| 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin | |
|
+22'oRiginaL Spiirit Pzorex RoKa aslanad [LeGoLaS] penguin1 Bjk 34 Hitman i.talha karakartal.` sahıl71 KardanRogue laga luga »MéLîH« Zuntard mirac Alparslan 66 alperen xl mertjiik penguinkrali Tutankhamun 26 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 06:36 | |
| gazetede 3. sayfayı açın orada bir not var diyorki: (not: türkçeye tercüme edemedim başka siteden yapıyorum ama hata verdi :SR: ) For months the PSA has been investigating a series of unexplained events, including the avalanche that closed the Ski hill in JULY of 2007. Along with the broken Clock Tower, evidence suggests these events were not not accidents. The Director of the PSA has released this statement: Citizens should not be alarmed. The clock is fixed, and our top agents are in the field, investigating. The safety of Club Penguin is, as always, our top priority. | |
|
| |
penguinkrali Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 85 Oyundaki Nicki : link_poison Takıldığı Mekan : snow angel Mesajı : merhaba Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 06:52 | |
| | |
|
| |
mertjiik Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 424 Oyundaki Nicki : mertjiik Takıldığı Mekan : summit Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 07:18 | |
| bencede ne yapıcaz bu notu :LoL: | |
|
| |
alperen xl Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1251 Oyundaki Nicki : Adhadjk Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : aLpErEn xL Kayıt tarihi : 22/09/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 07:51 | |
| Hemençevir'den hemen yaptım: Aylar boyunca PSA, açıklanmamış olayların bir dizisini araştırmaktadır, 2007'in Temmuzu'nda kayak tepesini kapatan çığ dahil. Kırık saat kulesiyle beraber, kanıt, bu olayların, değil kazalar olmadığını akla getirir. PSA'in yöneticisi, bu ifadeyi bıraktı: Vatandaşlar, alarma geçirilmemeliydi. Saat, ayarlanır, ve bizim en üst ajanlarımız, alandadır, araştırmak. Kulüp pengueninin emniyetidir, her zaman olduğu gibi, bizim en üst önceliğimiz. | |
|
| |
Alparslan 66 Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1676 Oyundaki Nicki : Alparslan 66 Takıldığı Mekan : iTeM kOKuSu OLaN yEr Mesajı : Size bir sırrımı açıklayayım ben aslında süper penguin değilim xDkimseye söylemeyin haa Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 17:02 | |
| çok güzel çevirmiş sağol türkçe yaptığın için | |
|
| |
mirac Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 1288 Oyundaki Nicki : gizli... Takıldığı Mekan : HAUNTED HAUSE Kayıt tarihi : 12/01/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 18:06 | |
| | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 18:16 | |
| Sağol.Burda saatlerin tamir edildiğini artık cp'nin güvende olduğunu filan söylüyor. | |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 18:26 | |
| | |
|
| |
laga luga Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 121 Oyundaki Nicki : Laga Luga Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Çok çalışıp iyibir üye olmak prensibimdir. Kayıt tarihi : 24/03/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Perş. Nis. 24 2008, 19:11 | |
| anlaşılan kutup ayısı artık biraz zor saldırır:D | |
|
| |
KardanRogue Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Cuma Nis. 25 2008, 07:42 | |
| - Mimi_Mimi demiş ki:
- Saol
Lütfen Turkche konuşma. | |
|
| |
sahıl71 Yeni Penguen s1
Mesaj Sayısı : 8 Oyundaki Nicki : sahıl71 Takıldığı Mekan : belli değil Mesajı : göndermek istemiyorum Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Cuma Nis. 25 2008, 11:26 | |
| Bu Notu Napıcaz?Hem O Not İşimize Yarasa Da Herhalde İngilizce Yazar Bece D: | |
|
| |
karakartal.` Yasaklı
Mesaj Sayısı : 3532 Oyundaki Nicki : Meteetr, Djcoolboy Takıldığı Mekan : Disco Mesajı : Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum xD Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Cuma Nis. 25 2008, 12:43 | |
| - alperen xl demiş ki:
- Hemençevir'den hemen yaptım:
Aylar boyunca PSA, açıklanmamış olayların bir dizisini araştırmaktadır, 2007'in Temmuzu'nda kayak tepesini kapatan çığ dahil. Kırık saat kulesiyle beraber, kanıt, bu olayların, değil kazalar olmadığını akla getirir. PSA'in yöneticisi, bu ifadeyi bıraktı: Vatandaşlar, alarma geçirilmemeliydi. Saat, ayarlanır, ve bizim en üst ajanlarımız, alandadır, araştırmak. Kulüp pengueninin emniyetidir, her zaman olduğu gibi, bizim en üst önceliğimiz. Tam anlayacağınız dile de ben çevireyim :ys: Aylar boyunca PSA, açıklanmamış olayların bir dizisini araştırmaktadır, 2007'in Temmuzu'nda kayak tepesini kapatan çığ dahil. Psa'nın yöneticisi: "Vatandaşlar alarma geçirilmeliydi. Bizim en üst ajanlarımız saati araştırdı ve ayarladı. Her zaman olduğu gibi bizim en üst önceliğimiz Club Penguin'in emniyetidir.. | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1641 Oyundaki Nicki : Skleton,Tokaip Takıldığı Mekan : Dojo,Card Jitsu Mesajı : Nalet Olsun Bana XD Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Cuma Nis. 25 2008, 13:11 | |
| - NoProblem demiş ki:
- alperen xl demiş ki:
Aylar boyunca PSA, açıklanmamış olayların bir dizisini araştırmaktadır, 2007'in Temmuzu'nda kayak tepesini kapatan çığ dahil. Kırık saat kulesiyle beraber, kanıt, bu olayların, değil kazalar olmadığını akla getirir. PSA'in yöneticisi, bu ifadeyi bıraktı: Vatandaşlar, alarma geçirilmemeliydi. Saat, ayarlanır, ve bizim en üst ajanlarımız, alandadır, araştırmak. Kulüp pengueninin emniyetidir, her zaman olduğu gibi, bizim en üst önceliğimiz. Tam anlayacağınız dile de ben çevireyim :ys: Aylar boyunca PSA, açıklanmamış olayların bir dizisini araştırmaktadır, 2007'in Temmuzu'nda kayak tepesini kapatan çığ dahil. Psa'nın yöneticisi: "Vatandaşlar alarma geçirilmeliydi. Bizim en üst ajanlarımız saati araştırdı ve ayarladı. Her zaman olduğu gibi bizim en üst önceliğimiz Club Penguin'in emniyetidir.. saol mete off topic : mete sadece şakaydı | |
|
| |
Hitman Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Cuma Nis. 25 2008, 15:34 | |
| - alperen xl demiş ki:
Aylar boyunca PSA, açıklanmamış olayların bir dizisini araştırmaktadır, 2007'in Temmuzu'nda kayak tepesini kapatan çığ dahil. Kırık saat kulesiyle beraber, kanıt, bu olayların, değil kazalar olmadığını akla getirir. PSA'in yöneticisi, bu ifadeyi bıraktı: Vatandaşlar, alarma geçirilmemeliydi. Saat, ayarlanır, ve bizim en üst ajanlarımız, alandadır, araştırmak. Kulüp pengueninin emniyetidir, her zaman olduğu gibi, bizim en üst önceliğimiz. Güzel paylaşım ancak hemençevir yapmış :ghh: | |
|
| |
Bjk 34 Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 27 Oyundaki Nicki : Bjk 34 Takıldığı Mekan : Genellikle Summit içi Heryer. Mesajı : CP Bırakılmaz Bırakan Gazabımızdan Kurtulamaz.... Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Cuma Mayıs 02 2008, 14:52 | |
| ne alaka emeğe saygı.Bencede iyi | |
|
| |
penguin1 Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 213 Oyundaki Nicki : PENGUIN Takıldığı Mekan : TOWN Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin C.tesi Mayıs 03 2008, 07:54 | |
| Bu şimdi Türkçe mi Türkçe bildiğimden emînim ama anlayamadım Lütfen HemenÇevir'den çevirmeyin Bilgisayar tarafından tercüme edildiği için hiçbir şey anlaşılmıyor :wk: | |
|
| |
[LeGoLaS] Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1400 Oyundaki Nicki : Fbiy Takıldığı Mekan : mountain Mesajı : ι ℓσνє ¢ρ-тя Kayıt tarihi : 03/01/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Salı Mayıs 06 2008, 08:38 | |
| penguin1 büyük harf yasak kuralları oku yaaa | |
|
| |
aslanad Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 253 Oyundaki Nicki : visa abj Takıldığı Mekan : U.S.A. Mesajı : Reklam Gerekçesi ile silindi... Kayıt tarihi : 14/02/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Paz Mayıs 11 2008, 11:47 | |
| | |
|
| |
RoKa Ninja
Mesaj Sayısı : 7762 Oyundaki Nicki : Pingumemo Takıldığı Mekan : Alaska-Town Mesajı : Ne Kadar Ekmek,O Kadar Roka! Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin C.tesi Mayıs 24 2008, 05:09 | |
| Penguin1'in mesajı düzeltilmiştir. | |
|
| |
Pzorex Ninja
Mesaj Sayısı : 7408 Oyundaki Nicki : Penku13-Bablle Takıldığı Mekan : Msn xP Mesajı : Cilgin bu cocuk! Kayıt tarihi : 14/11/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin C.tesi Mayıs 24 2008, 10:27 | |
| | |
|
| |
Spiirit Gelişmiş Penguen s1
Mesaj Sayısı : 272 Oyundaki Nicki : Sliferdragon Takıldığı Mekan : The Beach Mesajı : Selaminello Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin C.tesi Mayıs 31 2008, 14:19 | |
| | |
|
| |
'oRiginaL Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2113 Oyundaki Nicki : Xproto Takıldığı Mekan : Summit/Town Mesajı : Ch1LeCa$$ Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin C.tesi Mayıs 31 2008, 15:11 | |
| Sağol da siz bence o F.i.S.H'deki oyunların gizli levellerini çevirin.Biraz okuyun anlarsınız nerde olduğunu. | |
|
| |
murat_9 Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 960 Oyundaki Nicki : Gnorga Takıldığı Mekan : Uzay. Mesajı : Ayran içiyorum... Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Paz Haz. 01 2008, 10:00 | |
| - cakpingu demiş ki:
- Sağol da siz bence o F.i.S.H'deki oyunların gizli levellerini çevirin.Biraz okuyun anlarsınız nerde olduğunu.
Aynen | |
|
| |
_*pReDaToR*_ Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 892 Oyundaki Nicki : Normis24/Polat1999 Takıldığı Mekan : Tribute to the troops Mesajı : AvP Requiem Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Ptsi Haz. 09 2008, 19:05 | |
| bu arada ajanların liderinin adı apsis galiba | |
|
| |
lucky Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 114 Oyundaki Nicki : vıva1325 Takıldığı Mekan : her yer Mesajı : en basarili penguen olmak Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Salı Haz. 10 2008, 14:47 | |
| | |
|
| |
selin132 Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 300 Oyundaki Nicki : ssellinn Takıldığı Mekan : Pizza Parlor-Dojo-Town Mesajı : Bu yazıyı anlamakla anlamamak arasıdaki ilişkiyi anladın mı yoksa anlamadın mı?Ben anladımda. Kayıt tarihi : 21/05/08
| Konu: Geri: 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin Çarş. Haz. 11 2008, 12:36 | |
| | |
|
| |
| 24 nisan perşembe günü yeni gazetesi ajan notu girin | |
|