| Powerpuff Girls sınav | |
|
+16mustafa669 mojococo ironic minik_peri killer_pengu c.ozdemir Merve Bacary1 Lazkopate6 ' FairyTale alicomami DarknessTR 'BuZZ colenco pink_angel bngfm 20 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bngfm Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 227 Oyundaki Nicki : bengüfem98 Takıldığı Mekan : chirsmart/summit/coffe Mesajı : Azabiyim qomblegsliyim!!!! Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 08 2008, 12:16 | |
| 1-Grup kaç kişidir? 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler? 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir? 4-Kızları kim yaratmıştır? 5-En büyük düşmanları kimdir? 6-Düşmanları kimdir? 7-Tehlike olunca onları kim çağırır? 8-Grup resmi. 9-En büyük düşmanlarını resmi. Evet.Sorular bitti.Şimdi sıra sizde.İyi şanslar. | |
|
| |
pink_angel Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1195 Oyundaki Nicki : PeLinGirL & HackLiLer Takıldığı Mekan : HerYer! Mesajı : пинк ангел ~пелин Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 08 2008, 13:47 | |
| galiba grup 3 kişiydi. ben küçükken izliyordum bunu xD | |
|
| |
colenco Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 675 Oyundaki Nicki : colenco Takıldığı Mekan : Night Club Mesajı : Silkroad Oynayan? Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 08 2008, 17:07 | |
| 1.3 kişilerdir. 2.Bir tanesine işte 3.Kırmızı saçlı bir bayan 4.Kızların babaları bildikleri bilimadamı 5.En büyük düşmanları??? 6.Ohhh say say bitmezz 7.Başkan sanırım çağır. 8. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Zuhahaha | |
|
| |
'BuZZ Özel Penguen
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 08 2008, 19:10 | |
| 1)3kişi 2)Tanswill (yoksa o kasabanın adımıydı xD) 3)Bellum 4)Prof.Utanyum 5)Mojo Jojo 6)Bir sürü var??? 7)Başkan 8) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
colenco Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 675 Oyundaki Nicki : colenco Takıldığı Mekan : Night Club Mesajı : Silkroad Oynayan? Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Çarş. Tem. 09 2008, 11:00 | |
| Ben bu çizgi filmi çok önceden seyrediyordum fakat şimdi unuttum. | |
|
| |
'BuZZ Özel Penguen
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Çarş. Tem. 09 2008, 14:41 | |
| - colenco demiş ki:
- Ben bu çizgi filmi çok önceden seyrediyordum fakat şimdi unuttum.
bende çok eskiden izliyodum bende unuttum ama oyunlarından falan biraz hatırlıyorum işte xD | |
|
| |
DarknessTR Özel Penguen
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Çarş. Tem. 09 2008, 15:16 | |
| 1-Grup kaç kişidir? 3 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler? O Kadar detaya girmesek :d 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir? Bilemiyorum. 4-Kızları kim yaratmıştır? Profesör Utonyum :D 5-En büyük düşmanları kimdir? Mocococo :LoL: 6-Düşmanları kimdir? Yeşil çete başka hatırlamıyorum. 7-Tehlike olunca onları kim çağırır? Başkan 8-Grup resmi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9-En büyük düşmanlarını resmi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Oyundaki Nicki : bengüfem98 Takıldığı Mekan : chirsmart/summit/coffe Mesajı : Azabiyim qomblegsliyim!!!! Kayıt tarihi : 13/01/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Perş. Tem. 10 2008, 17:22 | |
| Arkadaşlar size düşmanları için ipucu Cartoon Network'un sitesi sadece oradaki düşmanları istiyorum ve bilemediğiniz sorularını yanıtıda var bekliyorum. | |
|
| |
alicomami Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 872 Oyundaki Nicki : alicomami-Woddy98 Takıldığı Mekan : Summit//HQ Mesajı : Herkesin içinde bir Alicomami mutlaka vardır!! Kayıt tarihi : 31/01/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Perş. Tem. 10 2008, 20:52 | |
| 1-Grup kaç kişidir? ---3 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler?---Açıklama yok 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir?----Ms.Keane 4-Kızları kim yaratmıştır?---Professor Utonium 5-En büyük düşmanları kimdir?---Princess 6-Düşmanları kimdir?---Mojo Jojo,,Amoeba boys,,Hım,,Sedusa,,Gangreen Gang,,Prcs 7-Tehlike olunca onları kim çağırır?---Başkan Mayor 8-Grup resmi.--- 9-En büyük düşmanlarını resmi.---Princess işte [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ödül var demi boşuna yazmadık sanırım :ys: | |
|
| |
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav C.tesi Tem. 12 2008, 07:44 | |
| Tamam ama 9.sorun yanlış.(ödül var ama yazılmadı herkes düzeltsin ve alicomami 9. soru yanlış)Ve Cartoon Networ'ta çizgi filmi var.ipucu: P**ey O*ks anaokulu *:Siz bulcağnız. | |
|
| |
' FairyTale Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2574 Oyundaki Nicki : Moropengo Takıldığı Mekan : Summit-Cafe Kayıt tarihi : 11/03/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 15 2008, 08:38 | |
| 1-Grup kaç kişidir? 3 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler? Atıyorum xD Prsey Olks Anaokulu xDxD 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir? Ms. Keane 4-Kızları kim yaratmıştır? Profesor Utanyum xD 5-En büyük düşmanları kimdir? Princess 6-Düşmanları kimdir? Moco Coco,Sedusa,Princess,O,Yeşil Çete,Rowdyruff Boys,Fuzzy lumkings,HIM,Amoeba Boys xD 7-Tehlike olunca onları kim çağırır? Başkan 8-Grup Resmi - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
9-En büyük düşmanlarını resmi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 22 2008, 17:39 | |
| -Meeboo- seninde 9.,2. ve 5. sorun yanlış.(sen galiba alicomi'den kopya çektin:D) alicomami seninde5. ve 9. sorun yanlış. aakardesler 2.,3. ve 6. sorun yanlış. Dartz 2. ve 3. sorun tamamen yanlış ve 6. sorun idare eder gibi. colenco 2.,5. ve 6. sorun yanlış ve 3. ve 4. sorun idare eder gibi. | |
|
| |
Lazkopate6 Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 905 Oyundaki Nicki : lazkopater, eaose, roketkafa, mihmandar, okullll Takıldığı Mekan : summit Mesajı : CP-TR Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Tem. 22 2008, 18:11 | |
| 1.3 Kişidir 2.Pokey Oaks 3.Ms.Keane 4.Profesör Utanium 5.Mocococo 6.Yeşil Çete , O(İsmini Böle Diyorlar), Hacı Lampkin,Sedusa, Prenses, Rowdyruff Boys, HIM, Ameba Boys Bu Kadar Biliyorum 7.Başkan 8. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hepsini Kendim Yazdım Hergün İzlerim Hiç Kaçırmam Altını Hakettim İlk Ben Yazdım Belki Yanlış Vardır İsimlerin Bazılarını Yazamadım Bildilerimi Yazdım Ayrıca Kötülerin İsmimlerinden Sadece 1 Tanesine Baktım Sen Bakabilirsiniz Yazmışsın ve İlk Ben Yazdım Ödül Benim | |
|
| |
Bacary1 Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2222 Oyundaki Nicki : Aminoasit Takıldığı Mekan : Frozen-Dock Mesajı : [b]Kavga Yok Posta Devam[/b] Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Cuma Ağus. 01 2008, 14:01 | |
| 1----------3 Kişi 2---------Prsey Olks Anaokulu 3-------Ms. Keana 4------Prof. Utanyum 5------Mojo Jojo 6-------Mojo Jojo---Amoeba Boys---Prenses---Yeşil Çete---Fuzzy Lumkings---Sedusa---Rowdyruff Boys---Karanlıklar Prensi 7------Başkan 8---- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9----- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Bacary1 Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2222 Oyundaki Nicki : Aminoasit Takıldığı Mekan : Frozen-Dock Mesajı : [b]Kavga Yok Posta Devam[/b] Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Cuma Ağus. 01 2008, 14:02 | |
| | |
|
| |
' FairyTale Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2574 Oyundaki Nicki : Moropengo Takıldığı Mekan : Summit-Cafe Kayıt tarihi : 11/03/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Cuma Ağus. 01 2008, 14:27 | |
| Buldum buldum xD 2-Pokyo diye okunuyor. 5-O,şeytan kılıklı xDOna kısaca ''O'' diyebilirsiniz xD 9- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Merve Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3353 Oyundaki Nicki : Portakal08 Takıldığı Mekan : Town Kayıt tarihi : 12/10/07
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Paz Ağus. 03 2008, 13:53 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Eyl. 02 2008, 16:59 | |
| | |
|
| |
c.ozdemir Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 616 Oyundaki Nicki : khgjkl Takıldığı Mekan : SUMMİT-TOWN Mesajı : HERKESE SELAM VE KOLAYLIKLAR Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav C.tesi Eyl. 27 2008, 18:17 | |
| :LoL: beyler siz bebe misiniz insan ben ten falana katılırda bu biraz bebe işi kardeşim izliyo laa bunu | |
|
| |
killer_pengu Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 469 Oyundaki Nicki : acicibu Takıldığı Mekan : summit---- heryer bulcaksan towndayım Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Paz Eyl. 28 2008, 09:36 | |
| | |
|
| |
minik_peri Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 291 Oyundaki Nicki : winxflora1301 Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 21/05/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Çarş. Ekim 08 2008, 07:57 | |
| 1. 3 kişi 2.unuttum 3.kızıl şaçlı işte 4.bilimadamı 5.düşmanları 6.unuttum 7unuttum 8unuttum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konu dışı:süper bir motor buldum: |
|
| |
|
| |
ironic Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 19 Oyundaki Nicki : ironic41 Takıldığı Mekan : sweet Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav C.tesi Ekim 18 2008, 14:09 | |
| 1-Grup kaç kişidir?: 3 kişidir.Blossom,Bubbles,Buttercup 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler?:Pokey Oaks Anaokulu 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir?:Mrs.Keane 4-Kızları kim yaratmıştır?:Prof.Utonium 5-En büyük düşmanları kimdir?:Mojo Jojo 6-Düşmanları kimdir?: mojo jojo,fuzy lumpkins,amoeba boys,hım(o),sedusa,gangreen gang ve princess 7-Tehlike olunca onları kim çağırır?:Başkan(The Mayor) 8-Grup resmi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9-En büyük düşmanlarını resmi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav C.tesi Kas. 01 2008, 10:54 | |
| 1-Grup kaç kişidir?: 3 kişidir. Blossom (pembe), Bubbles (mavi), Buttercup(yeşil) 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler?:Pookey Oaks 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir?: Mrs.Keane 4-Kızları kim yaratmıştır?:Profesör Utonium 5-En büyük düşmanları kimdir?:Mojo Jojo 6-Düşmanları kimdir?: Mojo Jojo, Fuzy Lumpkins Yeşil Çete Kıyamet Dükleri vs. 7-Tehlike olunca onları kim çağırır?:Başkan 8-http://img2.blogcu.com/images/m/i/n/minisler/powerpuff_girls_096.jpg 9-http://scottthong.files.wordpress.com/2006/10/mojojojo1.jpg |
|
| |
mojococo Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 225 Oyundaki Nicki : Süper Penguen Takıldığı Mekan : Town / Coffee Shop Mesajı : !!!*** Nice İtemlere ***!!! Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Perş. Mart 26 2009, 11:52 | |
| 1-Grup kaç kişidir? ---3 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler?---Pookey Oaks 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir?----Ms.Keane 4-Kızları kim yaratmıştır?---Professor Utonium 5-En büyük düşmanları kimdir?---''O'' hani varya böle kırmızı akrep gibi bişi 6-Düşmanları kimdir?---Mojo Jojo,,Amoeba boys,O,,Sedusa,,Gangreen Gang,,Prcs 7-Tehlike olunca onları kim çağırır?---Başkan Mayor 8-Grup resmi.--- 9-En büyük düşmanlarını resmi.---O adını sölemiyor Resim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
mustafa669 Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 246 Oyundaki Nicki : mustafa669 Kayıt tarihi : 06/03/09
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Ptsi Nis. 13 2009, 07:43 | |
| 1-Grup kaç kişidir? 3 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler?Pokey Oaks 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir?Bayan Keane 4-Kızları kim yaratmıştır?Prof. Uranyum 5-En büyük düşmanları kimdir?Mojo Jojo 6-Düşmanları kimdir?Sedusa,PrensesMojo Jojo,,Amoeba boys,Gangreen Gang,bide Rondri Boys mu ne var yha sülük gibi bişey 7-Tehlike olunca onları kim çağırır?Bay Başkan 8-Grup resmi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]9-En büyük düşmanlarını resmi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
banujuk Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1948 Oyundaki Nicki : banujuk Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ne yazıcağımı daha düşünmedim :) Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Ptsi Nis. 13 2009, 14:18 | |
| grub :3 kişidir anaokulu:pokey oaks dır ana okulu öğretmeni :keane kızları :prof. utanıum dur en büyük düşmaları: mojo joj dur düşmanları:gangren sedusa mojo jojo v.b. dir tehlike olunca onları: bay başkan ve halk çağırır grub resmi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en büyük düşmanınnın resmi : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sadece mojo jojo nun resmi alıntıdır. teşekkürler | |
|
| |
Bekod123 Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 116 Oyundaki Nicki : Bekod123 Takıldığı Mekan : SummiT Mesajı : ҳ̸Ҳ̸ҳBekodSҳ̸Ҳ̸ҳ Kayıt tarihi : 17/04/09
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Paz Nis. 19 2009, 18:38 | |
| 1-Grup kaç kişidir? ---3 2-Hangi anaokuluna gitmektedirler?---Pookey Oaks 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir?----Ms.Keane 4-Kızları kim yaratmıştır?---Professor Utonium 5-En büyük düşmanları kimdir?---''O'' hani varya böle kırmızı akrep gibi bişi 6-Düşmanları kimdir?---Mojo Jojo,,Amoeba boys,O,,Sedusa,,Gangreen Gang,,Prcs 7-Tehlike olunca onları kim çağırır?---Başkan Mayor 8-Grup resmi.--- 9-En büyük düşmanlarını resmi.---O adını sölemiyor Resim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
lmagex50 Yeni Penguen s1
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav Salı Nis. 21 2009, 17:01 | |
| - bngfm demiş ki:
- 1-Grup kaç kişidir?
2-Hangi anaokuluna gitmektedirler? 3-Anaokulu öğretmenleri kimdir? 4-Kızları kim yaratmıştır? 5-En büyük düşmanları kimdir? 6-Düşmanları kimdir? 7-Tehlike olunca onları kim çağırır? 8-Grup resmi. 9-En büyük düşmanlarını resmi.
Evet.Sorular bitti.Şimdi sıra sizde.İyi şanslar. grup 3 kişidir kızları profesör yaratmışdır ana okul öğretmenleri sanırım bayan keyn dı öyle bişeydi en büyük düşmanları mojo jojodur düşmanları him,powerpuff boys,mojo jojo,fuzzy,the amaboe boys,sedusa,princess,gangreen çetesi, grubun resmi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]en büyük düşmanları: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sanıyosam testi kazandım | |
|
| |
simqe111 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 33 Oyundaki Nicki : simqe111 Takıldığı Mekan : nıght clup Mesajı : süper biyer Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Powerpuff Girls sınav C.tesi Mayıs 02 2009, 12:02 | |
| 3 kişiler Pokey Oaks Anaokulu ms. keane utanyum mojo jojo şey ve mojo jojo tanswilenin başkanı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Powerpuff Girls sınav | |
|