Sarı Puffles!!
Merhaba penguenler!
Umutla senin çoğunun, puffle ailesinin en yeni üyesini görmesi için bir şansı vardı! Sarı Puffle, sahnenin başlatmasının etrafında keşfedildi, ve onlar kesinlikle, onların sanatını sever. Her zaman olduğu gibi, biz, senin, neyi düşündüğünü duymayı sevecektik! Üyeler için güncel olarak sadece müsaittir, ama rahatsız etmez, biz, Noel partisinde herkes için bazı serin özgür malzemeye sahip olmayı planlarız! Noel'in konuşması, ben, orada, gündeme geliyor olan başka bir eskimo evi müsabakası olabildiğini duydum, bundan dolayı bu olay için senin eskimo evini dekore etmenin nasıl olduğunu etrafta düşünmeye başlamak için emin olurum!
Diğer haberlerde: Biz gerçekten, "Değişiklik için madeni paralar"ın hakkında heyecanlandırılırız, ve biz, senin de olduğunu umarız. Orada, bazı kargaşa oldu, ve bundan dolayı ben, yukarıya o açık bir şekilde yardım etmeyi deneyeceğim. Kulüp pengueni, vermesi için $ 1 milyonu gerçek dolarlara adadı, ama sen, onun, nerede gittiğini demesi için senin madeni paralarını kullanabileceksin. Programın, 14 Aralık'ta başladığı zaman, sen, üç farklı yerin arasında senin madeni paralarını vermek için kararlaştırabileceksin. Sen, sadece bir, veya bütünüyle üç verebilirsin, onun yukarıya sana. Sonda, biz, kaç madeni paranın, her gruba gittiğini anlayacağız, ve gerçek para, onlara verilecek. Bu paranın, her ödemenin bir kısmından geldiğinden beri, biz, onun, nerede gittiğini kararlaştırmaya yardım etmen için seni istedik! O umutla, anlam ifade eder. Biz, bizim, başlamaya daha yakın olduğumuz gibi daha çok açıklayacağız.
Sonra kadar... Üzerinde badi badi yürü!
-Kulüp penguen takımı
Bu Demek Oluyor Ki
sARI pUFFLE MEMBERLARAYDI AMA
Yılbası İçin Free İtem VAR