| En kotu esiriler. | |
|
+30ateskizi95 'BuZZ fgtyhtyh Lorien* karakartal.` untitled. Zuntard Eflatuns android kutupbeyaz Onurhvs Trapper Matthew casska Druger koray Sin Pzorex witch »MéLîH« Böğürtleyn Uraz canavar94 Azizcan C0SM0 Sergüzeşt berkoberkay bars345 RoKa kkiinngg Kirmisi 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ara. 17 2007, 09:27 | |
| - Uraz demiş ki:
- Hasan ne yapıyosun?
-Telefonla konuşuyorum -Sizin telefon konuşuyomu?? hahhaha cok komik [LOOOL] [LOOOL] [LOOOL] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ara. 17 2007, 14:55 | |
| size yapılmasını istemediğiniz şeyleri,
başkasına yapın!gerçekten çok zevkli oluyor. |
|
| |
»MéLîH« Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ara. 17 2007, 15:13 | |
| Aşk bir tosttur ye ye ..... söylemeyeyim terbyem yetmiyor... | |
|
| |
Uraz Süper Penguen s2
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ara. 17 2007, 15:51 | |
| Size deniz anası taklidi yapıyim mi? -Deniz gel oğlum -------------------- Biri size espiri yaparsa AAaaa espiri yaptı eve gidince herkes sifonu çeksinn -------------------- Size bir hikaye anlatiyim mi? -Anlat -Bir adam varmış sonra iki adam olmuş sonra ölmüş... | |
|
| |
witch Gelişmiş Penguen s1
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Ocak 01 2008, 18:21 | |
| aşk bir sudur iç iç kudur (gibi bişidi) | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Çarş. Ocak 02 2008, 13:12 | |
| hahahaha koptumyaa super espiriler bunlar [LOOOL] | |
|
| |
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Çarş. Ocak 02 2008, 14:09 | |
| Örn.31 Aralık'ta seneye görüşürüz. gibi şeyler (mantıksız örn. 31 Aralık 2007 ise Cvp:365 gün sonrası 31 Aralık 2008 olur)
Örn:Bilen ördek nasıl denir? Cvp: Blendax
Örn.Noel babanın eli yoktur neden? Cvp:No el de ondan.
| |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Perş. Ocak 03 2008, 11:14 | |
| - witch demiş ki:
- Örn.31 Aralık'ta seneye görüşürüz. gibi şeyler (mantıksız örn. 31 Aralık 2007 ise Cvp:365 gün sonrası 31 Aralık 2008 olur)
Örn:Bilen ördek nasıl denir? Cvp: Blendax
Örn.Noel babanın eli yoktur neden? Cvp:No el de ondan.
hahahah bunlara koptum nerden buluyosunuz bunlari [LOOOL] | |
|
| |
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Ocak 06 2008, 14:16 | |
| Örn. Samsung'u kuran adam nereliymiş? Cvp: Samsunlu.
| |
|
| |
Kirmisi Ninja
Mesaj Sayısı : 5145 Oyundaki Nicki : Kirmisi Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Bağımlılık YapabiliR! Kayıt tarihi : 10/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Ocak 06 2008, 16:28 | |
| - witch demiş ki:
- Örn. Samsung'u kuran adam nereliymiş?
Cvp: Samsunlu.
hahahhah [LOOOL] >>><EN KÖTÜLER><<<
1- Öğretmen: Çocuklar dinleyin. Öğrenciler: din din din din... 2- Hadi oyun oynayalım. Vazgeçtim oymadan oynayalım... 3- Ayakta çok bek-lediniz, biraz oturarak forvet-leyin... 4- İyi ki İtalya'da doğmamışız.. -Neden? -Çünkü İtalyanca bilmiyoruz... 5- I. Viyana kuşatması neden sona erdi? -Atacak kuş kalmadığından... 6- Üç Japon sırayla uçaktan atlamış... Japonlar ölmüş, sıra ise kırılmış... 7- Telefonlar dinleniyormuş. İyi bari çok yorulmuşlardı. 8- Aaa... Burada bir delik var. Artık d'lerimi buraya koyabilirim. 9- Tartmiyor abi bu terazi! Kim sürdü bunun üstüne Anti-Tartar diş macununu? 10- Gidiş dönüş bileti aldım... Geri dönmeyip kazıklayacağım onları...
|
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 256 Oyundaki Nicki : ceydagozde Takıldığı Mekan : town Mesajı : The cranberries Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Ocak 06 2008, 19:04 | |
| Espiri yaptım plastik. Buna gülen spastik. (Çok berbat) | |
|
| |
Kirmisi Ninja
Mesaj Sayısı : 5145 Oyundaki Nicki : Kirmisi Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : Bağımlılık YapabiliR! Kayıt tarihi : 10/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ocak 07 2008, 12:59 | |
| - witch demiş ki:
- Espiri yaptım plastik. Buna gülen spastik. (Çok berbat)
Aptalca [/1-] | |
|
| |
Uraz Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 589 Takıldığı Mekan : Her Yer Mesajı : Balinaya Kafa Atan Çılgın Hamsi... XD Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ocak 07 2008, 15:24 | |
| -Abi bizim ali'yi gordun mu? -Hangi ali? -sehirler arasi otobus terminali.
-Cocuklar konu ile ilgili soru sorun bakalim! -Kim sorsun? -Gillette sen-sor Adam, hindistan sokaklarinda gezerken balkonun birinden basina buda heykeli dusmus , "basima buda mi gelecekti" demis.. Osmanlilar yemegi surekli suyuna banarak yerlermis, surekli bana bana kollarinda bi kas olusmus. Bu kasin ismi nedir? Osmanli Bankasi Adamin biri gokdelenin tepesinden atliyacakmis altindan bir sey gecmis atlamamis. Ne gecmis? Vazgecmis Peki iki kisi atliycakmis; atlamamislar neden? Were gecmis Aykut gol atamayinca ne der? -I couldn't.
Londra'da kar yagarsa Ankara'da ne yagar? Araba | |
|
| |
Pzorex Ninja
Mesaj Sayısı : 7408 Oyundaki Nicki : Penku13-Bablle Takıldığı Mekan : Msn xP Mesajı : Cilgin bu cocuk! Kayıt tarihi : 14/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ocak 07 2008, 15:29 | |
| 7- Telefonlar dinleniyormuş. İyi bari çok yorulmuşlardı. [/HAHA] Güzel
| |
|
| |
Uraz Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 589 Takıldığı Mekan : Her Yer Mesajı : Balinaya Kafa Atan Çılgın Hamsi... XD Kayıt tarihi : 28/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Ocak 07 2008, 15:29 | |
| Bir adam varmış Canı sıkılan | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 17 2008, 17:47 | |
| -Ben Eylul tanistimiza sevindim. -Bende Ekim xD | |
|
| |
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 17 2008, 21:02 | |
| Espriler sonunda gülnür ya alın size espri..
Bi adam varmış camdan atlamış gülmeyen bülent ersoy :F | |
|
| |
koray Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 382 Oyundaki Nicki : koraya Takıldığı Mekan : big surf Mesajı : yoq Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 18 2008, 14:39 | |
| papa öldü hristiyan oldunuz hırant dink öldü ermeni oldunuz allahtan bülent ersoy ölmemiş:D | |
|
| |
Druger Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 409 Oyundaki Nicki : 0darkpengu0 Takıldığı Mekan : Cove.. Mesajı : ...::FoReVeR Cp-Tr::... Kayıt tarihi : 19/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 18 2008, 14:42 | |
| Gidiş dönüş bileti aldım... Geri dönmeyip kazıklayacağım onları... [/HAHA] | |
|
| |
Sin Ninja
Mesaj Sayısı : 7618 Oyundaki Nicki : sinemcik Takıldığı Mekan : mutfak Mesajı : hayvanları bizden ayıran özelliğimiz verdiğimiz sözü tutmamızdır =D Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 18 2008, 14:45 | |
| - koray demiş ki:
- papa öldü hristiyan oldunuz hırant dink öldü ermeni oldunuz allahtan bülent ersoy ölmemiş:D
papa öldü die hristian oldular çünkü hristiandı hrank öldü die ermeni oldular çünkü ermeniydi bülent ersoy türk? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 18 2008, 15:14 | |
| Sen Hiç Maydonozun Arkasına Saklanmış Adam Gördün Mü???
-Hayır! [/SSSSSS]
Demek ki İyi Saklanmış! [/HAHA] |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 18 2008, 17:20 | |
| hehe bakın en kötü esiriler yazılmış başlığa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 18 2008, 17:29 | |
| Kanadı Var Uçamaz Peteği Var Bal Yapamaz!Nedir Bu?
Spastik Arı! |
|
| |
Trapper Matthew Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 718 Oyundaki Nicki : bEnks Takıldığı Mekan : Ewim Mesajı : DöndüM Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Şub. 19 2008, 06:21 | |
| ARaba qören masum uzayLı =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 382 Oyundaki Nicki : koraya Takıldığı Mekan : big surf Mesajı : yoq Kayıt tarihi : 08/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Şub. 19 2008, 12:42 | |
| - Sinem demiş ki:
- koray demiş ki:
- papa öldü hristiyan oldunuz hırant dink öldü ermeni oldunuz allahtan bülent ersoy ölmemiş:D
papa öldü die hristian oldular çünkü hristiandı hrank öldü die ermeni oldular çünkü ermeniydi bülent ersoy türk? türk ama cinsiyet?:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Şub. 19 2008, 12:47 | |
| Bülent Ersoy Ölünce Türk Olacaklar, Cinsiyet Değiştirmeyecekler.Mantıklı Cümleler Kurun! |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Şub. 19 2008, 12:50 | |
| - Misafir demiş ki:
- Bülent Ersoy Ölünce Türk Olacaklar, Cinsiyet Değiştirmeyecekler.Mantıklı Cümleler Kurun!
Yani bulen ersoy ölurse herkez top olacak! | |
|
| |
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Şub. 19 2008, 13:15 | |
| - Kirmisi demiş ki:
- Misafir demiş ki:
- Bülent Ersoy Ölünce Türk Olacaklar, Cinsiyet Değiştirmeyecekler.Mantıklı Cümleler Kurun!
Yani bulen ersoy ölurse herkez top olacak! anlayan anlıo baq [LOOOL] | |
|
| |
casska Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4009 Oyundaki Nicki : casska, çaldığım memberlar Sitem: - Takıldığı Mekan : Forum oyunları Mesajı : Sevgilimi kaybettim bulan var mı? Kayıt tarihi : 15/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Salı Şub. 19 2008, 17:47 | |
| - koray demiş ki:
- Kirmisi demiş ki:
- Misafir demiş ki:
Yani bulen ersoy ölurse herkez top olacak! anlayan anlıo baq [LOOOL] yani | |
|
| |
Onurhvs Özel Penguen
Mesaj Sayısı : 4526 Oyundaki Nicki : gizli Takıldığı Mekan : gizli Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Çarş. Şub. 20 2008, 08:52 | |
| | |
|
| |
casska Özel Penguen
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Çarş. Şub. 20 2008, 12:05 | |
| | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Çarş. Şub. 20 2008, 13:02 | |
| Meraba ben Kiraz -Bende Cilek [LOOOL] | |
|
| |
casska Özel Penguen
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Perş. Şub. 21 2008, 12:17 | |
| | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Perş. Şub. 21 2008, 13:01 | |
| - casska demiş ki:
- bende muz
Arkadaslar korkmayin espiri yapti [LOOOL] | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Perş. Şub. 21 2008, 14:12 | |
| - casska demiş ki:
- koray demiş ki:
- Kirmisi demiş ki:
- Misafir demiş ki:
Yani bulen ersoy ölurse herkez top olacak! anlayan anlıo baq [LOOOL] yani Onu Anlatmaya Çalıştığını Biliyorum.Ama Cümlenin Akışı...Orada Dinden, Vatandan Bahsediyor. :F
|
|
| |
casska Özel Penguen
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Perş. Şub. 21 2008, 19:38 | |
| - Kirmisi demiş ki:
- casska demiş ki:
- bende muz
Arkadaslar korkmayin espiri yapti [LOOOL] anlamdım | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 11:27 | |
| - casska demiş ki:
- Kirmisi demiş ki:
- casska demiş ki:
- bende muz
Arkadaslar korkmayin espiri yapti [LOOOL] anlamdım Yani espirin o kadar kotuyduki tebrik ederim korktum yani! | |
|
| |
casska Özel Penguen
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 12:04 | |
| | |
|
| |
kutupbeyaz Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 772 Oyundaki Nicki : KutupBeyaz Takıldığı Mekan : Başka alemler Mesajı : Hadi Bad Company Seni Bekliyoruz! Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 15:20 | |
| | |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 15:21 | |
| | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 17:37 | |
| :D: puhahahah guzel diyalog :[:dirdir:?]: | |
|
| |
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 17:59 | |
| - Bugün Ahmet abiyi gördüm, bilader çıkmış hastahaneden. - Aa... Öyle mi? - Hayır akşam. Ehuehuehue...
- Abicim bi kaşık desene. - Git *** işine. - Hadi be abi çok önemli. - Pekala, kaşık. - Kızlara aşık. ehuehue. Abi sen de çok sazanmışsın kusura bakma ama.
- Naber abi? - ... - Nooldu abim niye konuşmuyosun? Darıldın mı yoksa bana? Abi napim çok sazansın sen de dayanamıyorum. Ama sen öyle mongol göründüğüne bakma, çok karizmasın. Kızlar sana hasta oluyo. - Harbi mi ***? - Kurana el basim ki öyle abim. - Saol. - Barıştık mı abim? - Barıştık barıştık :) - Abi barışmışken, elin temiz mi be abicim? - Evet noolmuş? | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 19:58 | |
| Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan... Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış daha fazlası için:http://www.padokf1.com/mesaj/130102 | |
|
| |
kutupbeyaz Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 772 Oyundaki Nicki : KutupBeyaz Takıldığı Mekan : Başka alemler Mesajı : Hadi Bad Company Seni Bekliyoruz! Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Cuma Şub. 22 2008, 21:15 | |
| Kimi raikonen Kimi alonzo | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. C.tesi Şub. 23 2008, 15:35 | |
| | |
|
| |
casska Özel Penguen
| Konu: Geri: En kotu esiriler. C.tesi Şub. 23 2008, 16:08 | |
| - Sinem demiş ki:
- koray demiş ki:
papa öldü die hristian oldular çünkü hristiandı hrank öldü die ermeni oldular çünkü ermeniydi bülent ersoy türk? amaaa bülent ersoy biraz .... | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:09 | |
| | |
|
| |
android Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:12 | |
| ne bilim işte futbol neyle oynanır [LOOOL] | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1788 Oyundaki Nicki : Bernafb67,Eflatuns Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Eflatuns geri döndüüüü!!!!!!!!!!!! Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:21 | |
| Şitt ayı sana demedim dayı. Şitt erkek sana demedim tekerlek. Şitt anten sana demedim manken. Şitt amca sana demedim kanca. Şitt çocuk sana demedim sucuk. Şitt dede sana demedim aydede. | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:27 | |
| - Eflatun demiş ki:
- Şitt ayı sana demedim dayı.
Şitt erkek sana demedim tekerlek. Şitt anten sana demedim manken. Şitt amca sana demedim kanca. Şitt çocuk sana demedim sucuk. Şitt dede sana demedim aydede. Coook komik puhahahahah :D: | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 1788 Oyundaki Nicki : Bernafb67,Eflatuns Takıldığı Mekan : Town Mesajı : Eflatuns geri döndüüüü!!!!!!!!!!!! Kayıt tarihi : 16/09/07
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:29 | |
| Bir tane daha: Şitt manken sana demedim çanak anten. | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:30 | |
| bada coook komiktiii [LOOOL] | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 20:35 | |
| Adamın biri 10 kattan atlamış ama ölmemiş neden biliyormusunuz? Çünkü aşağıda Pamuk bank varmış. 2 Tane adam varmış.Bunlardan biri ölmek üzereymiş diğeride kör olmak üzereymiş.Ölmek üzere olan adam hapşurmuş.Kör olmak üzere olan adam çok yaşada demiş.Ölmek üzere olan adamda sende gör demiş.Ölmek üzere olan adam yaşamış.Kör olmak üzere olan adamda görmüş.Neden biliyormusunuz?Çünkü ölmek üzere olan hapşurunca kör olmak üzere adam çok yaşa demiş onun yaşamasını sağlamış.Ölmek üzere olan adamda sende gör diyerek onun görmesini sağlamış. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Paz Şub. 24 2008, 22:24 | |
| puhahaha cok iyiydi bu [/HAHA] Sen Misisipilimisin Çünkü Burdaki Tek Pisi Pisi Sensin... | |
|
| |
Kirmisi Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 25 2008, 16:53 | |
| Stt sinek sana demedim sivrisinek | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 25 2008, 17:27 | |
| Adamın biri saçını yıkamadan şampuan kullanmış.Neden biliyormusunuz? Çünkü şampuanın üzerinde kuru saçlar içindir yazıyormuş. | |
|
| |
Sin Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 25 2008, 17:28 | |
| | |
|
| |
Eflatuns Dahi Penguen s3
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 25 2008, 17:38 | |
| Görmedim. Şitt bebek sana demedim kelebek. | |
|
| |
Zuntard Ninja
| Konu: Geri: En kotu esiriler. Ptsi Şub. 25 2008, 17:39 | |
| Bi Adam Varmış Canı Sıkılan Sonra Telefonunu Acmis Bir De Ne Görsün Turkcell-im Gelmiş Sıkıntı Gitmiş... [/HAHA] | |
|
| |
| En kotu esiriler. | |
|