Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Tamer- Doğuş Fan Perş. Nis. 24 2008, 11:41 | |
| Karşınızda Tamer Doğuş Fan...Biliyorum bu fanı açmak benim görevim değil.Kendileri açabilirler.Ama onlara zahmet olmasın diye ben açıyorum.Kimse kızmasın.Tamer ve Doğuş abiye sesleniyorum:İşte bu sizin fanınızdır.İstediğiniz gibi kulllanabilirsiniz.Bu fan kendi yaptığınız fan gibidir.İsterseniz üye olun...-------------------- Bir mesaj yeter ------------------------Üyeler:Tamer Abi:Doğuş Abi:Yardımcıları:Sağ Kolu:Sol Kolu:En İyi Arkadaşı:Sadık Dostu:Can Dostu:Kankaları:Arkadaşları:Üyeler:İmzaTameri Sevenler İçin:(zaten tamer abinin fanında bu imza var)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
[img]http://img165.imageshack.us/img165/3629/96279237jt1.gif[/img] Doğuş Abiyi Sevenler İçin:(daha gelmedi siz yapabilir misiniz?) | |
|
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Tamer- Doğuş Fan Perş. Nis. 24 2008, 13:01 | |
| Zaten Tamer abinin fanı var | |
|
Homer Yasaklı
Uyarı: 3 (KAPATILDI) Uyarı Sebebi: MSN / E-Mail paylaşımı , Gereksiz Mesaj , Gereksiz Mesaj KAPATILDI !
| Konu: Geri: Tamer- Doğuş Fan Perş. Nis. 24 2008, 14:29 | |
| evet var ama olsun ikiside birlikte olsun bu arada üye olan yok mu? | |
|
Sergüzeşt Ninja
Mesaj Sayısı : 7940 Oyundaki Nicki : Kerem 25 Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Ne Mutlu Türk'üm Diyene... Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Tamer- Doğuş Fan Perş. Nis. 24 2008, 14:33 | |
| Başkasının adına Fun açamazsınız ... :wr: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tamer- Doğuş Fan Perş. Nis. 24 2008, 14:34 | |
| - Sergüzeşt demiş ki:
- Başkasının adına Fun açamazsınız ... :wr:
Lafı Ağzımdan Aldın. :hh: Ama Onlar Bundan Şeref Duyarlarsa, Kilidi Açarlar. :ys: |
|