| 8.görev geldi ve bitti | |
|
+5Tutankhamun kaplanck yavruu ORKUN sosyopat 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
sosyopat Gelişmiş Penguen s2
Mesaj Sayısı : 293 Oyundaki Nicki : sosyopat Takıldığı Mekan : HQ Mesajı : Bir bayana sadık kalmak diğerlerine ihanettir...... Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 05:04 | |
| ilk önce Gile konuşuyoruz sonra arkasındaki kahverengi şapkayı vede tavanda asılı tokmağı alıp beach'e gidiyoruz kenardaki ağı alıp light house ye girin ordaki balon şişirenle konuşup balonları alın ardında cream sodanın yanındaliyle konuşup ski vilageye girin winter sporttaki kazıkları alın ardından dock a gidip ayıyla konuşun orada yerdeki lambayı alın ardından towna gidin coffe shop taki adamla konuşup kurabiyeleri toplayın sonra o size 1 tane kurabiye vericek alıp dışarı çıkın oradaki yeşil puffle a gidip şapkayı ardından kurabiyeyi verin vede yerdeki kağıt'ı alın yandaki penguenlerle konuşup HQ ya gidin orada g ile konuşun vede helyum tüpüne tıklayıp g ile bir daha konuşup helyum tüpünü alın eşyalardan bolon kutusuna tıklayıp bir bolon alın sonra onu alfığınız helyum tüpüne tıklayıp şişirin eşyalara yine koyun ardından town a gidip bolonu gift shopa tıklayın hemen sonra ağı gift shopta kullanın,sonra kazıkları ardından çekici kullanın gift shop kurtulsun şimdide snow frotsa gidip bayrakteki kağıda tıklayın sonrada plazaya gidip yeşil penguenle konuşup pizza parloya gidip konuşup pizza alın o pizzayı yeşil penguene verin oda gasteyi vericektir kasteyi aldıktan sonra kağıda tıklayın vede 2 kağıdı birleştirin şimdi docka gidip tünelden geçin sonra kağıttaki yönleri* kullanarak ilerleyin 1.odada ışık olmıycak o yüzden eşyalardaki lambaya tıklayın sonra t-shirtlerin altındaki boruyu telefonun kullanarak sökün şimdide o yoldan gidin yine telefonu kullanarak araçtaki çarkı sökün onuda eşyalara alarak ışığın olduğu kırık duvara girin ayıyla konuşup telefona cevap verin ardından kazana tıklayıp borular oyununu geçin yine telefona cevap cerim doğru Q nun yanına onla konuşup ona çarkı verin görev bitsin oyunun çözümü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]daha sorusu olan burda sorsun * Right=Sağ Left=Sol
En son sosyopat tarafından Salı Haz. 24 2008, 08:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
ORKUN Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 144 Oyundaki Nicki : Orkupengu Takıldığı Mekan : Nıght Club Mesajı : Selamun Aleykümm... Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 05:44 | |
| | |
|
| |
yavruu Aktif Penguen s1
Mesaj Sayısı : 76 Oyundaki Nicki : yavruu Takıldığı Mekan : 1ce berg Mesajı : ke_ke ashley t. ablam olsaaaa:-((( Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 06:35 | |
| | |
|
| |
kaplanck Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 919 Oyundaki Nicki : Kaplan Takıldığı Mekan : Beacon Mesajı : Ruh Halimi biri deiştirip duruyo kim o! Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 06:44 | |
| Hadi anlat Ben iki kagıt parcasını buldum ve gift shop un kapısını actım ama icerideki kasayı acaadım G bana super helyum die bisi verdi O ne ise yarıo anlamadım | |
|
| |
Tutankhamun Club Penguin-TR s1
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:05 | |
| | |
|
| |
kaplanck Dahi Penguen s1
Mesaj Sayısı : 919 Oyundaki Nicki : Kaplan Takıldığı Mekan : Beacon Mesajı : Ruh Halimi biri deiştirip duruyo kim o! Kayıt tarihi : 28/10/07
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:06 | |
| Ya hadi anlatsana | |
|
| |
greymask Aktif Penguen s2
Mesaj Sayısı : 139 Oyundaki Nicki : nikabrik Takıldığı Mekan : Dock Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:14 | |
| gerçekten biri anlatsın ya | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 293 Oyundaki Nicki : sosyopat Takıldığı Mekan : HQ Mesajı : Bir bayana sadık kalmak diğerlerine ihanettir...... Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:28 | |
| tamam tamam anlatıyorum ama bir daha yapayım | |
|
| |
kaplanck Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:29 | |
| galiba konuyu acan ark forumda degil
pardon simdi gordum
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:31 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 07:58 | |
| o kadar yazdım alıntı değil alın teri | |
|
| |
kaplanck Dahi Penguen s1
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 08:08 | |
| Bosuna yazdın Sabahın korunden beri yazarmısın dioruz artık videosu var K*l*t lutfen | |
|
| |
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 08:14 | |
| ben her zaman online olamam vede bende bunu akşam 2-3 civarında bulup videosu daha yokken buraya yazmak için görevi geçmeye uğraştım hiç bir yerden yardımda alıntıda yapmadım bu forum için uğraştım ben | |
|
| |
Kolluk Club Penguin-TR s1
Mesaj Sayısı : 2461 Oyundaki Nicki : nilay tr / catimen / justin72 Takıldığı Mekan : 5 kafalı bir serverin ->Ice bergi Mesajı : Eski Adım Catimen di Ona Göre Unutmayın Beni :D Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 08:45 | |
| teşekkürler videoluda anlamamıştım | |
|
| |
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 08:47 | |
| | |
|
| |
»MéLîH« Ninja
Mesaj Sayısı : 9193 Oyundaki Nicki : Mimifb! Takıldığı Mekan : Summit Mesajı : cybeRcix! Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 08:54 | |
| | |
|
| |
RoKa Ninja
Mesaj Sayısı : 7762 Oyundaki Nicki : Pingumemo Takıldığı Mekan : Alaska-Town Mesajı : Ne Kadar Ekmek,O Kadar Roka! Kayıt tarihi : 01/12/07
| Konu: Geri: 8.görev geldi ve bitti Salı Haz. 24 2008, 09:08 | |
| Bitirdim çok sağol!Ama videolusu verildiği için kilitlemek zorundayım. | |
|
| |
| 8.görev geldi ve bitti | |
|