| ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları | |
|
+104MyHeart xKxxxRx Ryuk Rakı'nRoll 'iReM ŞŞS Forever playerslt Suleyman Naruto i.talha 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
i.talha Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1641 Oyundaki Nicki : Skleton,Tokaip Takıldığı Mekan : Dojo,Card Jitsu Mesajı : Nalet Olsun Bana XD Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Çarş. Mayıs 20 2009, 13:29 | |
| Arkadaşlar özellikle yeni gelen üyeler bi konuda sürekli tartışıyor.Rockhopper oyunun yapımcılarının yaptığı bir penguin yani onu bir insan yönetiyor robar filan değil.Bazı arkadaşlarımız rockhopperin isimli değişik değişik e-mail adreslerikoyuyor ve anlamsız şeyler yazıyolar.Forumda geziyordum ve bir mesaja rast geldim.Bir arkadaşımız yine garip bir e-mail adresi vermiş ve şöyle yazmış: -Rockhoppere adını sordum söylemedi. Yani bu kişi her kimse rockhopperim diye bu arkadaşımızı kandırmış.Ve tabiki o rockhopper olsa bile niye adını söylesinki... Neyse kısaca rockhopperi bi insan yönetiyo ve bu tartışma burda bitsin istiyorum... | |
|
| |
Naruto Aktif Penguen s3
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Perş. Mayıs 21 2009, 18:43 | |
| helal olsun sana hak veriyorum rh insan bu arada ban riski var ama eski tutankhamun benim... | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1641 Oyundaki Nicki : Skleton,Tokaip Takıldığı Mekan : Dojo,Card Jitsu Mesajı : Nalet Olsun Bana XD Kayıt tarihi : 25/12/07
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 11:53 | |
| | |
|
| |
Suleyman Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : Catimen Takıldığı Mekan : Ev Mesajı : İyi Forumlar! Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 12:01 | |
| Doğru Söyledin i.talha, aynı şekilde bende sana hak veriyorum. Örnek olarak bi adamın resmini göstericem. Sohbet ettik adam bana: Yarın gece saat 12'de Cofeee shopa gelicekmiş Rockhopper. Ben sahsen pek inanmadım ama belli olmas diyorum arkadaşlar. İşte resim: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]___ Flood birlestirilmistir. Edited: Videotype* | |
|
| |
playerslt Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 623 Oyundaki Nicki : Saltuk Takıldığı Mekan : Her yer Mesajı : Naberr!!! Kayıt tarihi : 26/03/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 12:38 | |
| olabilir...Ayrıca helal olsun sana +rep | |
|
| |
Suleyman Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : Catimen Takıldığı Mekan : Ev Mesajı : İyi Forumlar! Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 13:03 | |
| | |
|
| |
ŞŞS Forever Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 99 Oyundaki Nicki : SŞS Takıldığı Mekan : Crystal Summmit Abominable Mesajı : Michael Jackson'ı anıyoruz... Kayıt tarihi : 07/05/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 13:22 | |
| bu resimdeki bi kere free ve rockhopperın arkaplanı ve ismi farklı... | |
|
| |
Suleyman Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 13:39 | |
| bende onu diyorum ya! yazıları düzgün oku ve ona göre cevap yaz lütfen... | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 18:14 | |
| nese arkadaşlar polamiğe girmeyelim teşekkürlerinizi esirgemeyin:D | |
|
| |
Suleyman Yeni Penguen s2
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Mayıs 29 2009, 19:31 | |
| i.talha, doğru söylüyosun. adam beğeneceğine gelmiş oyuna yeni başlamış gibi bana terslik yapıyo, biz burda kendimizi göstermiyoruz. cp-tr olarak oyunun amacını vs. bahsediyoruz. böyle insanlara hiç gerek yok... | |
|
| |
'iReM Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 893 Oyundaki Nicki : Junierturta Takıldığı Mekan : Her yer :) Mesajı : Bu forumu çok seviyorum;) Kayıt tarihi : 23/04/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Paz Mayıs 31 2009, 16:21 | |
| Herkes saçma şeyler yazıyordu! Mesaj kirliliğini önlediğin için teşekkürler! | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Çarş. Haz. 03 2009, 07:08 | |
| inş üst konu olabilir | |
|
| |
Rakı'nRoll Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 364 Oyundaki Nicki : barcus01 Takıldığı Mekan : summit,town Kayıt tarihi : 09/09/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları C.tesi Haz. 06 2009, 11:05 | |
| suleyman adam penguen in adını bile yanlış yazmış inanma | |
|
| |
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları C.tesi Haz. 06 2009, 12:32 | |
| rockhopper konusunda bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları C.tesi Haz. 06 2009, 15:51 | |
| | |
|
| |
Ryuk Dahi Penguen s2
Mesaj Sayısı : 1533 Oyundaki Nicki : Serhatpingu Takıldığı Mekan : Beach Mesajı : 5den geriye 4,3,2,11111 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları C.tesi Haz. 06 2009, 17:59 | |
| peki rockhopperla arkadaş olanlar varmış gerçek midir? | |
|
| |
xKxxxRx Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 34 Oyundaki Nicki : xKxxxRx Takıldığı Mekan : Summit/Rockhopperin olduğu yerler Mesajı : Tek rakibim THY Kayıt tarihi : 28/03/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları C.tesi Haz. 13 2009, 07:56 | |
| Abi kesin robot Rockhopper. katılıyorum. | |
|
| |
4MyHeart Süper Penguen s2
Mesaj Sayısı : 555 Takıldığı Mekan : Durduğum yerde Durmuyorum Ki :) Mesajı : No Panic No Heycan BeN LaFı Koycm SeN SusCaN Kayıt tarihi : 28/10/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları C.tesi Haz. 13 2009, 13:24 | |
| Evet Saol Bunu Cp hakkında.Prof.lar bilir ama daha oyuna yeni başlayan acemiler için iyi bir bilgi olmuş saol | |
|
| |
i.talha Dahi Penguen s2
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Paz Haz. 14 2009, 12:08 | |
| | |
|
| |
ron Yeni Penguen s2
Mesaj Sayısı : 36 Oyundaki Nicki : Rononni1 Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Rockhopper Olmak Zor İştir. Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Çarş. Haz. 24 2009, 11:04 | |
| Adamın gerçek Rockhopper olup olmadığını bence öğrenemezsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Son posttaki resimdeki benim fakat burada Rockhopperdan farkım yok. | |
|
| |
cancanno Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 149 Oyundaki Nicki : madamada1 Takıldığı Mekan : Summit'te heryerde olabilrim... Mesajı : Oh bee!Site kapanmıyor cıstak cıstak Kayıt tarihi : 24/06/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Perş. Haz. 25 2009, 19:37 | |
| - Naruto demiş ki:
- helal olsun sana hak veriyorum rh insan bu arada ban riski var ama eski tutankhamun benim...
İtiraf ediyorum ben de madamad1'im.Madamada1 ban yediği için bunu açtım. | |
|
| |
Joker Süper Penguen s3
Mesaj Sayısı : 793 Oyundaki Nicki : KaptanJack4 Takıldığı Mekan : Heryer Mesajı : Why So Serious?? Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Haz. 26 2009, 10:46 | |
| | |
|
| |
clubpenguin99 Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 90 Oyundaki Nicki : I-G.İ.Z.L.İ-I sana ne olm allaallaaa Takıldığı Mekan : Heryer nere gelirse rastgele Mesajı : +3 nescafe war ama +4 bardakla içilir :-) Kayıt tarihi : 28/02/09
| Konu: Geri: ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları Cuma Tem. 03 2009, 11:11 | |
| Helal be sağol kardeş haklısın +rep :hh: | |
|
| |
| ÖNEMLİ:Rockhopper kimdir botmu robotmu sorularının cevapları | |
|