| Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım | |
|
+6crazydog android wolverineutku gangkenny Dorukhan penguen42132 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
penguen42132 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 345 Oyundaki Nicki : penguen42132 Takıldığı Mekan : disco Mesajı : ... Kayıt tarihi : 27/10/07
| Konu: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Ara. 19 2007, 08:00 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Evet, gazeteye katılmak isteyenler belirtsinler.Rütbelerini de...Gazetemizi Gazete başlığında "Ajan Penguen" gazetesi adlı topicte okuyabilirsiniz. Rütbeler Kurucu: Penguen42132 Kurucu Yardımcısı:(aranıyor isteyen söylesin bakcaz(anket açılacak)) Haberci:gangkenny Fotoğrafçı: Köşe yazarları:wolverineutku Spor yazarları:schumaerasli Mekan eleştiricileri: (yeni)Gazete tasarımcısı: Üyeler:crazydog (İsteğe bağlı alınmaz)Onursal Üyeler: [strike][u][i][b]Fun cluba üye olan gazeteye üye olmuş olur.İsteyen istediği rütbeyi yazsın. Yukarıdaki resim imzamızdır.İşte kodu İmzayı nasıl koyarız? Yukarıdaki resimli medüde insan şeklindeki profile tıklayın.Orada imza seçeneğini göreceksiniz.mesaj attığınız gibi bir yer görünecek.Spoiler yaparsanız iyi olur.İmg düğmesine tıklayın ve [img/] yazısının yanına bu kodu koyun.
En son penguen42132 tarafından Cuma Şub. 29 2008, 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Dorukhan Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2270 Oyundaki Nicki : Rockhopper Takıldığı Mekan : summit ajan üstü. Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Ara. 25 2007, 07:30 | |
| mekan eleştirmeni olabilirmiyim. [MODEARATORRRC] | |
|
| |
gangkenny Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1615 Oyundaki Nicki : gangarda Takıldığı Mekan : caribou Mesajı : her kez bir gün gang olcak!!!! Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Ocak 02 2008, 09:30 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 345 Oyundaki Nicki : penguen42132 Takıldığı Mekan : disco Mesajı : ... Kayıt tarihi : 27/10/07
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Ocak 09 2008, 15:31 | |
| alındınız.Gangkenny sen de alındın. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1615 Oyundaki Nicki : gangarda Takıldığı Mekan : caribou Mesajı : her kez bir gün gang olcak!!!! Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Ocak 09 2008, 18:01 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Ocak 16 2008, 16:48 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Perş. Ocak 17 2008, 08:33 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Ocak 21 2008, 16:28 | |
| | |
|
| |
wolverineutku Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 415 Oyundaki Nicki : utkucan Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : fenerbahçe Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Ocak 21 2008, 16:31 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Ocak 21 2008, 16:32 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Ocak 22 2008, 09:51 | |
| peki bi sorum olcak imzamızı nasıl koyacağız ben bilmiom da | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 415 Oyundaki Nicki : utkucan Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : fenerbahçe Kayıt tarihi : 14/01/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Ocak 22 2008, 10:21 | |
| flood yapma ve bende olabilirmiyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Ocak 22 2008, 16:16 | |
| bilerek yaptım kim dicek die | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Ocak 23 2008, 22:32 | |
| ben bi haber getirdim yeni: rockhopper'ın gemisi battı.rockhopper hemen gemiden inip kayığına binmişti.rockhopper birkaç gün boyunca denizde kayıkla yanlız kalmıştı.insanlar 3 gün sonra rockhopper'ı sahildeki dürbün ile gördüler.rockhopper'ı kurtarmak için hemen bir kayık hazırladılar.bu kayıkla rockhopper'ı kurtardılar.şuan rockhopper'ın pufflesi sahilde kayığın içinde.kayığın içinde bedava olarak can yeleği bile veriyorlar.ama herkezin aklındaki soru rockhopper şimdi nerede?söylentilere göre rockhopper şuan biz onu kurtardığımız için bize free item alıyor.ve bize bu free item leri dağıtıcak.bu free itemlerde çok olacakmış.bazı söylentilere girede şuan club penguin'e yeni ve gizli bir otel açılmış.ve bu otelde bir kaç gün dinlenecekmiş.millet soruları bulmak için sahile gitti şimdi orada birsürü kişi nasıl oldu öğrenmeye çalışıyor.
benden bu kadar gerisi sana kalmış resimleri de düzenleyince getiriyorum [GOZKIRP] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Perş. Ocak 24 2008, 17:20 | |
| wolverineutku girebilirsin elbette. Şimdilik köşe yazarı olarak alıyorum. Başka bir rütbe istersen söyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Perş. Ocak 24 2008, 17:57 | |
| peki benim haber im kabul edildimi | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Ocak 29 2008, 18:21 | |
| penguen42132(sayın yöneticim) ve bu fun club daki arkadaşlar wrtyp aramızdan ayrılmıştır bana herkeze ilet dedi onu listeden silebilirsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Perş. Şub. 14 2008, 19:58 | |
| ewt senin haberin kabul edildi ama sayı daha çıkmadı. tamam siliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 15 2008, 08:46 | |
| tamam ama resimleri yapamadım | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Şub. 16 2008, 09:20 | |
| kurucu yardımcısı ve birde psikopat olan penguhasan rockhopperı öldürmeye kalktı ama rockhopper korumaları buna izin vermedi ve herkessss penguhasanı öldürmeye kalktı.... nasıl ama | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Şub. 16 2008, 09:23 | |
| beni spor yazarı yapar mısın???? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Şub. 16 2008, 09:28 | |
| - wolverineutku demiş ki:
- kurucu yardımcısı ve birde
psikopat olan penguhasan rockhopperı öldürmeye kalktı ama rockhopper korumaları buna izin vermedi ve herkessss penguhasanı öldürmeye kalktı....
nasıl ama çok kısa | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Şub. 16 2008, 09:41 | |
| tm aklıma ilk gelen buydu ben daha güzel yaparım | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Şub. 16 2008, 10:58 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Şub. 16 2008, 19:36 | |
| YENİ SAYI NE ZAMAN ÇIKACAK | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Paz Şub. 17 2008, 08:42 | |
| jurucu yardımcısı olabilim | |
|
| |
crazydog Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 165 Oyundaki Nicki : cezadoga Takıldığı Mekan : night club (summit) Mesajı : KING DOĞA WADE!!!%100 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Paz Şub. 17 2008, 09:27 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Paz Şub. 17 2008, 11:30 | |
| - wolverineutku demiş ki:
- jurucu yardımcısı olabilim
bunun için iyi çalışman gerekmektedir | |
|
| |
tmrerdgn Red and White
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Paz Şub. 17 2008, 11:30 | |
| | |
|
| |
| arkadaşlar bu arada benim param 250 gözüküo dimi | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Paz Şub. 17 2008, 21:09 | |
| tamam alındın crazydog. wolverineutku bakıyorum kurucu yardımıcılığına.Düşüneceğim. bir anket açmak mantıklı gbi. yeni sayı çok gecikti değil mi?, Hadi hepinizden haber bekliyorum. yeni sayıyı çıkaracağız. gangkenny sub-marine partiden yorumlar konsunu yazabilirsin. crazydog sen de başla bence. Sen de night clubdaki müzikler hakkında bir yazı yollayabilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Şub. 18 2008, 09:57 | |
| tamam alırım alınca yazarımö ama flood sayılmaz mecbur böle oluo biri yazmassa haber beklemez | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Şub. 18 2008, 09:57 | |
| hem bu arada oylama yapacaksan benim ismimi de koy kimi seçcekler bakalım | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Şub. 18 2008, 12:28 | |
| benim başvuruma bişey demedin [/____] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Ptsi Şub. 18 2008, 15:59 | |
| | |
|
| |
nihat2692 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 207 Oyundaki Nicki : Brkylmz26 Takıldığı Mekan : Summitteki heryer Mesajı : CP OYNAYIN Kayıt tarihi : 12/02/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 22 2008, 07:01 | |
| bende girebilirmiyim? hikayeleri ilk ben bulurum ve ben haberci olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 22 2008, 07:08 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 207 Oyundaki Nicki : Brkylmz26 Takıldığı Mekan : Summitteki heryer Mesajı : CP OYNAYIN Kayıt tarihi : 12/02/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 22 2008, 07:10 | |
| bir haber: NIGHT CLUBın üstündeki bir gemidir.O gemi Rockhopperin batan gemisidir. Şu anda ajanlar Rockhopperin nerede olduğunu araştırıyor.Eğer su altındaysa Aqua Grabber sayesinde onu alacaklar. Ama malesef su altında çıkmadı. Aqua Grabber sayesinde rockhopperin birkaç eşyası bulundu.Bu kalıntılar ipucu olarak kullanılıyor.Rockhopperin kitabıda var kalıntılarda. Onun içinde bir sır olabilir.Tüm ajanlar ve bay G çok zor durumdalar. Ne yapacaklarını düşünüyorlar. Devamı bende [GOZKIRP] eklendikçe yazıcam ve bu haberi eklrsen sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 22 2008, 07:20 | |
| nihat sen alınmadın alınmadan haber veremezsin ve haberci benim girsen bile haberleri ben veririm yeni haber: sub-marine party herkezi sevindirdi.sub-marine party'de tabiki item de vardı.hemde 2 tane.bu itemler mutluluğa mutluluk katıyordu.ve pin de vardı tabi.pin'i cove'dan itemleri book room ve forest den alabilirsiniz.bu arada night club gemiye dönüştü.üst tarafta radarları da var.bu geminin rockhopper in batan gemisi olduğu düşünülüyor.ajanlar ve g rockhopper nerde diye araştırıyor.buna şehir sakinleri de yardım ediyor tabi.eğer su altında ise yeni yapılan deniz altı ile onu alıp su üstüne çıkaracaklar.ve tabi rockhopper da teşekkürlerini sunmak için item verecektir.şimdiden rock hopper'ın birkaç eşyası bulundu.g bu eşyaları analize başladı.bu eşyalar birer ipucu.bunlar ile rockhopper'ın nereye gittiği belli olacak.rockhopper yeni bir kitap yazıyordur şimdi.deniz altında çektiğğim zorluklar diye.belki book room'dan alabiliriz.onu anlatmış şaiir ler de olabilir.keşke bu party hiç bitmese.ama tabi yeni itemler gelse. benim haberimde bu benden bu kadar [/COOLPENGU] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 22 2008, 07:32 | |
| gangkeny iyilik ettik kıskançsın oğlum seninkadarını görmedim [KIZGIIIIN] [KIZGIIIIN] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 22 2008, 07:35 | |
| nie kıskanç olim fun cluba girmeden haber yazıon haklıyım ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 29 2008, 15:26 | |
| ewt 250 ama yeni sayı çıkcak gangkenny ice bergdeki yeni oyunla ilgili biraz haber lazım. Oyunun ipuçları-nasıl oynanır gibi | |
|
| |
crazydog Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 165 Oyundaki Nicki : cezadoga Takıldığı Mekan : night club (summit) Mesajı : KING DOĞA WADE!!!%100 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 29 2008, 15:28 | |
| YA HALA BENİ ÜE YAPMAMIŞSIN | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Cuma Şub. 29 2008, 19:29 | |
| haber: oyun yön okları ile ilerletilen su altı.amacımız eşyaları bulmak.space tuşuna basınca deniz altımız eşyaları alır.eğer denizaltı su ile dolarsa su üstüne çıkın.bu oyun biraz zor.ama para konusu iyi.bir eşya 50 kuruş.ve isteyenler yeni pin imizi alabilirler.yeni pinimiz pool da...bu oyun rockhopper'ın kayıp eşyalarını bulmak için tasarlanmış...eğer baloncukları yakalarsanız su azalıyor... haber2: evetttttttttttt arkadaşlar...rockhopper'ın gemisi 17 mart'ta biteceği söyleniyor...rockhoper'ın gemisi bitince yeni bir party de başlıyacak...bu partyde hangi item ve pinlerin verileceği merak ediliyor...kimisi kazan diyor kimisi şapka...pinde gökkuşağı para kazanı gibi şeyler...rockhopper gemisini onardığı için bize hediye item verebilir...bu bizi çok sevindirir...
işte 2 haber birlikte [GOZKIRP] | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Mart 11 2008, 17:59 | |
| süpersiniz. nihat2692 girmek istersen girebilirsin alındın crazydog böyle devam edin ek çıkartcaz bu sefer. Ek yapcaz konu pufflelar pufflelarla ilgil, bişiler lazım bu sayıyı çıkartıyorum artık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Mart 11 2008, 18:58 | |
| 14 mart yap..! ben yanlış yazmışım.. tarih anca belirlendi...! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Salı Mart 11 2008, 19:04 | |
| bu arada çıkardığın gastenin linkini de koy..! şuan dükkan reklamı vermek isteyen yok pff.!!!! yeni sayıyı çıkarınca link ver çünkü bulmak zor... msn mi eklemeyi de unutma..! | |
|
| |
mex99 Süper Penguen s1
Mesaj Sayısı : 475 Oyundaki Nicki : kiptip Takıldığı Mekan : yok Mesajı : süpersin cp-tr Kayıt tarihi : 22/02/08
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Mart 12 2008, 08:56 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım Çarş. Mart 12 2008, 09:24 | |
| haber: yeni oyunumuz aqua grabber'ın şimdiden bissürü seveni oldu...!artık herkezin en sevdiği oyun aqua grabber..!herkez ''aqua grabber muhteşem''diye çığlıklar atıo...bu yoğun halkı durdurmak mümkün değil...bu oyunu çoğu kişi pini için istiyor...bu oyunu bitirdiğiniz zaman size güneş pini veriliyor...yanlış duymadınız güneş pini!bu pini almak için herkez sıraya girdi...boş server bulmak artık mümkün değil...tüm serverler dolu ve hepsi ice berg e gitmek için yola çıkmış durumda...bu oyunda rockhopeer'ın eşyalarını buluyoruz...şimdiden birkaç tane bulundu...bu bulunan eşyaları beach'de bulabilirsiniz... haber2: rockhopper'ın gemisinin iskeleti %50 bitmiş durumda...içindeki eşyalarda hazır bu gemi kesinlikle ama kesinlikle 2 gün sonra yani cuma günü bitecek...ve o gün yeni bir partimiz gelecek... partimizin adı ST PATRİCS DAY...bu partide verilecek itemleri herkez merak edio...şu andan memberler içi olan giysiler gelmiştir...bu giysileri yeni katalogta bulun...yeni saç stilllerimiz de gelmiştir...rockhopper'ı belki tekrar görmemiz için bir fırsat bu..!belkide yeni bir görev gelecek...7.görev... 7.görev gelcek mi diye herkez merakta kaldı...rockhopper'ın gemisi bittiği ve parti geldiği zaman merakımız giderilmiş olacaktır... haber3: rockhopper çoğu kişinin tanıdığı bir insandır...gemisi ile geldiği zaman free item getirir...ama bazende free itemlerin içinde memberler için oolan itemlerde oluyor...ama birgün geliyordu ki kocaman bir buzdağına çarpıverdi...ve migratör suya battı...rockhopper'ı bir daha göremeyeceğiz sandık ama rockhopper kayığı ile beach'a geldi...rockhoper şu anda ''g''nin evinde migrator'un yapımının bitmesinbi bekliyor...rockhopper'ı hepimiz sevdiğimiz için evimizin kapıları ona her zaman açık...istediği zaman evimize konuk olarak gelebilir...migrator bittiği zaman rockhopper geri gidecek ama tekrar dönerek bize item getirecek...rockhopper hızlı git hızlı gel... haber4: rockhopper'ın gemisi cuma günü biteceğinden rockhopper şehrimizden ayrılacak....bizde tabii ki rockhopper'ı yolcu edeceğiz...ona kutlamalar şenliklerhediyeler sürprizler hepsini yapacağız...o bizi hep mutlu etti...sıra bizde...onu mutlu etmek için ona bir sürpriz hazırlayın....rockhopper güle güle gitsin...hemencecik gelsin... | |
|
| |
' StoneCoLd Ninja
| Konu: Geri: Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım C.tesi Mart 22 2008, 16:35 | |
| kurucu yardımcısı olabilir miyim??????? | |
|
| |
| Ajan Penguen Gazetesi Fun Club(Yetkili Alınıyor)hmn lazım | |
|