sude111 Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 803 Oyundaki Nicki : Emokz Takıldığı Mekan : The Beach Mesajı : O çoktan gitti,arkasında sevenlerini bıraktı onun yüzünden ağır yaralanmış sevenlerini! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Amigo Erkek & Kızlar Fun Clup Perş. Haz. 12 2008, 19:32 | |
| Fun cLup deki amaç Ice Rınk de maclara erkekler katılcak kızlardda amigo olcak boyle free member farketmez...Tabi gezilerde olacak...Moderetör olmak isteyen sölesin..
Moderatör
Başkan sude111(ben)
Üyeler Pikachu seranimo İmzamız Üyeler bölümündeki ismi yazılanlar bu imzayı eklesin..[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son sude111 tarafından Cuma Haz. 13 2008, 08:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
RoKa Ninja
Mesaj Sayısı : 7762 Oyundaki Nicki : Pingumemo Takıldığı Mekan : Alaska-Town Mesajı : Ne Kadar Ekmek,O Kadar Roka! Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: Amigo Erkek & Kızlar Fun Clup Cuma Haz. 13 2008, 05:14 | |
| Beni al.Ayrıca daha iyi bir imzâ yapabilirim. | |
|
seranimo Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 401 Oyundaki Nicki : seranimo Takıldığı Mekan : hiiiç öylesin orda burda geziyorum ve para kazanıyorum Mesajı : ben Sera haydi sohpete . geleceksiniz! te okka :) :):):):):) Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: Amigo Erkek & Kızlar Fun Clup Cuma Haz. 13 2008, 08:24 | |
| üye olcam olabilirmiyim üstelik imza yı daha iyi yapabilirim bu da güzel ama daha güzel yapmalıyız dimi :yip: | |
|
sude111 Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 803 Oyundaki Nicki : Emokz Takıldığı Mekan : The Beach Mesajı : O çoktan gitti,arkasında sevenlerini bıraktı onun yüzünden ağır yaralanmış sevenlerini! Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Amigo Erkek & Kızlar Fun Clup Cuma Haz. 13 2008, 08:53 | |
| Alındınız imzayı 2 niz yapın bir tane erkeklere birde kızlaraa | |
|
RoKa Ninja
Mesaj Sayısı : 7762 Oyundaki Nicki : Pingumemo Takıldığı Mekan : Alaska-Town Mesajı : Ne Kadar Ekmek,O Kadar Roka! Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: Amigo Erkek & Kızlar Fun Clup Cuma Haz. 13 2008, 12:39 | |
| Aaa!İmzâyı dükkândan almalısın!Üzgünüm... | |
|