GLADYATÖR Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1926 Oyundaki Nicki : fbhalilfb Takıldığı Mekan : town Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: SAVAŞ VE RACKHOPPER Çarş. Tem. 02 2008, 16:03 | |
| AMERİKANIN snow cone SEREVERİNDE ICE BERK TE RACKHOPPER yakalandı herkez etrafına gelditabiki bazıları göremedi bunun için savş çıktı ilk önce akadakiler kartopu attı ödekilerde boş durmadı tabi onlarda attılar.Bu sayede orda kalanları bazıları öne geçmiş oldu.Ben biraz öne gitmiştim ama çok öne gidenlerden değil demek RACKHOPPER in değeri bukadarmışonun gelişini çok azkişi kutladı onlarda görebilinlerdi RACHHOPPER gitti kavga bitti | |
|
D0BeRM4N Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 291 Oyundaki Nicki : 17 Apti 17 Takıldığı Mekan : Town (summit'te) Mesajı : oyuna parti gelse.. Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: SAVAŞ VE RACKHOPPER Çarş. Tem. 02 2008, 16:10 | |
| bazı terimleri yanlış yazmış olsan da emeğe saygı
ilginç bir olaymış | |
|
Alparslan 66 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1676 Oyundaki Nicki : Alparslan 66 Takıldığı Mekan : iTeM kOKuSu OLaN yEr Mesajı : Size bir sırrımı açıklayayım ben aslında süper penguin değilim xDkimseye söylemeyin haa Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: SAVAŞ VE RACKHOPPER Çarş. Tem. 02 2008, 16:38 | |
| iyiymiş aslında bende olsam nasıl olurdu kartopu savaşlarına bayılıyrım ve onun adı rackhopper değildir rockhopper dir evet doğru çok şeyi yanlış yazmışsın ama bişey olmaz sen daha yenisin bide başlığı büyük yazma lütfen | |
|
melikşah Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 330 Oyundaki Nicki : Log Meliksah Takıldığı Mekan : forest Mesajı : ben rep dinlemeyi severim yo yo yo Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: SAVAŞ VE RACKHOPPER Çarş. Tem. 02 2008, 18:12 | |
| | |
|
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: SAVAŞ VE RACKHOPPER Perş. Tem. 03 2008, 13:40 | |
| Rackhopper değil Rockhopper.Başlık byük ve mesajın kurallara uymuyor. | |
|