileri copy past yapmiş :666: :666: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Ekim 05 2008, 15:42 | |
| |
|
| |
Feyza İrem Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Ekim 09 2008, 20:11 | |
| | |
|
| |
Pro Penguin Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 864 Oyundaki Nicki : Liverpooly10 Alperen krc Takıldığı Mekan : Dedemin yanındaki kahvecide aralarında oturduğum paris hilton ve yanındaki kişilerin arada çay içiom Mesajı : Hooop hoop özel işlere burnununu sokma Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Ekim 11 2008, 09:28 | |
|
| |
Tussor Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 610 Oyundaki Nicki : Mert Demirba Kayıt tarihi : 04/03/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Ekim 11 2008, 18:32 | |
| copy paste yapıolar çakal :LoL: | |
|
| |
SHaDoW Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3594 Oyundaki Nicki : Puffler4 ve Star Life Takıldığı Mekan : Town Mesajı : mutluluk budur Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Ekim 12 2008, 08:19 | |
| kopyala yapıştır yapmayın hile oluyor | |
|
| |
sinanonukar Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 138 Oyundaki Nicki : sinanrasim Takıldığı Mekan : dojo Mesajı : yaşasın cluppengular Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Ekim 18 2008, 19:04 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu?ormanın içinde 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu?böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri?ben kurt,ben mumya,ben victor 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı?emme gücü vardı enerji emiyordu 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden?çünkü gemi yok olucaktı 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi?portal boş göstericinin açtığı bir boyutanaçılıyordu ben,kevin ve vilgax girmişti ardından da gwen 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi?yaban köpeğinin hissetme ve koklama duygusu kayboldu dört kol ise koltuk altları kokuyordu ve hapşırıyordu 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda?büyücüden aldığı sihir kitabıyla | |
|
| |
SHaDoW Özel Penguen
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Ekim 19 2008, 07:39 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Kas. 01 2008, 10:37 | |
| |
|
| |
patlaktop Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 250 Oyundaki Nicki : patlakteam,,,patlaktop Takıldığı Mekan : summıt-her yeri:) Mesajı : :) :) :) Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Ara. 13 2008, 20:27 | |
| flood yapmışsın 'uyuma' yanlışlıkla mı oldu? | |
|
| |
00naz00 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3451 Oyundaki Nicki : 00naz00 Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Takıl Bana Hayatın Kararsın! Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Ara. 14 2008, 08:44 | |
| Bence değil xD Toplam 17 tane! | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Ara. 14 2008, 09:07 | |
| 17 Flood Silinmiştir.. Sayesinde Benim Elimdede Hal Kalmamıştır.. :ys:
| |
|
| |
alperen xl Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1251 Oyundaki Nicki : Adhadjk Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : aLpErEn xL Kayıt tarihi : 22/09/07
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Ara. 14 2008, 09:10 | |
| sağol teşekkürler şikayetler bölümüne mesaj atmıştım | |
|
| |
DoodLez Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1933 Oyundaki Nicki : Fgdftg Takıldığı Mekan : Summit-Town Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Salı Ara. 16 2008, 17:31 | |
| Herkez Copy Pate Rapor Edicem | |
|
| |
mojococo Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 225 Oyundaki Nicki : Süper Penguen Takıldığı Mekan : Town / Coffee Shop Mesajı : !!!*** Nice İtemlere ***!!! Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Mart 26 2009, 11:17 | |
| Mesela 2 soru bildiniz on altın aldınız gibi param fazla olmadığı için 8 soru yani toplam 40 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu Ormanda? meteor düştüğünde 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu? Böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri? 1. kurt adam 2. mumya 3.bölge hayalet 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı? Enerji yi emme özelliği 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden? Çünkü gemi kendini imha edecekti 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi? Geleceğe açılan bir bölümdü.Ben ve Gwen in gelecekteki halleri vardı Wilgax ve DR.Animo 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi? Yaban köppeğinin koku ve tat alma duyuları yok olmuş ve dört kolun koltuk altları kokuyordu. 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda? Taşı büyüce ye fırlattı ve gücün varsa sans ihtiyacın yoktur dedi. Tüm bölümlerini izledim | |
|
| |
alioguz Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 66 Oyundaki Nicki : korkunç alioguz Takıldığı Mekan : korku parkı Mesajı : kork benden Kayıt tarihi : 24/03/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Mart 29 2009, 08:35 | |
| 1.ormanlık biryerde. 2.Böcekleri 3.Kurt adam mumya frankeyştan :666: 4.enerji emme 5.bilmiyorum 6.geleceğe :ah: 7.yabani köpek göremiyordu dört kol kokuyordu :[gow.gif]: 8.Şansa ihtiyacın yoktur dedi xD Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için tüm yazınızda büyük harf kullanmayın. -Meeboo- | |
|
| |
superemre3 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 322 Oyundaki Nicki : rockhopper Takıldığı Mekan : migrator Mesajı : korsanlarla savaşalım Kayıt tarihi : 18/01/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Salı Mayıs 05 2009, 14:57 | |
| 1. Ormanın içinde 2. Böcek 3.Ben Kurt,Ben Mumya,Ben Victor 4.İstediği yaratıklara istediği anda dönüşebilir 5.Gemi Patlayacaktı.
Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için tüm yazınızda büyük harf kullanmayın. -Meeboo- | |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Çarş. Mayıs 06 2009, 18:39 | |
| 1-Ben,Max amca ve Gwen in kamp yapmaya gittiği ormanlık yerde 2-Tüm böcekleri 3-Kurt adam ,mumya,Victor 4-Enerji emebilme özelliği vardı. 5-Gemi havaya uçmak üzereydi 6-Geleceğe yolculuk yapıyorlardı 7-YabanKöpeği 'nin radarı sümüklendi,Dörtkol un koltukaltları sivilcelendi 8-2 seçeneğim var,ya ben de süper kahraman olurum,ya da eskisi gibi normal dedi. O normal olmayı seçip kolyeyi bir taşa koydu ve onu kırdı | |
|
| |
banujuk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1948 Oyundaki Nicki : banujuk Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ne yazıcağımı daha düşünmedim :) Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Çarş. Mayıs 06 2009, 21:55 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu düşen göktaşı sonucu kamp yerinde 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu hamam böcekleri karıncalar arılar 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri ıışeyy sanırım bilmiyorum :D 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı elektrik ve elektriği kontrol etmee 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden ben nerden bilem büyük babaya sor 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi geleceğe yolculuk yapıyorlardı 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi yabani köpeğin algıları kesildi dört kolunda koltuk altı gerisini sölemim iğrenç 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm bunuda bilmiyom kii | |
|
| |
lmagex40 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 200 Oyundaki Nicki : karadeniz21,turkey cocuk,bir icim drink,tasinan Takıldığı Mekan : submit/dojo/town/the plaza Mesajı : TÜM CP SEVENLERE SELAM Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Tem. 09 2009, 10:37 | |
| sadece yaban köpeği dört kol değil ateş topunuda buz topuna çevirdi | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee C.tesi Ağus. 08 2009, 18:48 | |
| - Alparslan 66 demiş ki:
- Mesela 2 soru bildiniz on altın aldınız gibi param fazla olmadığı için 8 soru yani toplam 40
1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda 1.ben saati ormanda yürürken bir meteor düşmesi sonucunda küçük bir taşıyıcı kapsülde bulur 2.böcekleri kontrol ediyordu 3.mumyaben benvictor kurtben 4.kevın çok fazla yorulduğu ve sinirlendiği için tüm enerjisini kullandı bu da ormitrixten aldığı tüm ernerjiyi uzaylılara paylaştırmıştır bu şekilde uzaylıların dnası ve kevının dnası birleşmiştir ortaya kevın 11 çıkmıştır 5.büyükbaba max gemiyi kendini yok etmeye programlamıştır 6.o portalın geçersiz boş göstericiydi ve galaksinin en tehlikeli uzaylılarının gönderildiği yer burasıydı 7.benin yakalandığı grip uzaylılarının derilerinde mutasyon etkisi yapmıştır yaban köpeğinin duyu derileri mutasyona uğramıştır ve kısa süreli kör olmuştur dört kolda ise kollarının altında deri soyulması oluşmuştur 8.bir bölümde elmas kafanın uzaylısı ödül avcısı bene bir uçan kaykay vermiştir gwen güçlerini kaybettiği zaman bununla çalışma yapmıştır oyundaki nickim kubilay 17 | |
|
| |
ClubPenguinFan Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1314 Oyundaki Nicki : Turkpenquin Takıldığı Mekan : Summit-Bublegum-Café(Gazete okuma mekanım (:) Mesajı : Turkpenquin heryerdeyim..!!! Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Çarş. Ağus. 12 2009, 11:38 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu -Ormanda 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu -Böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri -Mumya KurtAdam Bilmiyorum 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı - 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden - 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi - 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi -Dört kol terledi köpek duyusunu kaybetti 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda - Bölümlere dayalı | |
|
| |
Mertcan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2536 Oyundaki Nicki : mertcancan Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Eyl. 03 2009, 14:56 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu?Ormanda 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu?Böcekleri 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri?BenMumya BenKurt bide gölge hayaletin baş yardımcısı vardı.(ismini unuttum) 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı?Tüm güçler bir aradaydı. 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden?Gemi patlamak üzereydi. 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi?Bu portal büyükbaba max in tesisatçılıkta yaratıkları gönderdiği yerdir.Ben,vilgax ve keven11'i onun içinde hapsetti. 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi?Dörtkol kokmaya başladı,yabanköpek görme duyusunu kaybetti 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda?Tüm manevra gücünü ve normal gücünü kaybetti.Ancak büyücü ve dayısı Hex bilekliği alıp güneş tutulmasında tam güçlerine kavuşurken büyücü Hex'e ihanet edip tam güç doruğuna çıkarken ben ve gven bilekliği alıp kırarlar.Ben bunu neden yaptığını ve emin olduğunu sorar.Gven ben bu halimi seviyorum der.
| |
|
| |
Røckér_ßøy Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 705 Oyundaki Nicki : rockberke Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard-Town=) Mesajı : You say i love you, but this is late... Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Salı Eyl. 15 2009, 17:45 | |
| | |
|
| |
Rasengan&Chidori Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 326 Oyundaki Nicki : kubilay17 Takıldığı Mekan : genellikle dojoda veya towndayım Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Çarş. Eyl. 16 2009, 07:47 | |
| benimkisi kopya değildi ben ben 10 alien force dışında ben 10 hakkında herşeyi biliyorum | |
|
| |
Star Ece Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 93 Oyundaki Nicki : Ece Cemre Takıldığı Mekan : Summit / Town Mesajı : =P I Love Penguins =P Kayıt tarihi : 24/08/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Paz Eyl. 20 2009, 11:39 | |
| - alioguz demiş ki:
- 1.ormanlık biryerde. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2.Böcekleri [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3.Kurt adam mumya frankeyştan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4.enerji emme [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5.bilmiyorumgemi patlıcaktıda ondan 6.geleceğe [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu gwen açtı büyük baba geçersiz boş göstericiyi açtı 7.yabani köpek göremiyordu dört kol kokuyordu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 8.Şansa ihtiyacın yoktur dedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hyr kitabı kullandı
Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için tüm yazınızda büyük harf kullanmayın. -Meeboo- | |
|
| |
>>$AMURAI JACK<< Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 936 Oyundaki Nicki : bekir Takıldığı Mekan : town snowforst Mesajı : Güneş Hala Sıcak Fazla Uzağa Gitmiş Olamazlar Kayıt tarihi : 07/09/09
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Perş. Ekim 01 2009, 15:14 | |
| 1.Ben saati nasıl bir yerde bulmuştu=ormanda büyük baba ve gwen ile yaz tatilindeyken 2.Apartmanlarının yıkılmaması için bütün şehri yok etmeye çalışan adam neyleri kontrol ediyordu=bilmiyorum 3.Saate DNA alınarak giren 3 yaratığın isimleri=bilmiyorum 4.Bir bölümde kevin tüm yaratıkların bir kişide toplanmış olduğu bölümde yani ne özelliği vardı=enerjiyi emme 5.Bir bölümde sonlarına doğru büyükbaba max vilgax a gemiye binme diye bağırmıştı ama neden=neden? 6.yine bir bölümde büyükbaba bir portal açmıştı bu portal nereye açılıyodu yani kimler vardı gibi=geçersiz boş göstericiydi içinde kötüler büyük babanın öldürdüğü kötü yartıklar 7.Bir bölümde Ben grip olmuştu bu grip yaban köpeği ve dört kolu nasıl etkiledi=yabani köppek galiba koku alamıyodu dört kolda kokuyordu 8.Bir bölümde gwen taktığı bileklik ona güçler veriyodu bu bileklik çıkınca gwen nasıl bir şeyle paratik yaptı bölüm sonunda=bilmiyorum | |
|
| |
redkit03 Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 53 Oyundaki Nicki : redkit03 Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : selamun aleyküm Kayıt tarihi : 26/07/10
| Konu: Geri: Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee Ptsi Tem. 26 2010, 07:14 | |
| sadece 1. ve 7.yi bilyom. 1.: meteorun düştüğü bir ormanda 7.: yaban köpek kokuları düzgün alamıyordu ve dört kol kırmızı değil pembe olmuştu ve güzel dövüşemiyodu... | |
|
| |
| Ben Ten soruları kaç soru bilirseniz 5 altın hediyee | |
|