| Clubpenguin oyunları | |
|
+9Merve penguin1 melikşah Homer Alparslan 66 secretcoisin D0BeRM4N Hitman kutupbeyaz 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
kutupbeyaz Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 772 Oyundaki Nicki : KutupBeyaz Takıldığı Mekan : Başka alemler Mesajı : Hadi Bad Company Seni Bekliyoruz! Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Clubpenguin oyunları Paz Haz. 08 2008, 16:55 | |
| Oyunun Adı:Mancala Oynandığı Yer:Coffee Shop'un üst katı Amaç:Bu konuda bilgi sahibi değilim Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Pizzatron 3000 Oynandığı Yer:Pizza Parlor Amaç:Resimdeki pizzanın aynısını yapmak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Puffles Oynandığı Yer:Pet Shop Amacı:Puffleları kutuya sokmak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Beans Oynandığı Yer:Coffee Shop Amaç:Paketleri yakalayıp duvara bırakmak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Thın Ice Oynandığı Yer:Disco'nun Üst Katı Amacı:Puffle'ı o kırmızı yere getirmek. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Astro Barrier Oynandığı Yer:Disco'nun Üst Katı Amaç:Hedefleri vurup durdurmak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Hydro-Hopper Oynandığı Yer:Dock Amacı:Engellere çarpmadan gitmek. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Catchin Waves Oynandığı Yer:Cove Amaç:Düşmeden sörf yapmak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Jet Pack Oynandığı Yer:Beacon Amacı:Engelleri aşarak en son yere varmak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Sled Oynandığı Yer:Mountain Amaç:Diğer penguinleri geçip yarışı bitirmek. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Cart Surfer Oynandığı Yer:Mıne Amaç:Düşmemek. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunun Adı:Ice Fishhing Oynandığı Yer:Ski Lodge Amaç:Balıkları yakalamak. Resim: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son kutupbeyaz tarafından Ptsi Haz. 09 2008, 11:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hitman Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Paz Haz. 08 2008, 19:13 | |
| Güzel hepsini biliyorum ama guzel yapmissin | |
|
| |
D0BeRM4N Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 291 Oyundaki Nicki : 17 Apti 17 Takıldığı Mekan : Town (summit'te) Mesajı : oyuna parti gelse.. Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Paz Haz. 08 2008, 19:52 | |
| bu arada astro-barrier ile thin ice oyununun yeri yanlış yazılmış astro-barrier ve thin ice oyunu nightclub'un üst katında bulunuyor | |
|
| |
secretcoisin Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 72 Oyundaki Nicki : nbr? Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Ptsi Haz. 09 2008, 09:07 | |
| Evet öyle olacaktı.Emeğe saygı. | |
|
| |
kutupbeyaz Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 772 Oyundaki Nicki : KutupBeyaz Takıldığı Mekan : Başka alemler Mesajı : Hadi Bad Company Seni Bekliyoruz! Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Ptsi Haz. 09 2008, 11:55 | |
| - D0BeRM4N demiş ki:
- bu arada astro-barrier ile thin ice oyununun yeri yanlış yazılmış
astro-barrier ve thin ice oyunu nightclub'un üst katında bulunuyor Teşekkürler değistirdim. | |
|
| |
Alparslan 66 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1676 Oyundaki Nicki : Alparslan 66 Takıldığı Mekan : iTeM kOKuSu OLaN yEr Mesajı : Size bir sırrımı açıklayayım ben aslında süper penguin değilim xDkimseye söylemeyin haa Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Ptsi Haz. 09 2008, 13:03 | |
| bazıları yanlış yazılmış yani oyun isimleri ve tam açıklayamamışsın yinede teşekkürler | |
|
| |
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Salı Haz. 10 2008, 12:44 | |
| | |
|
| |
melikşah Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 330 Oyundaki Nicki : Log Meliksah Takıldığı Mekan : forest Mesajı : ben rep dinlemeyi severim yo yo yo Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Salı Haz. 10 2008, 14:57 | |
| güzel paylaştığın için sağol | |
|
| |
penguin1 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 213 Oyundaki Nicki : PENGUIN Takıldığı Mekan : TOWN Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Salı Haz. 10 2008, 20:49 | |
| | |
|
| |
D0BeRM4N Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 291 Oyundaki Nicki : 17 Apti 17 Takıldığı Mekan : Town (summit'te) Mesajı : oyuna parti gelse.. Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Çarş. Haz. 11 2008, 04:05 | |
| - penguin1 demiş ki:
- Burda Aqua Grabber yok
evet aqua grabber'in olmadığını ben de farkettim | |
|
| |
Merve Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 3353 Oyundaki Nicki : Portakal08 Takıldığı Mekan : Town Kayıt tarihi : 12/10/07
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Çarş. Haz. 11 2008, 11:40 | |
| | |
|
| |
Alparslan 66 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1676 Oyundaki Nicki : Alparslan 66 Takıldığı Mekan : iTeM kOKuSu OLaN yEr Mesajı : Size bir sırrımı açıklayayım ben aslında süper penguin değilim xDkimseye söylemeyin haa Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Çarş. Haz. 11 2008, 11:41 | |
| | |
|
| |
selin132 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 300 Oyundaki Nicki : ssellinn Takıldığı Mekan : Pizza Parlor-Dojo-Town Mesajı : Bu yazıyı anlamakla anlamamak arasıdaki ilişkiyi anladın mı yoksa anlamadın mı?Ben anladımda. Kayıt tarihi : 21/05/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Çarş. Haz. 11 2008, 12:24 | |
| güzel olmuş.ama thin ıce'ın amacı bütün kutuları doldurmak.Yinede süper sağol | |
|
| |
penguin Yeni Penguen s3
Mesaj Sayısı : 46 Oyundaki Nicki : mert363 Takıldığı Mekan : lodge attic Mesajı : ELİNE AJAN TELSİZİ ALIP DA AJAN OLDUM DİYENLER YANILIYOR! Kayıt tarihi : 24/10/07
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Çarş. Haz. 11 2008, 12:34 | |
| yoo doldurmasanda olur o sadece skor basmak için ve mine'ın diğer amacı artistik hareket yapmak. :ys: | |
|
| |
=LoLiPoP= Club Penguin-TR s3
Mesaj Sayısı : 2920 Oyundaki Nicki : мiχiηмαtcн,σ αяtist вєηiм xD Takıldığı Mekan : Summit=>Town Mesajı : ♥Di∂єм♥cαмρ яσck♥ Kayıt tarihi : 16/12/07
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Perş. Haz. 12 2008, 17:05 | |
| | |
|
| |
agy2000 Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 695 Oyundaki Nicki : Ahmetgiray Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : CP Kayıt tarihi : 01/03/08
| Konu: Geri: Clubpenguin oyunları Salı Haz. 17 2008, 09:10 | |
| | |
|
| |
| Clubpenguin oyunları | |
|