Okan Erdem Süper Penguen s3
| Konu: Dojonun çatısında Penguen Gerçek! Perş. Ağus. 21 2008, 18:45 | |
| Evet arkadaşlar dojoda gezerken gördüm bir adam dojonun sağ üstüne çıkmıştı Herkes oradaydı fakat resmini çekemeden gitti ama sahidende gerçekti artık Night Clubun çatısı bitti Dojo başladı hayırlı olsun...
| |
|
Brkglbhrl Özel Penguen
| Konu: Geri: Dojonun çatısında Penguen Gerçek! Perş. Ağus. 21 2008, 18:47 | |
| Pff. Gıcık Oluyorum Böyle Şeylere :ff: | |
|
neonalfax Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3909 Oyundaki Nicki : Eldarion Takıldığı Mekan : Orta Dünya Mesajı : A Elbereth Gilthoniel Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Dojonun çatısında Penguen Gerçek! Perş. Ağus. 21 2008, 18:48 | |
| yeter beeeee yeter anlamıyomusun artık çatıya çıkanlar botlar ve ninjalarla ilgili konu açamazsin yaa off!!!! bak sonun kotu olacak benden sanan uyarı bu sitenin ban vermesi cok sık olur cok duzenlidir gereksiz mesaj diye atarlar seni! | |
|
'oRiginaL Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2113 Oyundaki Nicki : Xproto Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : Ch1LeCa$$ Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Dojonun çatısında Penguen Gerçek! Perş. Ağus. 21 2008, 18:50 | |
| Neonalfax sen çok agresif oldun bu günlerde.Üyemiz yeni daha tm bilmiyor herşeyi onu suçlama.Sen böyle diyere sitenin arkadaşcanlılığını eksiltiyorsun aynı zamanda kendininde. | |
|
neonalfax Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3909 Oyundaki Nicki : Eldarion Takıldığı Mekan : Orta Dünya Mesajı : A Elbereth Gilthoniel Kayıt tarihi : 19/01/08
| Konu: Geri: Dojonun çatısında Penguen Gerçek! Perş. Ağus. 21 2008, 18:51 | |
| yaa ama uyarıyoruz yine yapıyo! | |
|
Baba177 Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4328 Oyundaki Nicki : Baba177 Takıldığı Mekan : Summit-Night Club Mesajı : Bizi Eskiler Tanır,Yeniler Örnek Alır,Tanıyanlar İse Anlatır... Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: Dojonun çatısında Penguen Gerçek! Perş. Ağus. 21 2008, 19:09 | |
| Yine de bu agresif davranmanı gerektirecek bir sebep değil! Yeni kaydolan bir arkadaşımız olduğu için hata yapması normal bir şey.Onu güzel bir şekilde uyarmak gerek kırıcı kelimelerle değil. Seni uyarıyorum.Bu ağır üslubunu bir an önce üstünden at.Yoksa ondan önce sen banlanırsın konu kilit.
| |
|