not:hepsi bilgisayar çevrmidir verildi ise tüm arkadaşlarıma özür dilerim :hh:
Kaptan Rockhopper
Rockhopper, tehlikeye atan bir penguendir. O, onun gemisi, Migrator'da denizleri gider, hazine ve maceranın aramasında. O, kulüp penguenine satması için yaklaşık olarak maddelerle her iki aya döner.
Kulüp pengueninde € ™ s'in olduğu heanin olduğu zaman, onun gemisi, plajda kesilir, deniz fenerinin yanında. Sen, gemiye binebilirsin, ve ana güverte ve tutmayı ziyaret edebilirsin.
Onun günlüğünü okuyarak Rockhopper'in hakkında daha çoğu bul. Kitap odasında saptanır.
Ben gerçekten, Rockhopper'i karşılayabilir miyim?
Evet! Her ne zaman onun gemisi, plajda kesilirse, sen, onu karşılamak için yeteri kadar şanslı olabilirsin. O, onun gemisinde dışarı asmayı beğenir. Eğer sen, orada onu bulmazsan, etrafta sor. O, ve siyah bir sakala sahip olan ve şapkayı korsanlık yapan ismi Rockhopper'e giyen kırmızı bir penguendir. O, kendini kulüp pengueninde herkese bir arkadaşa düşünür, ve fazla seni karşılamayı sevecekti.
Ben, Rockhopper'le yolculuk yapabilir miyim?
Rockhopper, onun kendi gemisinin kaptanıdır, ve Yarr'ın toplamasının dışında, o, yalnız yolculuk yapmayı tercih eder.
Ben, Rockhopper'in hakkında daha çoğu nasıl bulabilirim?
Onun günlüğünü oku! Şehir merkezinde restoranın yukarısında kitap odasında saptanır.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aunt Arctic
Aunt arctic, haftalık tavsiye köşe yazarıdır, kulüp pengueni, ayarladığı için. O her hafta, iki sorunun, ona etrafta adadan penguenler tarafından yolladığını cevaplar.
O ilk olarak, gazete için içeride yazmanın, yapabildiğine başladı, 2006. O, soruları almayı sever. O, birçok postayı alır, ve yapar, zamanın yanıt vermesi için, şahsen sorulara yok mu. Her hafta görmesi için onun sütununu oku, eğer o, senin sorunu cevaplarsa.
Ben, Aunt Arctic i karşılayabilir miyim?
aunt arctic, onun yazısıyla çok meşguldür. Sen, şu an onu karşılayamazsın, ama onun sütununu okursun, ve ona bir soruyu yollarsın. O sadece, senin sorunu cevaplayabilirdi!
Ben, aunt arctic'ya bir soruyu nasıl yollarım?
Gazetede aunt arctic in sütununa git, ve 'Bir soruyu yolla' ikonunda tıkla. Mesaj kutusunda senin sorunu yaz, ve tıkırtı, yollar.
Ben, yazabilir miyim, penguen, ayarladığı için?
Kesinlikle! Senin hikayelerini teslim etmek, şakalar, şiirler veya bilmeceler, D1 ve kulüp penguen zamanlarının D2i'ni numaralamaya gider, senin, internet üzerinde olduğun gelecek seferdir. Eğer sen, çekmeyi beğenirsen, sen, yayımlanması için artworku teslim edebilirsin. Onların hepsini yayımlaması için çok fazla sunuş vardır, öyle tek bir seçim, kullanılacak.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gary The Gadget Guy (G)
Gary, kulüp pengueninin oturan mucididir. O, adanın her yerinde penguenlerin şimdi, beğendiği icatların çoğunu inşa etti: Kar kalelerinde saat kulesi, Pizzatron-3000, fışkırma, fışkırma çanta macerasında toplar, ve AC-3000 serinletme sistemi, biraz sadecedir.
Gary, her zaman yeni icatlarla meşguldür, ve birçok zaman kamulaştırmasını harcamaz. O, yalnız çalışmayı tercih eder.
Ben, Gary'ı zımbırtı adamına karşılayabilir miyim?
Gary, çok meşgul bir penguendir, ve biraz çekingen. O, kulüp pengueninde dış görünüşü halka açmaz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kaynak:Club Penguin ana sitesinden alıntıdır.