| Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri | |
|
+4§pëëďŷ Gossip Girl Ryders FeaRLeSS 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
FeaRLeSS Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 134 Oyundaki Nicki : 4 Member 3 Free Daha ne Diyebilirimki? :D Takıldığı Mekan : Yeti - Frozen - Summit - Boots Mesajı : Salatalık =) Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri C.tesi Eyl. 12 2009, 16:22 | |
| Bakın Arkadaşlar RH ISLAND Diye Bir Yer Henüz Yoktur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] . Ama Tahmin Ediyorumki Cp Teamın Bize Sürprizi Var İlerleyen Zamanlarda Gastede Şöyle Yazı Çıkabilir ; (Turkcesiyle) RH ISLAND VARMI, RH ISLAND GERCEKMI Bu Gasteden 1 Hafta Sonra Bir Olay Olacağına Eminim Aşadaki 3 Değişik Olaylardan Biri Gerceklesecektir:1- RH ISLANDIN HARITASI BIR PIN GIBI SAKLANACAK VE BULUNACAK. VE O MAPI AÇACAĞIZ ORADA RH ISLAND ADLI BİR YER VE ICEBERG GÖZÜKECEK ORAYA GIDECEGIZ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2- GARYNIN ARACILIĞIYLA TOPRAĞI KAZMA ARACIYLA 11. GÖREVDE RH ISLANDI BULUCAĞIZ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3- YADA RH ISLAND HICBIR ZAMAN OLMAYACAK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] AMA BUNLAR NERDEN OLACAKKI [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] DEMEYIN. OYUNA GUVENIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 134 Oyundaki Nicki : 4 Member 3 Free Daha ne Diyebilirimki? :D Takıldığı Mekan : Yeti - Frozen - Summit - Boots Mesajı : Salatalık =) Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri C.tesi Eyl. 12 2009, 16:52 | |
| MESAJ YOKMU FLOOD İÇİN ÖZÜR | |
|
| |
Ryders Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 371 Oyundaki Nicki : zex Takıldığı Mekan : Değişiyor=) Mesajı : Beni Yanlış Anladınız :(( Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri C.tesi Eyl. 12 2009, 17:04 | |
| Saol güzel anlatmıssın
Ama Lütfen artık böyle konular açmayın herkes yazmaktan bıktı club penguini oynayan ve rockhopper bölümüne bakan herkes varlığı yada yokluğuyla ilgili bilgi öğrenir konu açanlar a kızmıyorum çünkü hepsinde başka bilgi içeriyor lütfen atrık bununla ilgili konu açmayalım | |
|
| |
Gossip Girl Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 87 Oyundaki Nicki : şşs Takıldığı Mekan : Summit White House Crystal vs vs... Mesajı : Micheal Jacksonın fotorafını bulamadım flash diskimde kaldıı :( ve ayrıca ben şşs forever şifremi unuttuğum için arkadaşın kullanmadığı hesabı kullanıyorum. Kayıt tarihi : 30/05/09
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri C.tesi Eyl. 12 2009, 21:30 | |
| Bir ara zaten Rockhopper ISland ın haritasını verdiler. Dock ta denizin içinde şişedeydi ama ben kaçırdım onu.TAm olarak ice berg den bakınca kuzeydoğu mu ne gösteriyodu burda resmini görmüştüm zaten :) | |
|
| |
§pëëďŷ Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2462 Oyundaki Nicki : speedy agent Takıldığı Mekan : cove Kayıt tarihi : 21/06/09
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri C.tesi Eyl. 12 2009, 22:37 | |
| | |
|
| |
MehmetKaan Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 33 Oyundaki Nicki : Dalga1999 Takıldığı Mekan : boots,summit,walrus. Mesajı : I love all Guinea pigs Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri Paz Eyl. 13 2009, 09:16 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri Paz Eyl. 13 2009, 09:44 | |
| - Gossip Girl demiş ki:
- Bir ara zaten Rockhopper ISland ın haritasını verdiler. Dock ta denizin içinde şişedeydi ama ben kaçırdım onu.TAm olarak ice berg den bakınca kuzeydoğu mu ne gösteriyodu burda resmini görmüştüm zaten :)
İnanmam ve konuyu dağıtma | |
|
| |
Rey Gelişmiş Penguen s3
Mesaj Sayısı : 395 Oyundaki Nicki : ertrknz Takıldığı Mekan : nerde olmamı isterseniz ordayım XD Mesajı : Bir gün herkez club penguin de ajan olacak Kayıt tarihi : 11/09/09
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri Ptsi Eyl. 14 2009, 11:19 | |
| | |
|
| |
'Rasengan Dahi Penguen s3
Mesaj Sayısı : 2180 Oyundaki Nicki : Donelyno Takıldığı Mekan : dock,ıce berg,beach Mesajı : Ben Ogsguz beyler bayanlar =) Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri Ptsi Eyl. 14 2009, 18:25 | |
| Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama Rh forumunun nerdeyse hepsi rh island tartışması [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bırakın da olduğu gibi ipuçlarıyla kalsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Elinde sonunda bir açıklama yapılır yada öyle bir yer varsa üyelere açılabilir [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Røckér_ßøy Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 705 Oyundaki Nicki : rockberke Takıldığı Mekan : Summit-Blizzard-Town=) Mesajı : You say i love you, but this is late... Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri Ptsi Eyl. 14 2009, 19:06 | |
| | |
|
| |
| Rh Island İnananlar Ve Inanmayanlar Iceri | |
|