| Bir ipucu ama yardım da lazım | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Bir ipucu ama yardım da lazım Cuma Nis. 11 2008, 12:17 | |
| Rockhopper's "uncleaned" room, will not be open until next visit :O :!: Because the ship hold was locked for the first Rockhopper visit. So, i'm thinking part 3 of the visit would have ship, ship hold and Captin Quartar's.
Part 1: The Ship Part 2: Ship, Ship hold Part 3: Ship, Ship hold, Captin Quartars.
I think it'll be locked up til the next visit.
Bunu buldum. Türkçeye çeviremedim. | |
|
| |
untitled. Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4012 Oyundaki Nicki : Crazybody01 Kayıt tarihi : 24/11/07
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Cuma Nis. 11 2008, 12:44 | |
| | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Cuma Nis. 11 2008, 12:45 | |
| | |
|
| |
jtrnt Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 163 Oyundaki Nicki : jtrnt Takıldığı Mekan : ski vilage Mesajı : nbr Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Paz Nis. 13 2008, 19:18 | |
| | |
|
| |
Erman Sayin Aktif Penguen s3
Mesaj Sayısı : 179 Oyundaki Nicki : Erman Sayin Takıldığı Mekan : heryer Mesajı : Siteye Geri Döndüm! Kayıt tarihi : 20/02/08
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 12:38 | |
| Türkçesi:Rockhopper'in "Temizlenmemiş" odası, olmayacak, açık sonra kadar, ziyaret etmeyecek : O:! : çünkü gemi tutması, kilitlendi, ilk Rockhopper ziyareti olduğu için. Öyle, ben, ziyaretin parça 3ü'nün, yapacak olduğunu düşünüyorum, gemi, gemi tutması ve Captin Quartar'ınkine sahip ol. 1 ayır: Gemi parça 2i: Yolla, gemi tutma parça 3ü: Yolla, gemi tutması, Captin Quartars. Ben, onun, tili sonraki ziyarete emniyete alınacak olduğunu düşünürüm. | |
|
| |
isox Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 394 Oyundaki Nicki : Orkun Kaya Takıldığı Mekan : HQ,cove,nıght club Mesajı : oyun süper Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 12:52 | |
| Rockhopper'in "Temizlenmemiş" odası, olmayacak, açık sonra kadar, ziyaret etmeyecek : O:! : çünkü gemi tutması, kilitlendi, ilk Rockhopper ziyareti olduğu için. Öyle, ben, ziyaretin parça 3ü'nün, yapacak olduğunu düşünüyorum, gemi, gemi tutması ve Captin Quartar'ınkine sahip ol. 1 ayır: Gemi parça 2i: Yolla, gemi tutma parça 3ü: Yolla, gemi tutması, Captin Quartars. Ben, onun, tili sonraki ziyarete emniyete alınacak olduğunu düşünürüm.
yani diyoki geminin temizlenmemiş yeri olmayacak parçalar yerlerine konulacak ve rockhopper adaya gelmeyi başaracak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 12:56 | |
| |
|
| |
isox Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 394 Oyundaki Nicki : Orkun Kaya Takıldığı Mekan : HQ,cove,nıght club Mesajı : oyun süper Kayıt tarihi : 01/11/07
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 12:59 | |
| evet eski ama rockhopperin gelmesi daha olmadı | |
|
| |
Turuncu Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1802 Oyundaki Nicki : kralhopper Takıldığı Mekan : summit-beach Mesajı : club penguin güzel bir oyun Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 13:24 | |
| daha olmadı ama captin quarters dediği için odası açılıcak | |
|
| |
isox Gelişmiş Penguen s3
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 13:38 | |
| | |
|
| |
Emmethz Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1611 Oyundaki Nicki : Blendax ~ Emhosh Takıldığı Mekan : Summıt ;D Mesajı : Live ur Life ;) Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Bir ipucu ama yardım da lazım Ptsi Nis. 14 2008, 14:51 | |
| | |
|
| |
| Bir ipucu ama yardım da lazım | |
|