| Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 10:37 | |
| Daha Önce Açtım Gibi Hatırlıyorum Ama bulamadım Bir Daha Yazıyım Dedim... Herkes Club Penguine Girince Selam Vericek Çıkıncadada Selam Vericek.. Bunun Yararları İse Mesela Cp ye Girdiniz Ama Forumdan Bir Arkadaşınızla Buluşmak İstiyorsunuz.. Ama O Bunu Bilmiyor...Forumdada Özel Mesaj Kapalı Olduğundan Haber Veremiyorsunuz.. İşte Bu Sistemle Siz Girdiğinizi Yazdığınız İçin Sizle Konuşmak v.b İsteyen Kişiler Sizle Görüşebilcek.. Örnek Giriş Mesajı Club Penguine Girdim.. Serverım:xxxxxx Selam! Örnek Çıkış Mesajı Club Penguinden Çıktım Selam! | |
|
| |
isox Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 394 Oyundaki Nicki : Orkun Kaya Takıldığı Mekan : HQ,cove,nıght club Mesajı : oyun süper Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 10:42 | |
| | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 3942 Oyundaki Nicki : Kamyon Takıldığı Mekan : Town Mesajı : CP-TR yeniden sizlerle! Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 10:56 | |
| Düzgün Oku... Eğer Hala Anlamış Değilsen Club Penguini Açtığın Zaman Buraya İşte Yukarıda Gösterdiğim Örnek Metinlerdeki Gibi yazıcaksın.. Daha Sonra Cp Den Çıkıncada Çıkış Örnek Metni Gibi Yazıcaksın.. Böylece İnsanların Seni Bulması Kolay Olucak.. | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 10:59 | |
| Ben böyle bir konu açmıştım ama... | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 11:12 | |
| - casska demiş ki:
- Ben böyle bir konu açmıştım ama...
Burdan Devam Etsek... | |
|
| |
altuncem Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 554 Oyundaki Nicki : Turkeycem Takıldığı Mekan : summit town Mesajı : |||||||||||||||||||||||||||| Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 13:45 | |
| Club Penguine Girdim.. Serverım:Summit Selam!
Townda Diskonun kapısının yanında Adım : Turkeycem | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1641 Oyundaki Nicki : Skleton,Tokaip Takıldığı Mekan : Dojo,Card Jitsu Mesajı : Nalet Olsun Bana XD Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 14:44 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 554 Oyundaki Nicki : Turkeycem Takıldığı Mekan : summit town Mesajı : |||||||||||||||||||||||||||| Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 14:46 | |
| | |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 14:49 | |
| Herkezi bu konuya zorlayamassın. | |
|
| |
Pyloge Süper moderatör
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 14:49 | |
| - altuncem demiş ki:
- özür dilerim flood oluyo ama yaklaşık 1 saattir kimse yazmıyo ama bu arada forumdan bi kaç kişiyi gördüm Littlequeen , Kirmizi ve bi kaç kişi daha...
Herkes Daha Yeni Bu Konuyu Görmeye Başlıyor Sen yazda.. Bu Arada Konumuzla Alakası Olmayan Mesaj Yazanları Bildiricem.. Eğer Bir Şey Demek İstiyorsanız Ama Çok Tan Mesaj Yazdıysanız Düzeltten Konu Dışı: Deyip İstediğinizi yazabilirsiniz.. | |
|
| |
OgN Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 14:59 | |
| Konuda 2 Tane Flood Silinmiştir! merttirixxss altuncem | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 18:32 | |
| summit te town disko yanındayım yine şimdi meşkulüm ama pengu oturuyo orda :) İsim : Turkeycem | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 18:50 | |
| şimdi girdim şimdi çıktım,
birşeye bakmak için girmiştim | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin C.tesi Nis. 19 2008, 19:13 | |
| | |
|
| |
Emmethz Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1611 Oyundaki Nicki : Blendax ~ Emhosh Takıldığı Mekan : Summıt ;D Mesajı : Live ur Life ;) Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin Paz Nis. 20 2008, 14:38 | |
| tamam ben bunu uygularım :yes: | |
|
| |
| Herkes CP ye Girince Selam Versin,Çıkıncadada Selam Versin | |
|